Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lencsés Béla

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem győznek eleget mérgelődni a Fidesz potentátjai és a kormányhoz közel álló sajtóorgánumok azon, hogy Lázár János lényegében kampányfilmet forgattatott magáról az ellenzékinek tartott Telex stábjával. Az egykori kancelláriaminiszter ráadásul alaposan megkavarta a kormánypárton belüli állóvizet,…..
Lencsés Béla 2021.05.05 19:55:22
@mіdnight coder:
Ezel akarjátok elterelni gyurcsány ámokfutásának következményeiröl a szot ! Átlátok rajtatok , mert nem sokára diplomám lesz sportkomunikációból . Nem tudtok irni , úgyhogy nem reagálok rátok anonimok , sértésetek lepereg ! :) ;)
Tovább szigorodik a dohányzás elleni törvény, májustól csak a kijelölt dohányáruboltokban lehet dohányozni reggel nyolc és délután négy között. Egy cigaretta elszívására 3 perc áll majd rendelkezésre, percenként 150 forintért, amelynek az árát a trafikosnál lehet…..
Ha Mesterházy Attila Magyarország felemelkedése érdekében lett politikus, mindent meg kell tennie, hogy az MSZP még idén megszűnjön, és szavazói bázisának javát át kell irányítania egy szakértőket felvonultató párt alá. Az Együtt 2014-nek meg több szakértőre, konkrét…..
Lencsés Béla 2013.06.23 16:46:20
@csavari: Te hülye náci! A Bajnai jobb mint a mesterházy, az legalább ért a pénzhez!
Vajon mit államosít legközelebb az Orbán kormány? A kérdés újra és újra napirenden - társadalmunk egy része retteg, hogy megélhetése egy nap alatt romokban fog heverni, míg mások (sógor-koma-jóbarát) dörzsöli a tenyerét, hurrá, újabb zsíros állások a láthatáron. És a…..
Lencsés Béla 2013.06.23 16:44:52
@Lеncsés István: Húzzámáapicsába öcsi! Mennyé dagasztani, me a fater széllyel rúglya a seggged ha nem kell + a kenyér halynalra!
Azzal kell szembesülnöm, hogy amikor az Átlátszó Oknyomozó Újságíró Központ szeretné megtudni, hogy az MTVA mennyit fizetett ki Kovács Ákosnak háromszázhúsz rádiós szignálért, akkor a közhivatal megtagadja az adatszolgáltatást, Ákos pedig úgy hallgat, mintha a karthauzi…..
Lencsés Béla 2013.05.02 10:32:46
@Lencsés István apukája: Fater% bazdmeg időben jól el kellet volna verni az öcsit és akkor nem hülyült volna el ennyire!
Lencsés Béla 2013.05.02 10:38:38
@Fejesrob: Már 6 segget csináltál a szádból ? Az öcsit meg ne basztasd !
Szerintem két dolog miatt hajoltak meg a brüsszeli maoista technokraták Orbán Viktor előtt. Egyrészt azért, mert elkezdték kinyomtatni gyurcsány ferenc vádlott számára (a saját kérésére, nem az ügyészek ennyire hülyék, hanem a fletó, meg a törvény) a sukorói ügy negyvenezer…..
Lencsés Béla 2012.04.27 04:56:56
@Lencsés István: Na jól van Pityú! Mosmá szakaggyá le a netről és gyere haza a netkávézóból, mert felköll mosni a konyhát, meglevinni a szemötöt.
(Dr.) Schmitt Pál parlamenti lemondásakor a hatalmi tényezők zárták a pozíciót, hogy a veszteség éppen aktuális szintjén meneküljenek ki a befektetésből, remélve, hogy az elszámolásnál kiderül: viszonylag kis bukással úszták meg a kevesebb mint két évvel ezelőtti hatalmi…..
Lencsés Béla 2012.04.10 18:15:50
@mizrolist: @Lencsés István: @butus no dr., no Phd: Anonimok ! sértésetek lepereg ! Tanuljatok meg írni ! Addig nem reagálok ! Fáj nektek az igaz ? Nekem tényem van , ami nektek nincs !
Az elmúlt héten a kétharmad azzal próbálta enyhíteni ikonikus bábjának ledőlése miatt érzett tűrhetetlen lelki kínjait, hogy rávetette magát Gyurcsány egyetemi szakdolgozatára. A gondolatmenet roppant egyszerű: bármilyen disznóságot is követ el a jobboldal bármelyik prominens…..
Lencsés Béla 2012.04.09 15:43:33
@Lapos Erzsi: Mi van anonim ? Váltottál az Örzse néniről ? Küszködsz a mondatokkal mint a csapágyas banyatankoddal farhát akció idején ?
Viszonylag új jelenség, hogy a politikai hatalom (Orbán Viktor és közvetlen környezete) megdöbbentően nagyot téved egy-egy konkrét, aktuális napi politikai fejlemény súlyának megítélésében. Így természetesen a várható következményeket illetően is hatalmas melléfogások…..
Lencsés Béla 2012.04.09 08:56:28
@Lencsés István: Elképesztő vagy! Azt mondtam a wécét takarítsd ki amíg elmegyünk hétvégére, a géphez nem nyúlhatsz! Ne égesd a Lencsés nevet!
Lemondó beszédében Schmitt Pál nehezményezte, hogy az egyetem elvette tőle a doktori címet. Szerinte ezt nem tehette volna meg; sőt, perelni is fog igazáért. Nem lesz könnyű dolga, ugyanis az egyetem elveheti a címet. Lássuk, hogyan!A jelenlegi, s a 2012. szeptember 1-jén hatályba…..
Lencsés Béla 2012.04.04 04:05:39
@Lencsés István: Öcsi! A mama már balhézik, hogy megint a gép előtt ülsz a netcaféban és a kert nincs felásva!
Attól meg nem lesz sportkommunikációs diplomád hogy a falusi focimeccsen üvöltözöd hogy hülye a bíró!
@Nelson M: Pont ezt az idiótát? Megpróbáltuk örökbe adni de mindig visszahozták.
@Ténytár: A kis szemfüles! :-))
@Senki A.: Anonim vagy neki.
@dr.dr. Secnir doktor: Kinyajja, nem fog porozni.
Lencsés Béla 2012.04.04 04:10:08
@dr.dr. Secnir doktor: "ilyen bukta után nekem nem volna pofám perelni, hanem keresnék a Mecsekben egy baráti tárnát és elindulnék ásóval lefelé..." :-))

Az ő szintyéhez nincs elég mély tárna. Az öcsi az internet hülyéje, a család szégyene.
Lencsés Béla 2012.04.04 04:15:05
Sokan szeretnék most a jobboldalon felmenteni Schmitt Pált, de ezt nem szabad megtenni. Nem szabad megtenni, mert nem emelkedett, semmilyen piedesztára, nem az erkölcsiesség nevében mondott le, hanem mert rákényszerítették. Rákényszerítette a közvélemény, az ellenzék, és végső…..
Lencsés Béla 2012.04.03 05:14:14
@Lencsés István: Öcsi, szedd ezt az új gyógyszert szorgalmasan! Valamit használ, mert nem írtad te tízszer hogy nem vagy anonim. :-))