Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hella B.

0 bejegyzést írt és 297 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden rendszer a szétesés felé fejlődik. Az entrópia az önhőgerjesztő káosz, a céltalan véletlenszerűrezgések távoli rálátásból rendszeralakú zsezsegést mutatnak...
Hella B. 2016.08.04 15:16:07
@Frick László Intézet: bevallom, nem olvastam végig a kommented. Mivel először az aljára görgettem, látom, hogy úgy végződik, hogy teccik érteni, tannéni.
Tudod, hogy Berne emberi játszmák könyve a mániám, abban minden benne van.
Te nem felnőtt - felnőtt, hanem felnőtt - gyerek tranzakciót akarsz velem lefolytatni, ahol te vagy az okos, én a hülyegyerek, lásd "teccik érteni tannéni".
Nem lépek be a játszmádba. Másrészt szerintem, mivel elég jól ismerjük egymást, valamifél hallgatólagos egyesség volt, hogy a másik IRL énjére nem mutogálunk kifelé a kommentsorból.
Talán illene magad ehhez tartanod, vagy már te is idomultál a gecifideszes vonalhoz, hogy a betyárbecsület sem létezik? Vagy gentleman agreementnek is hívhatnám, ami eddig fennállt közöttünk .EDDIG
Hella B. 2016.08.09 17:54:10
@Fenehorizont 667: jaja, én is sokmindenre használom, pl. rászoktunk a férjemmel, hogy csak úgy elindulunk kirándulni, és telefonnal navigálunk, külföldön térkép helyett, levelezés villamosan való ügyintézése...stb
most, hogy az egyik gyerekem tartósan külföldön van, lényegében nélkülözhetetlen a kapcsolattartáshoz az okostelo
Hella B. 2016.08.09 17:59:03
@nagyjoco: Jocó, a liberális demokrácia egy államforma, politikai berendezkedés, ami azt jelenti, hogy a törvényhozó meg végrehajtó hatalom nem egy kézben van, hogy az egyház nem pofázhat bele a politikába, és a politikusok elszámoltathatóak, és elküldhetők a picsába lopás esetén. Szeretett vezérünk pont azért vezette be az IL liberális demokráciát, mert azt olyan csúnya lenne kimondani, hogy autokrácia, a plebsnek kuss, mink meg annyit lopunk, amiennyit bírunk.
Az ilyen baromságokkal, mint a fent idézett dolog postserdülő fiatalok akarják a konzervatív középkorosodó politikusok "agyvérzsírját felbaszni" ahogy Dudi szokta mondani. Ezeket a dolgokat kb úgy kell elképzelni, ha már a lila haj, meg a füves cigi nem izgatja az öreget, az se, hogy meleg vagy, valamit csak kell durrantani, amitől ideges lesz. Persze, punks not dead, de ez az ötlet mennyivel agyvérzsírforralóbb, mint pár fülbe tűzött biztosítótű
Az értelmiségi művelt ember. Aki művelt, az nem szakbarbár, vagyis pl annak ellenére, hogy gépészmérnök, zenél ésvagy némaértő olvasási készsége eléri az ált. isk. 3. osztályos minimumszintjét. Szép példa a nemértelmiségire , azaz az értelmisegg-re McMenemy Márk aki kertészeti műsorkészítményében…..
magyar-magyar szótár magyarok 2016.07.18 13:58:27
A rosszoladliak siettek bunkónak lenni a Mesther halálhíre után és azzal jöttek, ami afféle mint az Őszödi beszéd, amiről minden rosszoldali magyar csak hallott bár a jóoldali magyar ugyanúgy nem olvasta. Ez pedig a rosszoldali hivatkozása az Így neveld a magyarod -ra...
Hella B. 2016.07.23 08:50:29
@Dinamuki: ezek az emberek, mint a tegnapi müncheni támadó is, nem tisztán netről radikalizálódnak, hanem nyilván van valami "hitszónok" (értsd aljas geci toborzóember) a környezetükben. Én ezeket, aki egy kicsit is gyanús ilyen ügyben, szintén kivágnám a picsába Európából.
Hogy a nato és USA évek óta nem jut előre az IÁ kiírtásában, hogy ezek a "hitszónokok" zavartalanul működhetnek Euorópában, inkább piszkos hatalmi játszma, mivel ettől ezek az országok feljogosítva érzik magukat arra, hogy az arab térségben csapatokat állomásoztassanak, kavarjanak a zavarosban...stb. A saját politikusoainkat bűnösek ezekben az ügyekben. Ovi is, mert ő meg arra használja a félelmet, hogy kivezesse az EU-ból az országot, mivel a pénzt már felnyalta, most jönne a számonkérés, hová tette.
