Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FLAZZ

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mindig könnyű együtt értelmezni egy dal zenei minőségét és szövegének tartalmát. Van úgy, hogy mind a kettő remekmű, olyan is van, hogy mindkettő csapnivaló. Ilyenkor egyszerű a helyzet: az ember a minőséget választja. Tekintsünk most el attól, hogy a tömegmédiában a mulatós,  lakodalmas vagy az…..
Arra fogadni lehetett, hogy a kampány alatt elszigetelik a Fidesz kínos ügyeit az Európai Néppárttól. Az Orbán szavaival egyszerűen csak "hasznos idiótáknak" nevezettek ugyanis - az előbb említett miniszterelnökkel ellentétben - tudnak kettőig számolni: pontosan látták, hogy a Fidesz politikája…..
FLAZZ 2019.03.23 06:20:28
@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: Lefekvés előtt ne feledd bevenni a pirulad
1976-ban a brit népesség alsó fele az ország vagyonának 12%-át birtokolta, 2003-ra ugyanez az arány 1%-ra csökkent. Ma a felső tíz százaléknál koncentrálódó vagyon az alsó tíz százalékának a százszorosa. A hazai vagyoni egyenlőtlenség ezzel szemben -- noha erősödik -- még mindig a fejlett államok…..
FLAZZ 2019.02.25 05:12:09
@Fekete Mamba: az S&P és a Fitch is erre adta a felminősítést.... Utálattól már nem láttok
Vannak műsorok, amik odaszögeznek a képernyő elé. Ilyen a Discovery Channel által készített, 2003-óta futó, kocsikkal foglalkozó ismeretterjesztő műsor, az Autókereskedők (Wheeler Dealers). Ebben a sorozatban régi, legendás autókat kutatnak fel, vesznek meg, újítanak fel azért, hogy azt később jó…..
FLAZZ 2019.02.09 05:24:55
@darlacko: jól beszélsz! A cikk írója pedig keressen fel egy orvost és kérjen a súlyos pc kórjára valami bogyót.
Napjaink világa tele van veszélyes terror-szervezetekkel, különböző maffiákkal, drog-kartellekkel, alvilági szindikátusokkal és gengszter szövetségekkel. A legveszélyesebbek egész városokat, országokat, sőt kontinenseket tartanak rettegésben. A legkomolyabb gyilkosságok és merényleteket a…..
Ennek csalhatatlan jele, hogy a korábban az olimpiai pályázatért felelős kormánybiztost, Fürjes Balázst kinevezte a a nemzetközi sportpályázatokért felelős kormánybiztosnak is...
A következő hat szövegrészlet ugyanabból az esszéből származik, ám a diktatórikus államok hat különböző sajátosságára világítanak rá. Aldous Huxley: Írók és olvasók című írása 1936-ban jelent meg, ám ma talán még aktuálisabb is, mint a két világháború közötti időszakban. Érdemes az egészet…..
FLAZZ 2018.05.20 22:13:24
@Leadfoil: szánalmas vagy...
Azt már megírtuk, hogy elindul a már a franc se tudja hányadik köztévés töltelékcsatorna, most éppen M5 néven költenek milliárdokat, hogy legyen az államnak ismeretterjesztő adója is. Nézettségi elvárás nincs (miért is lenne?), a cél a diákok és oktatók segítése, és lesz jó pár saját gyártású műsor.…..
FLAZZ 2018.05.19 09:03:57
@Márk_Márk: Márk_Márk, te nem nagyon vagy tisztába a történelemmel. Pár nevét felsoroló, akik kicsit túltolták a kommunista eszme és a családjukról való gondoskodást: Lenin, Sztálin, Mao, Pol Pot, Kim Ir Szen, de sorolhatom a hazai nagyokat is, mint hőn szeretett, "puritán" Kádár Jani bácsitok, Rákosi vagy olyanok mint Gyurcsány feleségének nagyapja Apró Anti... Felületesen buta vagy és csak az indexen magadbaszívott álkultúrát és álműveltséget mantrázod...
