Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zírónájn

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..
Megveszed a 130 centis lapostévét, mert neked fontos, hogy ha már nem kaptál jegyet/lusta voltál kimenni, akkor is akkorában lásd Hosszú Katinkát, amekkorában csak lehet. És elindulnak, és megy a verseny, te ott állsz a tévé előtt gatyában, mert kurva meleg van, de drukkolsz, mert megvan benned az a…..
Aztán elrepülök Rióba Beszállok egy kabrióba Elrepülök Rióba Beszállok egy kabrióba Repülj velem Rióba Na gyere, repülj velem Rióba Na gyere, repülj velem Rióba!(Lukács L.) Mi lemaradtunk róla, de a Nemzeti Hírtévénél résen voltak, és beszámoltak a nagy hírről. Vagy, és ez is egy eshetőség…..
zírónájn 2016.08.05 09:51:45
Ez most nem átbaszós cím, és nem az derül ki, hogy egy jótékonysági ketrecharc-viadal keretein belül a fejvédős-fogvédős realityhőst kicsit megverte egy szénné varrt ketrecharcos, hanem az, hogy a palit kajakra nagyon szétütötték. ..
zírónájn 2016.01.13 11:15:44
zírónájn 2016.01.13 11:18:53
A Központi Hatalom nevű zenekar úgy akar punk lenni, hogy közben kurvára fosik beleállni a dologba, hiszen a fenti, nem túl fantáziadús vagy különösebben jó nóta szövegében egyértelműen a TV2-s Berki Krisztiánt kutyázzák néhol egészen elképesztően tapló stílusban, de…..
zírónájn 2015.02.04 09:17:10
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF:

"Pedig nem is vagyok szélsőjobbos."

Punk.Szélsőjobb. Mivaaaan? :)
zírónájn 2015.02.04 09:33:17
@Void Bunkoid: Kössz. Ennyire nem vágtam a témát. :) Én alapvetően úgy voltam vele hogy a punk ideológiája hogy nincs ideológiája.
Ne tévesszen meg senkit, a fizikai munka nem azt jelenti, hogy kemény kétkezi munkát kell végezni, és tanulni nem szükséges. Ezekhez az állásokhoz előbb tanulni kell, nem ritkán főiskolán vagy egyetemen. Ez egy amerikai gyűjtés, de magyar szakemberek számára ugyanúgy elérhető…..
A munkaerő toborzással foglalkozó Wilson Human Capital Group közzétette a legjobb munkáltatói márkával (employer brand) rendelkező amerikai cégek top 100-as listáját. A listán szereplő vállalatok dolgozói csúszdázhatnak az irodában, hobbiprojektjeikkel foglalkozhatnak…..
zírónájn 2014.10.28 08:59:42
@kiber kóbor: Igen láttam, ismerősöm ott dolgozik 3 éve. Van saját uszoda, fitnessterem, a folyosókon telepakolt hűtőszekrények, amilyenek nálunk a legnagyobb Hyperekben sincsenek, teletömve a legkülönbözőbb bio, organikus, anyámkínja italokkal, kajákkal. Minden szinten játékterem, ping-pong asztal, billiárd, babzsákok mindenhol. A konyhán Michlen csillagos szakács dolgozik és a napi menüben megtalálható az összes nemzet konyhája aki ott dolgozik. Ez az alkalmazottaknak természetesen mind ingyen van. Láttam, mert látogatóként bevitt engem is. Akkor mész be dolgozni amikor akarsz, nem érdekli őket, csak a hónap végén legyen a teljesítve a kvóta.
Az egészséges fejlődésű kisfiúk jelentős része kukás akar lenni, ha felnő. A csírákat csak a nagy és büdös autó érdekli, és hogy hátul lehet állva utazni, a profibbak viszont megtervezik az útvonalat is a telephely, a lakossági ügyfélhálózat - értsd lakótelep - és a…..
zírónájn 2014.10.03 12:16:04
@diszkriminans: Biztos hogy ez is közrejátszott, de én inkább úgy látom hogy azért hiányszakmák ezek, mert senki sem akar szakmunkás lenni. Mindenki diplomás akar lenni, aztán hambit árulni egy londoni mekiben.