Most olvasom, Rühellkével, meg két mások gyerekkel külföldön volt pár napig. Vajon mi indololja, hogy egy egyhónapos gyerek mellől Rühellke apucival külföldre menjen pár napra...talán, csak nem valami pénzügy.....
Annak örve alatt, hogy "gyönnek a migráncsok" teljes rablás folyik itthon, aminek kb nem több, mint 5-6 család a haszonélvezője.
Hella B. 2016.07.24 08:49:42
@Dinamuki: igen, hibásak.
A tömeges bevándorlás rizikója viszont nem a kultúra keveredés, hanem a beszivárgó, később bekattanó terroristák, a normálisokkal együtt érkező piti és nagyobb bűnözők. Többmillió ember között biztos van aberrált, gyilkos, dzsihádista...és nem tudunk róluk semmit.
Amúgy mit szólsz hozzá...München...úgy tűnik, direkt a bevándorlókra ment rá az ámokfutó?
Képzeljük el Adyt Dévénynél , betör pedig az Új Időknek Új Dalaival, aztán az ezen lelkesülteket pedig (pl a kamasz költő József Attilát) elkezdik csúnyán baszogatni azért, amiért pedig Adyt fennen istenítik. Dévény - kép forrása  ..
Hella B. 2016.07.20 07:28:44
Hella B. 2016.07.20 19:45:21
@nagyjoco: én pl. a tizenhét hattyúkat élveztem
"Mégiscsak Isten kiválasztott népe vagyunk, ha ilyen csürhe kezébe adja a világot, mint a miénk" /Dzsingisz kán 1239./ Howard Stern 1977. Uj Péter 2006. Bede Márton 2016. A picsatársadalom kovácsai, a csatornamunkások feszt kamion-nak írnak minden nagyobbacska teherautót. És az ismétlések…..
Hella B. 2016.07.18 17:14:30
@magyar-magyar szótár: jók a csaj cipői...amúgy kissé alzheimeresen rezeg a feje...gondolom, átmeneti megoldásként húzták elő, nem fogja sokáig bírni, idős, roggyant a smink alatt
A [E] Világ paradoxonokon függ. Nehéz ezt ma, e 2D-re sikamikált Síkbolygón megérteni. A Világ önellentmondásokon függ. Mindent, mi erredől, amarról támaszt valami. hatás és ellenhatás. Tehát az orbáncentrikus Világképben a közös az, hogy mindent-de-mindent és még a Magyarországon kívüli egyébvilág…..
Hella B. 2016.06.12 09:42:32
@TarZerind: Pali, rájöttem, hogy neked és dudinak is éveken át igaza volt. A nép választ, és ezeket választotta. Ha az istenadta népnek anddyke, meg vuittoni kell, legyen. Ha a népnek az kell, hogy kisvasútra meg várba költözésre meg rühellke férjére basszuk el a pénzt, legyen. Ez a nép akarata. A nép egy felülről irányított, kézivezérelt, ötvenes éveket mintázó, csóró, szétlopott országban akar élni, mert a másik alternatíva a buzizsidólibsi, és az NEM KELL, akkor legyen. 10 év múlva egy gazdasági válsággal küzdő országot fogsz itt látni, feudális viszonyokkal, csaucseszku-palotákkal, patyomkinfalvakka, és fájón hiányzó fiatal értelmiségi réteggel. De ha ez kell nektek, kajáljátok. Mindenben tévedtem. A nép kapja azt, amit akar.
Hella B. 2016.06.12 09:47:52
@TarZerind: egyre azért büszke vagyok. Tegnap nem tudott volna még dudi sem olyan szögből fényképezni, hogy ne tömegnek látsszon a tömeg. Semmi sem változik ettől, de ennyiben büszke vagyok arra, hogy tanár vagyok. Lényegében az egyetlen, tömegbázissal rendelkező ellenzéki mozgalom a tanároké, a sok lenézett, középkorú mosónőé, ahogy a kormányzat kezel minket. Semmi nem fog változni, de legalább látják, mi pontosan tudjuk, hogy ők milyen szar emberek. Egy éveken át lenézett, lehülyézett, alkalmatlannak nyilvánított csoport az egyetlen, ami nagy tömegben átlát a szitán.
Hella B. 2016.06.14 17:14:35
@Fenehorizont 667: tudom, hogy nem érdekli az embereket.

