Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ujkutyas

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az internet tele van autós fedélzeti kamerák videóival. Ebben a műfajban évek óta az oroszok jeleskednek leginkább, de ma már a világ szinte minden részéről találni sokkoló, dühítő vagy mókás dashcam-felvételeket. Magyarországról persze nem, mert ahhoz, hogy a hazai autósok…..
A videón látható férfi jegy nélkül utazott a belgrádi városi buszon. Lebukott, ám nem akarta elhagyni a járművet, inkább erősen megkapaszkodott. Az ügyet a rendőrök vették át, akik nem túl finom módszert választottak a bliccelő megregulázására. Az ügy persze folytatódik,…..
ujkutyas 2012.09.20 09:34:34
@-putyin-: "Nem megoldás az erőszak."
Evezredek ota az. ;)
A napokban történt, történik, és valószínűleg még folytatódni is fog, hogy Maliban, konkrétan Timbuktuban az Anszár Din iszlamista szervezethez tartozó lázadók elkezdték lerombolni az ottani, szintén iszlámhoz tartozó, piramisszerű, ősi, vallásos műemlékeit, amelyet az UNESCO emiatt is sebtében…..
ujkutyas 2012.07.04 09:22:59
@Brendel Mátyás: Nem ertem a valaszodat. No offense, de ra kell kerdeznem, hogy funkcionalis analfabeta vagy-e?

1: Merges 1234 baratunk eloallt azzal a ... butus ervvel, hogyaszongya: "A bizonyításról meg: valaminek a LÉTÉT kell bizonyítani, nem a hiányát."
Erre en adtam pledat, hogy letezik olyan bizonyitando allitas, amiben valaminek a nemletet kell bizonyitani. Ez csak egy pelda, vannak meg ilyenek.

2: Az altalam linkelt oldal cime: Nagy Fermat-tétel. Tetel, nem sejtes. 3.3-as fejezete mesel a Wiles-fele bizonyitasrol. Maga a bizonyitas termeszetesen nem szerepel, mert nem trivialis.

Es meg egyszer: nem vagyok hivo, csak ki nel allom a kreteneket.
ujkutyas 2012.07.04 09:30:23
@Brendel Mátyás: "az nem empirikus tudomány" Jesus H. Christ. OK, elhelyeztelek a kis vilagkepemben. Ne faradj valasszal.
ujkutyas 2012.07.04 09:32:09
@tértivevény: Mint ahogy a Fermat-sejtesnel is. Te se faradj a valaszal, ott ulsz a Matyas mellett.
Cudar világ jár a méhészekre. Elfagyott az akác, kiszántották a máskor fontos méhlegelőnek számító repce felét, és úgy tűnik, a kasza végez a méhészreménységnek tartott selyemkóróval is. Font Sándor, a Parlament mezőgazdasági bizottságának fideszes elnöke Fazekas…..
Snacinevelde Intro... 2012.04.03 08:04:00
Kutyank lesz. Igy dontottunk, nem emlekszem, mikor.Kvarc tehet az egeszrol. Az elozo kutyank. Anyosomek lenyultak tolunk, nyaralas (vagy mutet..?) alatt naluk volt, aztan egymasba szerettek. Kvarc egy kurva, az ugyes fajtabol, nem lehet nem szeretni. Fajta... Torpe schnuzer. Nagymeretu. Vagy…..