Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Breath

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem ócsárolok senkit, sem a háziorvost, sem a kórházi szakrendeléseket, de tény, hogy megtapasztaltam, hogyan betegítenek meg lelkileg is egy addig makkegészséges, életvidám embert.  Kedves Szerkesztők, sziasztok!   Ma reggel teljesen véletlenül botlottam a blogba, azon…..
Breath 2014.02.19 21:56:36
@Tempus-Anh: Köszönöm! Vajon nem összeférhetetlen a Xarelto-val? És valóban javulni fog tőle a hangulatom, és az étvágyam, és segít, hogy visszatérjen belém az élet? (SOHA nem szedtem gyógyszereket, most meg a mellékhatás mellékhatásának a mellékhatására is... szörnyű!)
Breath 2014.02.20 21:58:55
@Tempus-Anh: Köszönöm a segítséget!
Breath 2014.02.20 22:00:06
@malfunction: Köszi a tanácsokat! Megnéztem az oldalt, szuper! :)
A doktornő megnézte a torkát, megérintette a homlokát, majd kijelentett, a gyerek makk egészséges, és nincs semmi baja. Mindezt úgy, hogy előzőleg indulás előtt mérték meg a lázát a feleségemmel és 38, 9-et mutatott a lázmérő. Tisztelt Praxis blog!Nemrég a feleségem új…..
Breath 2014.02.18 21:13:34
@Tempus-Anh: Tény, hogy ilyenek is vannak. De. Én azt gondolom, nem kell általánosítani. Persze, fontos a tisztelet, ám személy szerint azt is fontosnak tartom, hogy ne játsszon senki mindenhatót, mert az is egyfajta tiszteletlenség.
Talán ebben a posztban nem pontos a fogalmazás, de a lényeg, azt hiszem, érthető. Hiszen nem lehet mindenki író, vagy orvos... Viszont mind emberek vagyunk.

"Aki belülről lát valamit, az másképpen látja, mint aki csak kívülről látja." -szintén Kosztolányi.

És a tizenegy éves gyerek ne menjen egyedül az orvoshoz. Pont.