Nálunk, ha nem is mennek el tüntetni, kb a tantestület 90% nyiltan picsázza a kormányzati intézkedéseket és szakmailag hülyeségnek tartja őket. Csak nem tüntet, mert pontosan tudja, hogy diktatúrában ez semmi más, mint egy gőzszelep, a kormány leszarja a véleményünket.Saját, reprezentatív közvéleménykutatásom szerint a tanárok legalább 80%-a tökéletesen rossz iránynak tartja, merre akarják elvinni az oktatást.

Amúgy leszarom, mit gondolsz az egészről, mivel nincs közoktatásba járó gyereked, kibicnek a véleménye meg nem érdekel.
Nem értesz az oktatáshoz, nincs rálátásod, fogalmad sincs, mit kifogásolunk, egyszerűen megint kibuggyant belőled a dudikövető fideszfan :D
Ismered azt a jelenetet, amikor a Tizedes meg a többiek c. filmben azt mondják, hogy "maga nem kompetens". Na, ez vonatkozik rád is.
Egyébként az általad említett érdektelenségről már feltettem pár napja egy pompás kis jegyzetet a pofakönyvbe, ha érdekel, olvasd el.
Statisztikázni hogyan is lehetne ilyesmit, így hát csak gyöngéden, alsóhangon becsülöm meg:..
Hella B. 2016.06.01 07:09:48
@nagyjoco: Így van, maradjon inkább EZ a tolvaj banda.
m.cdn.blog.hu/ny/nyugatifeny/image/lopaas.png
Hella B. 2016.06.03 16:40:09
@TarZerind:

...Most meg a minap egy nyomozó ügyész fiatalember halt meg véletlen, aki a 200 milliárdos csalással gyanúsított Tarsoly Csaba ETO-tulaj elleni ügyet vitte....

Ha jól olvasok a sorok között, akkor ezzel azt mondod, hogy maffiakormány...hm...keresztapusOvi...
ajvé
Az a bizonyos medve kedvenc József Attila versemben [Medvetánc] a gyöngyöt őszig válogatta, fogaira úgy akadt. Nekem azonban agymosott jóoldali picsaember csudálatos gondolatainak kikopipasztázásáért mindössze 5-6 másodpercet kell töltenem kútfőm káváján a 444.hu-n. Itt mossa az…..
Hella B. 2016.05.03 20:16:28
@Frick László Intézet: írhatnál egy cikket migránskártya címmel. Aktuális :D
Hella B. 2016.05.12 18:53:46
@Frick László Intézet: nahát ....hogy mik vannak...

index.hu/belfold/2016/05/12/varatlanul_meghalt_a_quaestor-ugyon_dolgozo_ugyesz/

szegény, ezt a véletlen pechet :( Fiatalon, váratlanul. Nahát.
Hella B. 2016.05.14 08:18:15
.....
TarZerind ·
magyarsag.inda.hu 2016.04.29. 18:49:10
@Hella B.:

Hát ez kurvajoooó!

Miután 4 helyről kibasztalak, egy hét múlva közlöd itten, hogy TE "budai úrinő" lennél, és ignorálsz, bazmeg???!...

