Regisztráció Blogot indítok
Adatok
el-enor

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A tökéletes taxi 2013.08.06 18:14:51
Nem állítom, hogy teljesen józan voltam, ezért is kerestünk taxit. Igazából nem is voltunk biztosak benne, hogy taxi kell, hiszen alig fél óra lett volna gyalog hazáig, de a héten már kétszer slattyogtunk haza Pestről, és nem volt kedvünk megint átbattyogni az alagúton. Mégis…..
Belsőség Heti merítés 2013.05.05 09:04:18
Nem szokott szembe jönni Az alvázon egy rohadásnyom nem volt, teljesen gyári állapotban maradt meg, a forgalomba helyezése 7 év ideiglenes kivonás után egy külön élmény volt. Ahol csinálták az eredetvizsgát külön felhívták a figyelmünket, ha megbukik, megy a…..
el-enor 2013.05.05 12:51:26
@Pepejoe:

Tegyük azért hozzá az mp3-as dologhoz, hogy azon kívül aki zenével szakmaszerűen foglalkozik, senki nem hallja ki a különbséget normális hangerő mellett az mp3 és más formátumok között, vagy elképesztően jó füle van/ nagyon arra figyel :) Sajnos azonban ha zenét szeretne hallgatni az ember, nem utaztathatja magával az operaházat ;) az megint más kérdés, hogy nem feltétlen a mennyiség felé kell menni zajkeltők terén :)
Belsőség Heti merítés 2013.03.17 08:42:19
Duci Juci Nehéz nem elfogultnak lennem, mivel életem első autója volt. Egyszóval nagyon szerettem/szerettük, 2,5 évig volt nálam. Ez alatt kb. 50 000km-t hajtottam bele. A km számlálója 5 számjegyes, tehát talán 2 (vagy 3:)) lett volna az első számjegy... Ennek ellenére nagyon…..
el-enor 2013.03.17 12:08:03
@Schultenbräu:

cégesnek én is azt rendeltem volna be, ha fizetik a javítását. (közeli családban volt egy 2,7 es dízel meg egy nagy benzines is(pontos adatra nem emlékszem), mind2 egy hulladék volt technikai szempontból, mindig beszart valami elektronika, vagy az ablakemelő, vagy valami hasonló marhaság. Viszont mikor ment akkor imádni valóan jó autók voltak, kényelmesek, remekek.

508-ast 2literes dízelben vezettem, a váltója nem a legjobb volt, de én inkább választottam volna, mivel végre csináltak bele egy rendes multikormányt :) (rühellem a franciák bajuszkapcsolós baromságát) Sajnos nem lett belőle vásárlás... :(

Remélem vigyázol a 607-re, klasszikus autó lesz szerintem, kevés van, jó állapotú főleg, viszont szerintem egyszerűen(!!!) szép autó. Sok boldogságot hozzá :)
Háromszor átpördült a tetején a Renault, mielőtt megállt. A tulajdonost megbírságolták, az autón hitel volt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
el-enor 2013.02.21 13:42:59
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: feladom azt, hogy gondolkodásra kéztesselek, és kinyissam a szemed.....te sose kérdőjelezel meg semmit? A gravitácio természeti törvény, a felelősség ember alkotta fogalom..... Nem összevethető.
el-enor 2013.02.21 13:49:41
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: a közút kezelése ugyanúgy felelősséggel jár, mint mondjuk egy vidámparkban a hullámvasút. Ha nem jó, le kell zárni, nem a határokat feszegetni, mert veszélyezteted azokat akik az általad üzembentartott dolgot használják. Továbbra is jelzem, nem akarom teljesen áthárítani a felelősséget a kkra, de be kell látni hogy neki is van része a dologban. Ennyi, továbbiakban nem foglalkozom a témával mert nem érzem értelmét.
el-enor 2013.02.21 13:51:19
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: az törvény h van következménye, a kérdés mi az és hogyan, ennek a kitárgyalásából élnek jogászok ezrei, akik közül te fixen nem vagy 1
TComment Hallod? Meghalt anyád! 2013.02.20 06:00:00
Nem eltaposni kell azt, aki e levelet írta. Pedig nem ez a megoldás: a saját mocskos trükkjével kell megkínozni. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Az Égéstér mai adásának kommentposztja.Direktlink a letöltéshez pedig itt akad...
Totalcar TV: Ami sosem került képernyőre from OMG Visuals on Vimeo. Nemsokára indul az új szezon, melyben nem lesz kevesebb baki és mellényúlás, mint a legutóbbiban. Íme, ebből lett a műsor. ..
TComment Tuti vétel 2012.11.28 05:45:00
  Titkos tipp? Tuti vétel? Kétliteres vagy 2.2-es turbódízellel, ismert előélettel bátran bele lehet vágni, ajánlja a guru, szeretik a tulajdonosok és ha ön meg tud békélni a tudattal, hogy egy Fordban ül és a közlekedést nem kihívásként, hanem szükségszerűségként…..
Barátságos maciarc, szolid technika és semmi hivalkodás. Remek választás lehet, feltéve, ha valaki már összevarrta elszakadt Achilles-inát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
el-enor 2012.09.26 13:33:25
@pjotr007:

