Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erzo

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött a várva várt pillanat! Az Retek Klub leadja, az über ZS filmet, aminek a trailerétől és a jeleneteitől hangos volt hónapokig a magyar web. 21:20-kor a Zskategória élőben közvetíti ezt a szörnyű alkotást. Főszerepben a hajmosás elől bujkáló Renegát! Lorenso Lamas! Ne…..
Múltkor már láttuk itt az Asylum legújabb pofátlanságát a The Terminartors című filmet! Ma egy kis best of egyveleget prezentálok ebből a félelmetesen nagy költségvetésű filmből. Ahogy szövegbuborékok is mutatják, a terminátor tud ugrani meg futni és mennyi van már belőlük.…..
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..
A rész megint nem a szokásos módon indul,  hanem Dokival, akit az éjszaka közepén hívtak be egy hullához. Nem a legszerencsésebb időpont, de legalább láthatjuk munka közben az öreget, akinek pihentagyúságára úgy tűnik a fáradtság rátett még egy lapáttal, és a szokásos…..
A Team USA visszaszerezte a négy éve elveszített olimpiai címét, így a Redeem Team küldetése sikerült. A spanyolok csodálatosan játszottak, megmutatták, hogy egy összeszedett csapatjátékkal lehet meccselni az amerikai sztárokkal, akik összeállításban és mutatott játékban is…..
A hazafiasságáról ismert amerikai Fox egy elég erősen patrióta érzelmű cikket közölt, amiben nem kevesebbet állítanak, mint  azt, hogy az 1992-es barcelonai Dream Team-szereplés David Stern, az NBA főkomisszáriusa vezetésével hzavágta az amerikai kosárlabdát. Annyira…..
Mivel az előzetes a feketét síró Madzsával indult, bevettem egy Seduxent a hogyvót előtt, biztos, ami zicher alapon. Ha Alehandró megint énekel neki, levágom a fejem tetjét egy műanyag késsel. A nyitójelenetben Emó és műír ackentusos csaja szenveleg, sajnálom a nagy tulok…..
Erzo 2008.07.17 19:41:39
Serény kis dílerek szorgoskodnak, adagolják, méricskélik a cuccot egy sötét szobában, mint a kismanók, közben odakint hemzsegnek a kommandósok. Akció lesz, ami jót tesz ennek a sorozatnak, hiszen az akció ólcsó, de vizuálisan mégis kielégítőbb, mint a rebiszes felvételek a…..
A lófarkú pókerarc. Mintha egy himalájai expedicíó megfagyott tagjának arcát és Bud Spencer résnyire nyitott szemét ráoperálták volna egy ló fejére. Steven Seagal jól indult, a világon elsőként saját aikido dojot nyitott Japánban. Mivel Steven gyerekkora óta harcművészkedik…..
Nindzsa happy end. Sok film végét láttam már, de ilyet...a festett szemű fekete nindzsa elsétál csak úgy. ..
A birodalom visszavág. Miután 1945-ben legyőzték a harmadik birodalmat, a németek 50 évig csöndben voltak, de nem maradtak tétlenek. Miután az Uwe Boll hadművelet csúfos véget ért, David Haselhoff pedig inkább a whiskys üveget választotta és nem a germán népet, a vezetésnek…..
Az ügyeletes nindzsa Amerikából. Pedig egy japán halász fia, és tényleg Japánban született. Kiskorától kezdve karatéjozott és a legrangosabb karateversenyt is megnyerte. De ő színész akart lenni. Nagy bemutatkozása az Enter the ninja - e blogban már méltó módon kitárgyalt -…..
Ott emeljük föl a fonalat, ahol a múltkor leejtettük. Tehát Lackó kifut, Bordás meg bebiceg, miután elmorzsolt egy könnycseppet. Az őrs zárkájában mint egy kriplikommandó hevernek szerteszét a zsaruk. Johnnyt annyira megütötték, hogy azóta se bír felállni. Móricz meg Pircsi…..
Ma már ZS kategóriás scifinek mondanánk, de szerintem gyermekkorunk egyik meghatározó sorozata volt. Az AM-Mikro - gyengébbek kedvéért parabola - korszak sztár külföldi csatornáján a Super Channelen volt látható. Ma már szénné röhögnénk magunkat Lord Dreaden, aki olyan mint a…..
Ellentmondásos epizódot láttunk, több sebből vérző, néhol kifejezetten röhejes forgatókönyvvel, idegesítő bakikkal, súlyos önellentmondásokkal, és én mégis azt mondom, hogy az egyik legdurvább, legizgalmasabb, tulajdonképpen az egyik legjobban sikerült epizódja volt a…..
Közepébe csapunk rögvest, Pratt készülődik otthon, öcsi tanul a nappaliban, a szobájából hirtelen egy nő bukkan elő. Pratt arcán széles vigyor, jólvan öcsi, csak kiegyenesedtél, ez a dolgok helyes útja a bátyó szerint. Kórházban, új fiút mutatnak be nekünk: Ben, aki egy…..
Egész pofásra sikerült az előző rész vége, a totállúzer Link-Eldzsé kettőst végre elkapták a rendőrök, Májki felbaszta Mehón agyát, aki erre feltúrta a saját kertjét, és csontokra lelt benne, Tíbeg pedig bosszúvágytól hajtva ellátogatott az excsaja lakásába, ahol…..