Ezek után nem tudom, miért hiszed azt, hogy csevegni fogunk bármilyen formában. Mész a levesbe Palika.
Hella B. 2016.05.06 16:05:54
@nagyjoco: nagyságrend, Jócó, nagyságrendi különbség. Mert ugye, voltak a nokiás dobozok. De ezeknél képzelj el egy stadiont, ami töltve van nokiás dobozokkal...

hvg.hu/gazdasag/20160506_100_leggazdagabb_magyar_Meszaros_Csanyi_Simicska_Garancsi_Andy_Vajna_Santa_Janos
és ugye, pontosan tudjuk, hogy a gázszerelő stróman
Hella B. 2016.05.10 18:39:54
@Frick László Intézet: Én tanítsalak meg bármiről, amikor szeretett vezíred kiadja a jelszót, hogy a Fischer zsidó, és a soros kottájából játszik, tehát úúúúútálni kell, és az összes (3 db) fidesznyik ismerősöm ezt osztogatja ezerrel a fb-n.
Én tanítsak neked bármit. Mikor a TI oldalatokon nem lehet ellenvélemény, SŐT, van egy narancssárga farok, és amentén kell akkor gondolkodni. Ma Fischer Soros kottájából játszik, holnap migráncsügyi népszavazás lesz...minden napra van valami látványosság :D
Ja, ha már drágám. Kéne a koncba egy pali, aki nem polkorrekt, és eltérő a véleménye a miénktől...rád gondoltam, te lennél az ellensúly. Amúgy alig van politikai cikkünk, sőt, szinte nincs is. Mindegy, gondolkozzál, tudom, az első válasz az lesz, hogy te nem érsz rá, de nincs kötelezettség, ha valaki akar, akkor havonta ír valamit, és kész.
Hella B. 2016.05.11 17:49:28
@Frick László Intézet: küldtem egy levelet, nyugi, nem meghívó. Igazából azért itt hoztam fel a témát, mert abban sem vagyok biztos hogy létezik még az a levélcímed. Létezik?
magyar-magyar szótár globalizmó 2016.05.10 09:59:08
A lökhajtásos utasszállító repülőgépek elterjedése az un "komolyzenében" a repertoárok leegyszerűsödésével fog járni, a világot körberöpködő neves karmesterek és jeles előadóművészek nagyjából ugyanazzal a szűk kínálattal fognak fellépni úgy Mozarttól Sztravinszkijig, de főleg a bécsi klasszikus…..
Hella B. 2016.05.10 18:33:41
@TarZerind: Pali, te most itt mószerkodsz?
A fejlett aéjraópeer netokratív picsatársadalom kellemetlenillatű pöcegödréből egy kalánnal, tessék.   Itthon Aláírást gyűjtenek Kiss László lemondásáért Origo2016.04.07. 09:3594 Felháborítónak és elfogadhatatlannak tartják Kiss László…..
Hella B. 2016.04.22 22:51:57
@TarZerind: Palika, ha valóban egy üresfejű, öregedő, félzsidó háziasszony vagyok, akkor minek foglalkozol velem ennyit? :D
És ha tényleg az vagyok, akkor mi van? Elemezzük, hogy TE ki vagy? :D

nol.hu/gazdasag/nyilvanosak-az-mnb-alapitvanyok-koltesei-1612423
Hella B. 2016.04.25 18:38:57
@TarZerind: Mondd Pali, van neked unokatestvéred? :D Igen hasznos rokon manapság, mint kiderült :D
Hella B. 2016.04.28 17:36:33
@TarZerind: Palika, ennyire ostoba nem lehetsz. Az Eltolcsy miatt kérdeztem, merhogy ő is az unokatestvérét pénzelte a mnb pénzéből. Tudod, Pallas Athene kezéből kilopják a lándzsát. Szóval, hogyha lenne neked is egy ilyen unokatestvéred, az milyen jól megdobhatná a családi kasszát.
Dianna Spencert eltette láb alól a titkosszolgálat, vegyem fenyegetésnek?
UPDATE SZIVÁRVÁNYVÁROS!!4!!4!! kép forrása..
Hella B. 2016.04.21 20:59:23
@Dinamuki:
Azért mostanában a fideszvédéssel iszonyúan kell vigyázni. Begépel az ember valamit, aztán délutánra megcáfolja a saját minisztere :D
hirtv.hu/ahirtvhirei/balog-nemcsak-itt-toltak-tul-a-biciklit-1338638
Dudi is tartha is 0-24-es ügyeletet, felrak egy cikket, hogy mondjuk szemét tanárok, drága rózsinéni, aztán félórán belül veheti le, mert Balog azt mondja, hogy szemét rózsinéni, drága tanárok :D
Nehéz idők jönnek :))))))
Hella B. 2016.04.22 17:22:36
@TarZerind: Jaj Palika, a write only üzemmód, olvasd már el, mit írtam
Több mint két évig téptük a szánkat, hogy a tanári portfólió követelmények úgy szarok, ahogy kitalálták.
Kaptunk érte sokmindent, én is, voltam komcsi, meg rinyáló pedagógus, stb.
És erre tessék, Balog tegnap lenyilatkozza a tévének, hogy nahát, rájött, hogy SZAR a tanári portfólió követelmény. Erre mondtam, hogy te is, meg Dudi is kénytelen lesz 0-24-es ügyeletet tartani, hogy követni tudjátok, mit kell éppen gondolni, mert képzeld el, hogy éppen teljesen beleéléssel védéd rózsika nénit, aztán közbe Balog meg már megmondta róla, hogy egy vén HP, aki elcseszte a dolgot, ráadásul milliárdokat pazarolt rá.
hirtv.hu/ahirtvhirei/balog-nemcsak-itt-toltak-tul-a-biciklit-1338638