Úgy tűnik, a tuti recepten semmit sem változtat az Orbán-kormány, sőt, amit főzött, szeretné a határainkon kívül is megkóstoltatni másokkal. Nagyon úgy tűnik, hogy az illiberális eszmeiség terjesztésén túl az itthon szabadalmaztatott Soros-tervet is eladná külföldön Orbán Viktor csapata. Szijjártó…..
FLAZZ 2018.05.11 20:23:08
Prológ. Van két, közel egyenlő nagyságú választói halmaz. Az egyik egységes a hitében és tetteiben, a másik meg képtelen magát megszervezni a győzelemhez. Ugyanakkor csalást sejt, diktatúrát vizionál a vesztes, forradalmat, polgárháborút a győztes.  A választás és az eredménye legálisnak mondható.…..
Ez a két cikk, amely szinte egyszerre jelent meg, gyönyörűen kiegészíti egymást.   Az első a 24.hu-ról származik:  A brit Guardian az MTVA számos dolgozójával beszélt arról, hogyan működik a közpénzből működő közmédia gépezete. A lapnak több újságíró is beszélt arról, hogy a hálózat csak a…..
FLAZZ 2018.04.14 19:28:59
@n3spr3ss0: ez a csaló törvény az ellenzéknek is ugyanúgy megadja a lehetőséget a 2/3-ra. Ja hogy mindjárt számoljuk a törpe pártokra leadott szavazatok is a fidesz ellen + még a kilyukasztott buszjegyeket is. Szánalmas.
Bemutatkozás, magyarázat, célok Kísérleti jelleggel regisztráltam fel Facebookra egy álprofillal, nem kisebb céllal, mint feltérképezni és megfigyelni a vérfideszes egyedek közösségét, egyéni kompetenciáit, és pszichológiáját. Nem vagyok sem író, sem újságíró, sem politikus, csak egy huszonéves,…..
FLAZZ 2018.04.13 07:44:51
@NBarbieReloaded: a piac beárazta mindkét vezetőt. Szerintem ez el is döntötte a témát... De ez az apró tény a baloldaliakat nem szokta zavarni
FLAZZ 2018.04.13 07:49:53
@NBarbieReloaded: minek vegyem részt? Gyurcsótánynak egy igaz mondata nem volt, de a hozzád hasonlók nyelték a dumáját. Aztán jött 4 igen jó éve a magyar gazdaságnak. Ja, hogy nem? Hát ezt meg beárazták a magyar választók 2010-ben és már a 3. választáson emlékeztetik erre a baloldalt. A szánalmas az az, hogy ez az ellenzéki brigád egy épkézláb alternatívát sem tudott felmutatni az elmúlt 8 évben. Szánalmas amikor az ellenzéki összeborulás élen gyurcsányi áll és te még a lárifári dumáját vagy büszke. Lmfao
FLAZZ 2018.04.14 13:13:48
@$pi$: szél b. szép????? Akkor inkább okos!
Hangulatjelentés Egyenes vonal 2018.04.09 08:36:02
Az idei évbe nagyon belehúztam továbbképzés szempontjából, április van, de már megjártam 3 tanfolyamot, több előadást és még kettőre vagyok belejelentkezve. A flossing második részén mélyítettem a gyakorlatomat, illetve a Masszőrök konferenciájára tértem be lelkesen, amikor épp nem otthon kómáltam…..
Hazánkban bár csak ma kezdődik a hivatalos kampányidőszak, a Fidesz (ellenzéki politikusokat Soros Györggyel összemosó) plakátjai már február eleje óta láthatóak. A hirdetéseket elnézve, az elkövetkezendő 2 hónapban a következőkre számítunk: annak ellenére, hogy a kormánypártnak lehetősége lenne egy…..
Ott még nem tartunk, hogy helikopterről újságírók közé lőjenek nálunk, de Orbán Viktor fenyegetőzése, mely szerint hadat üzennek a liberális sajtó képviselőinek, kezd nagyon is valóságossá válni. Eddig ugyanis a kormány emberei „csak” azzal akadályozták a független sajtó tevékenységét, hogy nem…..
Egy a Liget-beruházás kapcsán kialakult vitában aktívan résztvevő tájépítész, Bardóczi Sándor szerint a lebontott Petőfi Csarnok területén rendezett sajtóbejárás során elhangzott adatok egy részét kicsit megszépítették a szervezők: a Liget Zrt. azt állította, hogy a tervezett Magyar Nemzeti Galéria…..
