Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ancsinszka

66 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
El és Max egy kis tinimagazin olvasgatással, és a Karate kölyökre nyáladzással verik el az időt, ám hirtelen jön a remek ötlet, hogy kukkolják meg El telepatikus képességeivel, hogy vajon mit csinálnak a fiúk. Fiúkönnyeket innának ezek a lányok a pepsicocakóla helyett. Sajnos a valóság kevésbé…..
Billy az upside downba került az őt elkapó csáplénynek köszönhetően. Egy csomó ember közelít felé, és ő idegesen ordibálva kérdezi, hogy mégis mi a fenét akarnak tőle. Aztán egyszer csak az alteregójával találja szemben magát, és nincs több kérdése. Na de oldjuk is inkább a feszkót egy kis tini…..
Végre újból felpattanhatunk a nyolcvanas évek sci-fi/horror popkult nosztalgia hullámvasútjára. Lesz itt fodros hajgumi, fagyi színű cicanacikra húzott tanga, két ujjas szintipop slágerek, még nagyobb-még vérengzőbb upside down és tini romantika a köbön. A Netflix egyben pakolta fel a 8 részből álló…..
Eltelt az utolsó hét is a gluténmentesség jegyében, ha a hétvégét nem számítjuk, márpedig én azt már nem számoltam bele. Azért voltak még érdekes gasztro-vakulások a héten. Mindenesetre túléltem, túlélhető, de azt hiszem nem szeretném ha minden egyes nap csak a túlélésről szólna, hanem arról is,…..
Utolsó előtti hetem is letelt, és igen, megint volt egy burger-élményem, mert nem telhet el úgy a gluténmentes diétám, hogy ne próbáljam ki a BK whopperjét gm bucival és összetevőkkel. Igazuk volt a csopitagoknak, és elég száraz a zsemle. Csak a felét ettem meg végül, mert a napi kalória limitembe…..
Most vettem észre, hogy öntudatlanul is spongyabob patrikos képeket használtam az előző két bejegyzésben. Totál véletlen, de patrik az már csak ilyen menő, mindennel összekapcsolható. Most már abszolút visszaszámlálásba kezdtem. Továbbra is meg vagyok győződve róla, hogy nem a glutén okozza a kis…..
Igaziból ez volt a hét legjobban erőpróbáló eseménye, mert egyrészt imádok mindent, ami ír így nagy általánosságban. Voltam Dublinban, nyilván a Guiness és a Jameson showroom se maradt ki, ha van két dolog, amit alkoholban kifejezetten az íze miatt szeretek, az ez a kettő. Mivel két hónapja egyik se…..
Túl vagyok 2. hónapon, és habár tudom tartani, még mindig macerásnak érzem, és egyre inkább a fölöslegesnek, valószínűleg nem ez lesz a megoldása a problémának, de ha már így alakult, akkor végig csinálom csak azért is, pedig jön még pár próbatétel. Azért néha még mindig sikerül kiakadnom totál…..
Most lendüljünk túl az adekvát, "hogy állunk a minekkel?"-kérdésen, és fókuszáljuk agyunk sugarát arra a tényre, hogy a közepesen ismeretlen HN Entertainment oldal infói szerint két, az Alien-univerzumban játszódó sorozat előkészítése folyik éppen...
Ancsinszka 2019.03.05 17:00:04
@Prof. William: Rákerestem... ezt a szégyent. :( Pedig elbírna a játék egy rendes megfilmesítést. Kár érte. :/
Nemrégiben az egyik nagy áruház kedvezményes napot hirdetett a gluténmentes ételekre. Én persze izomból berendeltem pár doboz növényi tejet, köztük a gluténmentes zabitalt, mert az eddig olyan mítosznak tűnt. Plusz még pár nasit, gm csokipudingport, mert Endrú már nyaggat egy ideje, hogy csináljak…..
Most már egészen jól megy, de tényleg. Csak ne próbáljuk meg helyettesíteni a direkt, ízesítőkkel ehetővé tett cuccokat gluténmentesíteni. Szóval az elején vettem én is ebből a gluténmentes halrudacskából, amit mindenki agyonajnározott a csoportban. Illetve a csikrenuggets volt a csimborasszó, de…..
Minden hétre jut valami, ami miatt mégis érdemes lekörmölni ezt a pár sort, ha másnak nem, hát a saját memoáromba majd jó lesz. Így egy hónap után már kezdek hozzászokni, egyre kevesebb a zsákutca, mert az összetevők általában jól feltüntettettek. Persze én azért nem megyek el a végletekig, hogy…..
Szeretem az ízeket, és megszoktam, hogy mindent megkóstolhatok, amivel megkínálnak. A következő tanulási fok: megtanulni nemet mondani. A kollégám Izraelben járt, és hozott édességet kóstolóba. Néztem volna az összetevőket, de csak héberül volt rajta. Héberül nyilván nem tudok, de szerencsére egy…..