szóval, iszonyú nehéz helyzetben vannak a fideszhívek, mert ontják ezerrel a propagandát, aztán közben a saját miniszterük meg megmondja, hogy a tiltakozóknak van igaza? :DDD Hát, Palika, nem lennék a helyedben. Sem Dudi helyében. Iszonyú nehéz lesz így követni ,hogy mit kell éppen gondolnotok :D
Nem beszélve a földrajz oktatásról, amit ma eltolcs egyik alapítványa akar megvédeni, miközben Palkovics tegnap még azt mondta hogy fölösleges fasság, nem kell tanítani :D Rémálom korszak jön rátok, Palika, rémálom. Hogy fogtok így önálló, egyedi véleméynt kialakítani, ha mást mond Balog, mást mond Rózsika (közölte, hogy a tanárok fogják be, különben beír nekik :D) mást mond a pallas alapítvány, mást mond palkovics. Jujj :DDD
Hella B. 2016.04.22 17:23:19
@TarZerind: az meg, hoyg harci, hát még mindig jobb, mint a se nem hal, se nem hús Dudi :D
"Amerika az amerikaiaké" /James Monroe -az USA 5. elnöke/..
Hella B. 2016.04.12 20:15:05
@Frick László Intézet: ugyanmár Dudkó.
Nekem egy csomó mindenben más a véleményem, én voltam pl. aki azt mondta, hogy MINDEN migránst lefotóztam volna, ujjlenyomat, vénaszkenner, akármi, végigfuttatni a nemzetközi adatbázisokon arcfelismerővel...stb..ezreléknyi esélyt sem adni a beszivárgó terroristáknak. És számos egyéb dologban is eltérek a LINE-tól. Ezzel együtt engem is pont úgy lenaívázol, leagymosttazol stb, mivel a igaz, eltérek a négyes meg indexes fijjuk véleményétől, DE nem nyalom bő nyállal Ovi seggét..."kihozták a válságból az országot ezek a drága emberek...jobban teljesít...annyi a pénz, hogy az emberek már azzal gyújtanak rá a plázaparkolóban, gazdagság van, sorosügynökök veszik rá a fiatalokat a kitántorgásra..." - ezeket szoktad nekem válaszolni, és mivel nem osztom ezt a cöfikés véleményhalmazod, ezért nem is vagyunk jóban egy ideje. Szerinted bár ki, aki nem kapja be tövig ovinak, az agymosott jógyerek.
Hella B. 2016.04.14 20:07:13
@Frick László Intézet: engem nem a reklám basz fel, hanem az a tény, hogy erre a 800 ezer plusz áfa színvonalú dologra 200 milliót számláz valamelyik haver. És nem egy ilyen van, hanem CSAK ilyen van, bárhová nyúl az ember kormányzati kommunikációban, szarba nyúl, mint a vizesnyolcas meg hasonló semmitsemérő szarságok, milliárdokkal megtámasztva.
Nem a szőke picsa basz fel, hanem az a hatvanmilliárd forint, amit vuittoni az offshore cégén át bekaszált a letelepedési kötvényen.
Hella B. 2016.04.14 20:10:52
@Frick László Intézet: ja, és még az is felbasz, hogy magukat okosnak gondoló emberek azért tartják a szavazatukkal a hatalomban ezeket a tolvajokat, mert "idegesíjjük már fel a belvárosi libsi zsidókat".
Mondd, hány milliárdot ér meg neked, hogy engem bosszants? 500 milliárd? 600 milliárd? mennyit kell tőled, meg akármelyik gumicsizmás paraszttól ellopnia még ennek a bagázsnak, hogy belássátok, na, ennyit már nem ér meg, hogy újlipóciában idegesek legyenek a belvárosi úrigyerekek?
"Az, hogy hol kezdődik a bűnözés, hogy melyik üzleti trükk legális és melyik nem, nem jogi, hanem a politikai kérdés." Slavoj Žižek..
Hella B. 2016.04.13 17:29:06
@ripők: nahát hogy téged is látni...:)
Hella B. 2016.04.13 20:40:58
@TarZerind: soha nem volt irodád a Jégbüfé mellett :D én már csak tudom. Amúgy le vagy szarva, ebben egyeztünk meg, nem? Letiltottál a Jagello egyetem miatt :DDD