A Városliget Zrt jogerős fakivágási engedélyt kapott több fellebbezés ellenére 40 fára a Hungexpo (Zene Háza) területén. Az engedély szerint ezeket 7 platáncsemetével és 872 sárgalevelű tiszafával (Taxus baccata 'Aurea') akarják pótolni. Ez a növény ráadásul nem fa, hanem bokor, és minden része…..
Érdekes összegzés látott napvilágot. A felsorolásból kiderül, hogy 2006-ban, az 1956-os forradalom és szabadságharc 50. évfordulóján hány külföldi vendég vett részt, illetve 2016-ban, 1956 60. évfordulóján mekkora diplomáciai forgalomra számíthatunk. Gyurcsány nyert 47-1-re. Hamar kiderült, hogy…..
FLAZZ 2016.10.24 05:49:11
Y-GEN A bayerzsolt-hatás 2016.08.22 10:00:00
A bayerzsolt-hatást már régóta le akarom írni, sokszor sok témában jutott eszembe, hogy klaviatúrába öntsem, de végül sosem történt meg, max eldugott kommentek és tweetek formájában. De most egyszerűen nem lehet nem közzétenni: bayerzsolt-hatásnak hívjuk azt amikor egy írás, beszéd vagy bármilyen…..
Teljesen érthetetlen, miért van betojva a teljes magyar kormányzat a Sátántól Soros Györgytől, a rejtőzködő magyar milliárdosok egyikétől, hiszen a palinak alig van annyi pénze, hogy a leggazdagabb magyarok 100-as listájára valahogy felférjen. Hatmilliárd forint, ennyi pénze van csak, ebből…..
FLAZZ 2016.05.26 09:24:32
@sixx: nagyon kilóg a lóláb....
Az új magyar feudalizmus egy különösen szép képe sejlik föl abból a levélből, amit a belügyminiszter váltott egy ellenzéki képviselővel: jönnek a tartományúr lovagjai, nincs szállásuk, hát kidobják a polgárokat a fogadóból. A fogadós meg reszketve olcsón adja nekik a…..
Szomorúan látjuk, hogy az Omega együttes is kezd beleragadni a hazai szervilizmus bűzös mocsarába, hiszen az együttes a Trombitás Frédi című örök klasszikustól a Gammapolis űrballadáig megannyi követ megmozgatott a magyar könnyűzene kíméletlen kőbányájában. Frontemberük,…..
FLAZZ 2015.05.07 05:07:18
@pythonozok: a szadesz alatt az élet maga volt a megvalosult alom... :)))
A beteg jogokat sárba tiporták, az orvosi eskü t lábbal taposták.  Van egy olyan pontja, hogy ne árts!  Bizony, ha segíteni nem tudsz, legalább ne árts. Egy gázpalack palástja kinyílott és a kiömlő gáz letarolta, a földdel tette egyenlővé az otthonunkat. Megsemmisítve…..
Mikor valaki Amerikába érkezik rácsodálkozik, hogy minden olyan nagy. Nagy házak, kertek, autók, tévék, mosógépek, sőt emberek.  Az amerikaiakra jellemző a grandománia, mindenből nagyobbat akarna. Nem elég, hogy nagyobb, legyen újabb, jobb és gyorsabb. A mai felgyorsult világban…..
FLAZZ 2014.07.19 19:57:02
@FLAZZ: kettos allampolgar vagyok, 18 éve... de gondolom, te mar lattad az amerikaba jottem c filmet ketszer szinkron nelkul...
FLAZZ 2014.07.19 20:37:54
@Hefe: en arra irtam vissza, hogy vki milyen konnyen altalanosit az amerikaikkal kapcsolatban, mert olvasta valahol.
Szerintem, kb u.annyi ember foz jol, mint otthon, arrol nem beszelve, hogy az elelmiszerek kozott sokkal tobb a jo minosegu, mint mo.o.-n, sajnos.
FLAZZ 2014.07.20 10:57:57
@nyisziati: nem mindeg6, hogy melyik allamban keresel ennyit. Uj mexikoban vagy mondjuk ny...