Regisztráció Blogot indítok
Adatok
é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛

0 bejegyzést írt és 434 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Falunk régi házainak némelyikén centi vastagságú repedés húzódik. Okai között felfedezhetjük a rossz alapozást, közeli bányarobbantásokat, valamint azt a német harckocsi szakaszt, mely anno bevette magát a házak közé. Beálltak az udvarba, majd mikor már jól látták az orosz harckocsikat, Bumm! -…..
é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛ 2020.05.18 23:56:18
Azt mondják indulatból tollat, vagy az én esetemben billentyűzetet ragadni nem túl szerencsés. Vártam is vagy fél napot, de nem csökkent közlési vágyam. Az indukációt egy cikk váltotta ki amit az Indexen olvastam (Ide kattintva  olvasható). Bejegyzésem címe is az idézett cikk címéből eredeztethető.…..
A napokban cikkek jelentek meg meghatározó szakmai portálokon, melyek a Budai Várban felépült Villamos Teherelosztó Központ épület megtartása mellett érvelnek, az épület szakmai értékeire hivatkozva. Az épület valóban értékes, ennek ellenére valószínűleg mégis el fogják bontani, bármit mond is a…..
é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛ 2020.04.29 19:53:54
Juliék áprilisi utazását is elvitte a járvány. A Barvofly utazási irodánál vásárolt Qatar jegyeik árát próbálják most visszaszerezni, ami nem megy egyszerűen. Az utazási iroda ugyan megküldte a légitársaságnak a törlés és a visszatérítés kérelmét, de aztán jött a csönd. Amikor Juliék pedig nagyon…..
Ha egy jól működő, stabil, megbízható laptopra vágysz, akkor elég csalódott leszel, amikor a laptopod nem működik jól, nem stabil és a legkevésbé sem megbízható. Olvasónk lassan két hónapja szenved az újra és újra megjelenő, váratlan kékhaláltól, a szerviz pedig elég döcögősen kezeli a…..
é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛ 2020.04.24 13:58:16
Ezekben az időkben, amikor azt mondják, hogy az utcai cipőddel be se menj a lakásba, amikor a kiszállítások alapfogalma lett az érintésmentes kifejezés, olvasónk 70 éves édesanyjának lépése teljesen érthető. De a UPC-Vodafone átállás során megrendelt internetet csak be kell kötnie valakinek, meg is…..
é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛ 2020.04.22 22:14:21
Névvel visszaélni egyszerű átverésnek tűnik. Végy egy megtalálható, ismert webshopot, kicsit alakítsd át a nevét, esetleg rakd bele az ÁSZF-be az eredeti céget és már várhatod is az eltévedt vásárlókat. Ez történt a Prime Home bútorbolt esetében is, akik először meglepődtek a vásárlók…..
é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛ 2020.04.22 22:12:33
Egyre több építkezőnek van tele a hócipője az építési vállalkozókkal. A Házépítők csoport egyik tagjánál telt be a pohár. A szörnyű az, hogy miután kiírja magából az élményeit, nincs mit tennie, folytatnia kell, talán még rosszabb kivitelezőkkel. ..
é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛ 2019.04.26 12:09:40
Webáruházból van szuperjó, meg olyan is, amelyik jó esetben trehánykodásból, rosszabb esetben előre megfontolt szándékkal hagyja irtózatosan pofára esni a vevőjét. Ezekkel két állandó kérdéscsoportban foglalkozunk: 1. hogy lehet felismerni őket2. mit lehet tenni, ha mégis besétáltunk a…..
é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛ 2019.04.24 14:52:42
A csomagküldési malőrök aranyfokozatú eleme a sérült csomagok esete. Az, hogy egy küldemény épségben érkezik-e meg, sok mindenen múlik. Ezek egy részére nincs ráhatásunk, amire viszont feladóként van, az a csomagolás. A pakkban lapuló holmi épségét és a címzett…..