azért egy nyergest ne hasonlítsunk össze egy mezei gépjárművel :) más célt szolgálnak, ergo más matériából készülnek / máshogy. szerintem jóval drágábbak lennének az autóink, ha ugyan azzal a technikával készülnének, de amúgy.... én szívem szerint 5 évente cserélnék autót, ha tehetném újra, a cipőm / nadrágom / mobilom/ alsógatyám / gépem se használom tovább, itt a kérdőjel a lehetőségen van, hogy megtehetjük e, nos.... nem :/
TComment Ön rosszul tudja 2012.09.25 05:47:44
Alig megy jobban, mint egy dízel Passat mégis vigyázzba állhat tőle mindenki. Kilencmillió alatt ajándék. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Heti merítés 2012.09.16 09:41:23
A legjobb családi autóm Vásárlás után egyből egy 3 hetes olasz túrán avattuk fel az autót, a fogyasztása kicsit sok volt, de gondoltam majd belejáratódik, nem így lett... Hó fehérke Aki nem tudná ez egy egyszerű olajcseréről szól! Olaj + szűrő, ezen kívül ellenőrzik…..
el-enor 2012.09.16 17:42:10
@...::: Flúgos Kamionos :::...:

bízzunk benne szerencsésebb leszel a dízellel mint sokan mások ( ha nem PD akkor nem szóltam :) ). bár... a fene tudja ezek a kis reszelt motorok meddig fognak élni, én bízom benne, hogy sokáig, ugyan ilyen golfot szeretnék majd pár év múlva :) ( hacsak volvo c30 nem kerül a kezeim közé véletlenül :) )
TComment Bűnronda és nem ez a baj 2012.08.09 08:17:01
Lassan kékbe borul a város anélkül, hogy az itt lakó pár millió ember véleményét kikérték volna. Az ocsmány buszok után jöhetnek a ronda taxik is. Mai cikkünk blogposztja...
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..
el-enor 2012.07.09 21:31:04
@Brother Love:

aha... én is így akartam motorra megcsinálni, válasz " hát azt biza nem lehet ( mindezt a köz felügyeletnél) egy iskolának be kell fizetni a tandíjat, annak kell lejelenteni első vizsgára. HOGY MIVAN? azóta azon töprengek, hogy RS50el is beérem.. ha vezethetem B-vel ( tlg, erre válaszolhatna valaki... ez érdekel :) vezethetek B-vel aprilia rs 50 - t? )
A Totalcar TV nyári, szezonzáró műsorára nagyon büszkék vagyunk, így is engedjük a nagyvilágba: a gyermek felnőtt, elengedtük a kezét. Képi világunkat az OMG Visuals zseniális munkatársai (nem mellesleg kitűnő cimboráink) vették kezelésbe és sokszor mi is csak néztünk, mint…..