Azóta a "koncos" fiúkhoz járok dumcsizni:D
Ők is szórakoztatóak.
  http://444.hu/2016/03/22/allohaboru-europaban..
Hella B. 2016.04.11 17:14:01
@Dinamuki: @Frick László Intézet: @nagyjoco:
elég OFF a téma, de hogy jólértesültek legyetek. Lényegében az összes magán és alapítványi szakképzőt tanév végével leállamosítják. Igen, úgy, ahogy az ötvenes években látták nagyapáink az államosítást. Most még mindenki kapkodja a fejét, de a következő lépést szerintem csak néhány ember látja maga előtt.
Pl. én.
Ma államosítanak, holnap vajnatimikének meg rühellkének lesz csak koncessziója pénzes képzéseket indítani. Lesz itt még andyvajna business school. Pont úgy mint a trafiknál meg a kaszinónál. Előbb az eredeti tulaj kezéből ki kell csavarni, aztán megkapja a haver. És persze szemét soros, elmúltnyócév, és mertgyurcsány, hogy a fiatalok ész nélkül pucolnak el az országból. Aki teheti, nem él pöcegödörben.
Hella B. 2016.04.11 17:25:03
444.hu/2016/04/08/a-szakkepzo-iskolak-teeszesitese-kenyszerallamositanak-a-maganintezmenyeket-es-a-vagyontargyaikat-is