Jó tudom ez csúsztatás, de én úgy látom hogy senki sem akar pl. kőműves lenni, mert senki sem akar a 40 fokban kemény fizikai munkát végezni. Tény hogy minden szakmunkában sokat kell melózni, napi 12 óra alap, sokszor vasárnap is. Kb. 10 év múlva még durvább lesz a helyzet mert nagy űr van most a szakmunkások között, van az 50es korosztály meg akik már csak néhány évre vannak a nyugdíjtól és utána nincs utánpótlás. Olyan fiatalok kerülnek ki a szakmunkás képzőkből hogy egy szorzással zavarba lehet őket hozni, bár ezt a problémát máshol kell keresni...
Ennyi éven át nem mehet egy sorozat erős mellékszereplők nélkül, szerencsére a South Parkban akadt ebből bőven. Megpróbáltuk kiválasztani a legjobb 10-et, amiből kimaradtak olyanok, akik a széria elején többször feltűntek, de aztán mára szinte teljesen kikoptak (Kula bá,…..
zírónájn 2014.09.25 16:07:36
Sokadszor tapasztalom a csiklóval kapcsolatos indulatokat. Ahelyett, hogy férfiak és nők egyaránt örülnének a létezésének, és megpróbálnának minél több élvezetet nyerni belőle, ádáz háború folyik bizonyos csoportokon, kultúrákon belül a csikló, illetve a hozzá köthető gyönyör ellen. Vagy éppen érte…..
zírónájn 2014.09.05 10:55:38
@Reszet Elek: Nem a számon volt a lényeg, én sem számolom közben, csak szemléltetni akartam hogy igenis számít hogy a párom is élvezze az együttlétet.

Csak már kicsit sok mostanában a "10 tévhit a nőkről", meg "5 titok amit sosem tudtál a punciról" és társai cikkekből (ez a cikk nem tartozik oda... Mintha a közvélemény azt akarná sugallni a férfiakról hogy kurvára nem érdeklik őket a nők és csak az számít hogy jól megdugják őket. Biztos hogy még léteznek ilyen érzelmi véglények, de a férfiak többsége nem ilyen.

A vallási és egyéb rituális öncsonkításokról meg az a véleményem hogy nettó faszság, bár én a vallást alles zusammen egy egészséges társadalom mételyének tartom. :)
Nemzetállam szlovák módra?   A csehszlovák revíziós törekvések és az erőszakos asszimiláció célpontjává vált magyar, illetve sváb kisebbség embertelen és kíméletlen körülmények között kényszerült elhagyni otthonát a második világháború után. A kollektív…..
zírónájn 2014.07.24 14:24:18
@látens liberális: Azért ennek megtörtént az ellenkezője is. A beköltöztetett magyarok sokszor együtt művelték az istállóba költöztetett sváb családdal a földet, osztoztak a terményben, állatokban, közösen étkeztek holott erre senki sem kötelezte őket. Csak lelkiismeret kérdése volt.

Többször járok ki Németországba és valóban az első különbség a két nép között az a mentalitásbeli különbség, ez máig feltűnik. Mi az élet minden területén nagyon-nagyon sokat tanulhatunk tőlük.
Úgy gondoltam, hogy ideje elővenni a gyermekkorom legmeghatározóbb sorozatát, a Dragon Ball-t és írni róla valamilyen posztot. Hosszas gondolkodás után arra jutottam, hogy csapjunk bele egyből a közepébe és írjunk egy toplistát a legjobb pillanatokról. Hát mit mondjak, elég nehéz…..
A Mokkát azért jó nézni reggel, mert még 28,5 fél fokban (reggel hatkor ennyit mutatott a hőmérő a lakásban), akkor, amikor az ember kókadozik a melegtől, is fel tudja baszni úgy magát rajta, hogy nem kell se kévé, se energiaital, se speed, a sima idegtől úgy ébred fel az ember,…..
zírónájn 2013.06.18 15:49:28
@Kandeláber: A mokka üzenőfalán azért olvashatsz ilyen üzeneteket, mert ha jól tudom akkor ezt a reggeli hírműsort a börtönben is nézhetik a rabok és a hozzátartozók itt üzennek nekik. Mégis honnan várják haza Kolompár Kevint..?
Mostanában megszaporodtak az írországi posztok, a mai is onnan, egészen pontosan Shannonból érkezett és amennyire meg tudom ítélni, egész reális képet fest. Vagy ha nem, majd ti megcáfoltok. „Ugyan született már néhány írás Írországról, de mivel friss tapasztalataimat…..
Nahát, mindkét tehetségkutatóval kapcsolatban felmerült a bunda lehetősége, csak azon lehet csodálkozni (már ha) hogy ilyen későn. A Blikk a The Voice, a Bors az X-Faktor esetében lötyögteti a szaros bilit lelkesen. A The Voice első párbajköréből kieső Bokor Marianna már a…..
zírónájn 2012.11.28 11:23:48
A képlet nagyon egyszerű. Az RTL az egész műsor alatt nyomon tudja követni a szavazás állását és ha kell időben bele tud nyúlni saját költségre és eszerint manipulálja a végeredményt.