Eleven és Mike csak rövid ideig örülhetnek a találkozásuknak, mert gyorsan kiderül, hogy Hopper bújtatta el Elevent, és ettől Mike nagyon pipa lesz. Hopper félrehívja Mike-ot, egy férfi a férfival beszélgetésre, de Mike-ot nem lehet lenyugtatni, és szó szerint nekiront a seriffnek.…..
Jó ez a meal prep, mert most a gluténmentes diéta mellett egy kicsit próbálok fogyni is. Az ülőmunka, az előző munkahellyel járó stresszek, és a néha becsúszó nassolás miatt feljött pár kiló, és most már szeretném őket útjukra engedni. Délelőtt tízóraira pl. perfekt a chiamagos, gluténmentes…..
Recepteket ne várjatok, habár szoktam főzni, de igaziból azért nem nagy truváj, amit a konyhában művelek. Simán jöhet a zöldségleves, vagy darált marhahússal töltött kaliforniai paprika, cukkinivel és sajttal lefedve. Főételből egy csomó gluténmentes és finom kaja van. Egyébként ha nem főzök, akkor…..
Az első hét a fokozatosság jegyében telt, nem lehet ezt egyik pillanatról a másikra elkezdeni, mert még van a sima müzliből, amiben zab van, meg a rozsos hungarocellből, és nem szeretném teátrálisan kidobni őket, mert ugye nem pazarlunk, meg amúgy is a bolygó fele éhezik, mi meg egy halom pénzt…..
Mondanám, hogy ez a 0. nap, és már kiborultam, de igaziból néha az is elég, hogy kiadjam a feszkót, miközben aki hallgatja bólogat egy párat, aztán megy az élet tovább. Egy hosszas vizsgálódási procedúra végeredménye lett az, hogy gyakorlatilag semmi bajom. De tényleg. A magyar egészségügy…..
A laborban közben elszabadulnak az indulatok, és a demogorgonok kirajzanak a labor alján keletkezett lyukon. Dr. Sunyi egy kicsit megpróbálja hitegetni magukat a biztonság látszatával, és bízik a polikarbonát üvegben még egy pár másodpercig. A doki benyomja a vészcsengőt, és…..
Visszacsatolunk Elevenhez és az anyja látomásaihoz. Eleven, azaz Jane úgy gondolja, hogy a látomásban szereplő másik kislányt nem véletlenül „mutatta” meg neki az anyja. Terry vezetett egy aktát a többi eltűnt gyerekről, és a sok újságkivágás között Eleven talál is egy…..
Willt beviszik a laborba, és Dr. Sunyi sk. próbálna segíteni rajta, de mindenkin eluralkodik a pánik. Közben Dustin az enyhén megszeppent Steve-nek magyarázza, hogyan is lett a hobbigyíkjából vérengző komodói varánusz méret, aki megette a macskáját. Queen zenére mindig jól ment a…..
Will épp Mike-nak magyarázza milyen az Upside Down fíling, azaz olyan mintha egy végtelenített haluban lenne, és mintha az ellenség szemével látná Hawkinst. Mike szerint ez jó, mert így Will majd tud kémkedni, és így van esélyük legyőzni az Árnyék Szörnyet. Igen ám, gondolja…..
Will transzban áll a mezőn, és anyja hiába próbálja visszarángatni a valóságba. Sajnos az Upside down erői a másik valóságban épp birtokba veszik Will testét az orrán és a száján keresztül. Hirtelen felébred, de senkinek sincs fogalma róla mi is történt, a barátai is…..
Dustin kikukázott egy kis gurgulázó ebihalforma jószágot, amit a szellembefogó dobozában csempész be a szobájába. A teknősét kitessékeli, és a helyére teszi be a furcsa kis lényt, ami egyből bebújik a kövek alá, mert még a tompa lámpafényt sem bírja. Dustin megeteti egy kis 3…..
Eleven, Hörgő-Morgó elintézése után átkerült az Upside Downba, és az iskola csápokkal díszített inverzében, kétségbeesve szólítja Mike-ot. Mike helyett más távoli emberi hangokra lesz figyelmes, és a folyosó másik végén meglát egy rózsaszín fényforrást, amin keresztül…..
Ancsinszka 2018.01.02 16:07:13
@enzo23: fist bump! :)
Ancsinszka 2018.01.02 16:09:13
@Pácsó Ármándó: ott lapul a kis bosszúálló bizsergető! :)
Ancsinszka 2018.01.27 18:16:57
@Is: De, elírás. :) Én is így látom, szerintem neki volt a leglátványosabb fejlődése, totál karakteridegen, és ettől lett annyira szuper(heró)! :)