é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛ 2018.12.12 11:31:59
Ha Magyarország és az Európai Unió területéről kívánod berendelni legújabb szerzeményeidet, akkor vám vagy adó kiszabásától nem kell tartanod. De amint Amerikában vagy Kínában (vagy bármely nem uniós országban) találod meg választottadat akkor a vám és adókötelesség terhével, szó szerint számolnod…..
é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛ 2018.08.11 22:21:31
Subba Csatlakoznék 2018.07.28 09:33:18
Nekem az éneklős résznél jelent meg Sátán B)..
é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛ 2018.07.29 01:03:55
A burnout szindróma, vagy kiégés egy olyan betegség, ami régóta jelen van az emberek életében, azonban az utóbbi néhány tíz évben sokkal gyakoribb jelenséggé vált, és emiatt nagyobb figyelmet is kapott. A rohanó élettempó, a munkahelyi és a magánéleti túlterheltség, a megfelelő pihenés és relaxáció…..
é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛ 2018.07.04 17:28:58
Az alábbi beszámoló alapján a Savoya Parkban működő Auchan munkatársainak rém határozott elképzelése van a megfelelő vásárlói magatartásról, és az esetleges véletlen vagy tapasztalatlanságból fakadó kilengéseket nem restek  a helytelenül viselkedők orra alá dörgölni akár többszörösen is. Az…..
é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛ 2018.05.30 14:26:08
Hogy van-e élet a halál után, azt nem tudjuk, de hogy a Homár elmúlt időben produkált tetszhalottsága csak átmeneti állapot, az biztos. Sajnos az élet kicsit átrendezte a prioritásokat és a lehetőségeket, sőt, ez még 1-2 hétig így is marad, de aztán búcsút intünk a hektikus frissülésnek, és…..
A fenti képen szereplő tárgy meglehetősen hasonlít az otthoni szupercsendes porszívónkra. Pedig nem azt ábrázolja, hanem egy radardetektort, amiről talán nem mindenki tudja, hogy mi, de Lázár János biztosan. Meg Imre is, aki rendelt egyet az eMagról, majd meglepődve tapasztalta, hogy a kütyü nem…..
Ma már a netre úgy tekintünk, mint a csapvízre, és ha néha nem jön rendesen a bit a falból, az ember hajlamos úgy érezni, hogy többről van itt szó, mint egy kis technikai zűr, vagy hogy a nála járt szerelő sosem lesz a szakma aranykoszorús mestere. Ebben a netnélküli megváltozott tudatállapotban az…..
A helyszíni körülmények ismerete nélkül persze nehéz bármit is mondani az alábbi panasz jogosságáról, de valószínűleg nem egyedi problémát feszeget olvasónk. Falun meg ugye nem úgy megy az, hogy akkor holnaptól a másik boltba járok. Üdvözletem!  Egy kis faluban…..
é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛ 2017.06.29 13:41:36
Zsombibácsi szegény valahogy teljes aszinkronban van kiszemelt szolgáltatójával, a UPC-vel: bármit is állít határozottan, a cég makacsul ragaszkodik az ellenkezőjét. A fura felállásból fakadóan például csak modemet vittek neki, hiába jelezte, hogy először madzag kéne, mert nála ugyan nincs kiépítve…..
Ja, és a helyesírás is csak minden második bekezdésben az erőssége. Hullámvasút-dinamikájú történet arról, hogy mennyire más az élet a központban és a terepen. Kedves Homár! Alább a levelezésem a Tescoval. Tisztelt Ügyfélszolgálat, A mai napon kétéves csemetémmel…..
é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛ 2016.08.17 21:03:04
Olvasónk lendületes levélben gyepálja a Főtávot, olyan határozott kijelentések társaságában, mint a "ha egy csekk kimarad, az nem volt a postaládámban", amit így látatlanban is némi kétkedéssel fogadunk. Vagy tényleg léteznek emberek, akik még soha nem felejtettek el semmit?…..
Aleska akkora fesztiválarc, hogy semekkora...
 aki a kandalló színéből nem jött rá azonnal a megfejtésre, hajtson ..
é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛ 2015.12.07 01:37:10
Nagy magyar türhő átlagokba' B)  ..
é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛ 2015.11.24 19:56:19