Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Terraaa

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Applikációk? Érintőképernyő? WiFi? Facebook? Instagram? Egyáltalán okostelefon? Minek-minek? Ez járhatott Nokiák fejében mostanában, amikor megalkották a 103 fantázianevű telefonjukat. A kis, monokróm LCD kijelzővel ellátott, porálló darabba került egy elemlámpa, egy FM tuner,…..
 The Shard, London. Magasság: 310 méter. Ára: 450 millió font. ..
 Az iráni vezetésnek elege van már abból, hogy a pógárok mindenféle erkölcstelen, ateista pornóval, ne adj Allah, pornóval tömik a fejüket, úgyhogy úgy döntöttek elvágják a netet és építenek saját hálót. Legalábbis ezt pletykázzák az International Business Times nevű…..
Lassan ott tartunk, hogy ha egy darab szarra rátesznek egy Apple logót, még azt is el lehet adni. Ezzel a jelek szerint egyre többen tisztában vannak, úgyhogy egy csomóan arra építenek, hogy mindenféle kacattal lehúzzák a büsszke Apple tulajokat. Itt van például ez a TAT7 névre…..
Az Optoma nevű, elsősorban projektorokkal foglalkozó cég a közelmúltban bejelentette, hogy nem pöcsölnek tovább és végre piacra dobják elsőként tavaly szeptemberben bemutatott projektorukat. A HD52 elnevezésű darab Full HD (1920x1080) felbontás és állítólag 190 inches képátló…..