Szó szerint igaz. És Dudkó ne kezdjél el okoskodni, hogy amikor 30 éve iskolában jártál zaj volt a folyosón, ezért te jobban tudod. Most törődj bele, én tudom jobban. Igaz, te öltözködés és stílus kérdésekben is okosabb vagy nálam, nyilván az oktatásba is jobban belelátsz :D
Hella B. 2016.04.12 07:37:15
@Dinamuki: az ibs az felsőoktatás, az akg-nek meg speciális a helyzete, amúgy már 5-6 éve próbálják / próbálták bedarálni, de mivel nagyrészt tandíjból és nem állami fejpénzből él, nem nagyon tudják. Inkább az olyanok alatt inoghat a léc, mint kotk, soter, athéné..stb szóval a középfokú szakképzés, ahol eddig voltak ingyenes képzések, mert kaptak állami keretszámot. vagy pl efeb. Szerintem tuti a haveroknak / rokonoknak akarnak megágyazni ezen a piacon.
magyar-magyar szótár picsafüst 2015.12.17 11:05:58
Ismerem Kovács Ákos költő és jelentősművész véleményét a nőiprincípiumról meg a szaporodási rátáról. Azt nem tudom, mi a baja azzal, ha bizonyos társdadalmiréteg leveti magáról a szaporodás nyűgét. Miért is ne vállalhatna egy nő gyermektelenséget. Miért is ne…..
Hölgyek Öröme Lehet-e csevegni? 2012.10.19 08:45:48
Mellékesen egy új cikk, és válasz egy kérdésre: Szét lehet-e csevegni egy nem mainstream blogot? Miért nem lehetne? A blog lényege szerintem, hogy interaktív. Ha valaki nem a cikkhez szól hozzá, akkor sem történt semmi. Trollkodásnak kizárólag azt a tevékenységet szoktam…..
Hella B. 2012.10.24 17:15:32
@spájdernecc: annyiszor megmondtam már, aki úgy gondolja, írja oda nyugodtan, hogy szar.
De ez a MMSZ-től átvett "tüchtige"... :(((
Hella B. 2012.10.24 17:37:13
@Legyezős Lucy: ilyen kritikát általában az szokott írni, aki egyikünket sem olvas:))))
Ahelyett, hogy önkritikát gyakorolna, állandóan cikkeket tesz fel. Nem hagyja a társszerzőket érvényesülni.  Két újabb cikke:  A hölgyproblémákról  És a bulvár tündökléséről. Továbbra is várjuk az összehúzott szemű, szigorú kritikákat. Olvasson már be valaki…..
Hella B. 2012.09.19 17:34:06
@spájdernecc: igazán köszönöm:)
a csbe témánál az őszinte felháborodás szólt belőlem, tudom, gumicsont, de engem tényleg nagyon zavar a kormány hozzáállása ehhez az egészhez, hogy akkor tessék, "hölgyek örömére" majd mégis lesz törvény. Utálom ezt a lesajnálós, áludvarias, de igazából macsós, fallokrata stílust, amit képviselnek.
EGY állandó trollunk van, de az mindent visz:D
A légkör valóban komolykodó, mindenki pol. cikkekkel nyomul, el is határoztam, hogy a következő cikkem valami szokásos hellás idétlenség lesz, kíváncsi vagyok, mit kezdenek vele:)))
Hella B. 2012.09.20 17:33:18
@spájdernecc: Az az érdekes, hogy azóta teljesen nyugi van. Beletörődtek, hogy ott vagyunk, nem kommentelünk be egymáshoz, én azóta Nyírfácskát meg Osszikát nem is láttam.
Nem bántuk meg, hogy most már inkább ott vagyunk.
Bár többen megróttak az utóbbi időben (na jó, nem tömegek) csak Kadarka, hogy elmentünk a nol-ra meg Kikoránkell, ,hogy banális vagyok...szóval igen, lehet, hogy igazuk van, de ez csak egy blog, semmi más. Írásaim, amik főleg lustaságból nem kerültek fel ide az utóbbi időben…..
Hella B. 2012.09.10 17:28:53
@kikoránkell: azt mondtad, provokáljalak, nem? :))
"A fehér ló nemló. [...] A fehér rózsa piros" /motista filozófiai példa-tételek/ Mint genny a véres gézkötésen, üt át: szivárog. Az ~ bűn is. Hétköznapibűn, mint a szemét vagy szar vagy rossz munka, aminek persze nincs gazdája [itt elkövetője]. Valami, amit nem…..
Hella B. 2012.08.01 20:48:15
@ripők: félre ne érts, nem forszírozom a tagságod, értem én, hogy a nem az NEM, de engem nem zavar más kigondoltam tagsága, a Frikk is játszott ott egy ideig a kakival, hát istenem.
Nem divatból szidom, és értem én, hogy katt, meg üzlet. Csak akkor nem azt kéne kiírni, hogy blog, hanem hogy indeksz-magazin, és emellett, külön lenne egy blogfelület az amatőröknek, ami ténylegesen blogfelületként működne.
Nem, semmit sem változtatunk, nem piacosodunk, egyszerűen megfuttatjuk a blogot pár helyen, hol érezzük jól magunkat, mert az indekszen nem. lehet, hoyg a nol-on sem, majd kiderül.
Egyszerűbb lenne, ha előkerülne Kadarka, és megmondaná mire is gondolt.
Hella B. 2012.08.04 09:15:32
@Frick László Emlékzenekar: szerintem a legtöbb ember jóval többször szexel 25 éves koráig, mint 1000. Nem? próbáljatok meg utánaszámolni.
Hella B. 2012.08.12 11:41:21
@Kadarka Jánoska: de hát pont ez volt a cikk címe is, cseberből vederbe, nem?
Igen, sokkal kisebb. Viszont minden cikk látszik a főoldalon és a hírmátrixban. Nem címlaptünci függő. Biztos nálatok is volt a suliban színjátszókör, és mindig ugyanaz a három gyerek volt a főszereplő. Na, ebbe untunk bele. Kisebb, savanyúbb, de látszunk:D nekünk ennyi elég. A stílusodon nem sértődtem meg, az enyém eléggé hasonló, leszámítva a kakit.
Tessék , itt még evezni sem lehet! index felütés: >>Susan Francia, azaz Francia Zsuzsa 3 évesen került Amerikába, tökéletesen beszél magyarul, büszke a hazájára, de itt evezni nem lehet. jó, és most nyissuk is meg a cikket: Susan Francia 3 éves kora óta az USÁ-ban él…..
Hella B. 2012.08.04 08:59:41
@Frick László Emlékzenekar: ez már régen volt, az ndk úszónők. Mostanában érzékenyebbek a laborok, könnyebb megbukni, ez érzékelhető számos sportág eredményein (a mérhetőkén) hogy alulról szagolják a 10 - 15 évvel ezelőtti eredményeket.
Hella B. 2012.08.04 09:58:09
@RomBold!: fogalmam sincs, olyan mesélte nekem, aki ért hozzá, és mondott neveket is, akiket én nem ismerek,és így el is felejtettem. A gugli nyilván kidobná. És éppígy vannak, akik meg külföldön kérik a honosításukat, kizárólag a sport miatt, hogy az ottani válogatottban szerepeljenek.
Hella B. 2012.08.04 10:33:24
@Frick László Emlékzenekar: futásnál nincs jelentősége a lábméretnek, az etiópok és kenyaiak kizárólag hosszútávon és középtávon jók. ennek oka, hogy magaslaton születtek, és más a vérük oxigénfelvevő képessége. Lábmérettől függetlenül:))