Szabályszegés ez? Nem. Mivel egy 3. fél bonyolítja le az egész szavazatszámlálást ezért az RTL is egy egyszerű ügyfélnek minősül csak ő nem egyszer szavaz, hanem ha kell 50.000-szer. Természetesen szoftverrel. A szavazatokat nem azért nem mutatják, mert teszem azt kiderülne hogy a JFK-re nem is szavazott senki, hanem hogy ne lehessen látni hogy hirtelen történt egy 50 ezres ugrás a szavazatoknál.

Tulajdonképpen semmi bundázás nem történik, az a pár millió forint amibe a szavazatok kerülnek meg bejön egy reklámblokk alatt, sőt lehet 1-2 reklámmal, nem tudom mennyi főműsoridőben egy reklám, de vki okos biztos meg tudja mondani.

Az ilyen műsorokban köztudott hogy nem tehetséges énekeseket keresnek, hanem eladható médiaszemélyiségeket.

Több ismerősöm is van akik már évek óta befutott énekesek (havi fix 3-4 fellépés, semmi extra de ebből élnek) és amikor elmentek egy ilyen műsorba a meghallgatáson kiszórták őket azzal az indokkal hogy "ők már készen vannak" és nekik új arc kell. Ezek az énekesek akik döntőznek az első évben alig látnak valamit a fellépési pénzükből. Az arány kb. amit az RTL kap a fellépésükért és amit ők kézhez az 90-10%. Kb. egy év után viszont az RTL leveszi róluk a kezét és ekkor már saját zsebre énekelhetnek, viszont ekkor már nem futtatja őket az RTL. Ugye hogy hány ilyen énekesünk volt akik kb. 1 év után eltűntek a süllyesztőben, néha még hamarabb is? Na ugye...
IDDQD A 100 legjobb videojáték 2012.11.19 12:28:18
Az amerikai Time magazin honlapján közölt egy százas listát a legjobb/legfontosabb videojátékokról. Érdemes megnézni (mondjuk ebben a felhasználóbarát nézetben), tanulságos abból a szempontból, hogy egy erős konzolos gyökerekkel, viszont kevésbé jelentős…..
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
zírónájn 2012.11.07 10:15:58
@Gábor (Gee Halen): :D

What can be seen cannot be unseen.
zírónájn 2012.11.07 10:29:12
@funny: ...Aminek előzménye hogy azért vettek részt az I. Világháborúban hogy területet szerezzenek (Románia), vagy ne veszítsék el ami addig is az övék volt (Magyarország).
A Mérték Médiaelemző Műhely és a Medián 2012 végzett egy kutatást a magyarok közéleti tájékozódási és médiafogyasztási szokásairól, melyről a Kreatív Online készített egy összefoglalót. Az egyik kérdés arra kereste a választ, hogy a  felsorolt sajtótermékek közül…..
zírónájn 2012.09.19 08:46:18
@tandora:

"Nem tudok betelni annak elemzésével, hogy a kommentelők hány százaléka nem néz/soha nem nézett/nem is fog nézni tévét. Nincs tévé előfizetése. Van tévé előfizetése de csak Spectrumot, sportcsatornát, natgeo-t, zene tévét néz.

Ettől függetlenül kiforrott/kialakult véleménye van az összes kereskedelmi tévéről, párttévéről, ismeri a bulvárhíreket (teljesen véletlenül azokba futott bele a neten a napokban, amikből hír lett a kertévékben), a sorozatok szereplőit, a híradósokat, műsorvezetőket, celebeket, stb.

--Következtetés: vagy az van, hogy Magyarországon nem fedik egymást az internet és a tévé előfizetők maximum csak egy keskeny sávban, és ez a keskeny sáv nem kommentel.-- "

Talált, süllyedt. Kb. az indulása óta olvasom ezt a blogot,de most kommenteltem egyet, a kedvedért. :)
Régenmindenjobbvolt-rovatunk mai adásában elmesélem, hogy nagyjából másfél-kétévente rendszeresen előveszem a Starcraftet, és újra végigjátszom. Kívülről tudom már az összes pálya minden pixelét, hogy Kerrigan mikor mit mond, melyik átvezető animáció melyik pálya után…..