@RomBold!: de akkor mégis van honosított sportoló, nem?
Utak Elíziumba Gombóc 2012.08.01 07:03:00
. (fénykép)..
Hella B. 2012.08.01 20:42:26
Hölgyek Öröme Angyalkártyázás 2012.07.19 21:47:00
Próbáltam másfelé is népszerűsíteni a HÖ-t, és kíváncsiságból regisztráltam az egyik legnépszerűbb női oldal blogjába (a nlcafe-ra, most mit titkoljam, lehet röhögni). Meglévő, régebbi cikkeimből válogattam oda az anyagot, amit olyan nőcisebbnek ítéltem, hátha…..
Hella B. 2012.07.19 22:01:00
@Memento Mori: a minőségre. De jó lenne, ha a megszokott 4 kommentelő kibővülne mondjuk 8-ra:D
De ennek a cikknek nem a népszerűség a lényege, hanem...hanem nőtársaim, és hogyha a férfiak is hordhatnának retikült, akkor szivesebben lennék pasi.
ez vicc volt
Hella B. 2012.07.19 22:09:18
@Legyezős Lucy: persze, néha jópofa. Viszont van egy aránylag színvonalas papírújság, aminek meg nem szabadna ilyesmit beengedni magához, szerintem.
hát, szerintem pasik nem angyalkártyáznak...vagy tévedek?
magyar-magyar szótár anyagozás 2012.07.14 06:24:00
Velaxinnak Az Anyag-gal semmit sem veszel magadhoz: csak azt birizgálja meg, ami amúgy is benned van és amit magad is mozgósíthatsz minden anyagbevitel nélkül is. Magadhoz veszed az Anyagot és az hord el tégedet, egyre fogysz. variatio: Az Anyag semmi újat nem épít beléd, nem…..
Hella B. 2012.07.19 09:31:47
@ripők: roppant egyszerű és prózai a magyarázat, hol van Dudi
ha régebbről ismered a blogjait, nyáron igazából soha nem ír, szünetet tart, erőt gyűjt, ezt úgy hívja, hogy "fű se nyő" időszak
Hella B. 2012.07.19 09:49:49
@ripők: miért lenne szégyen? egyébként, ha ez egy bujtatott kérdés volt, nem tudok másik blogjáról pillanatnyilag, szerintem most ez van.
Hella B. 2012.07.19 13:42:44
@ripők: szerintem van egyszerűbb megoldás is, mint a gugli, írj neki, hogy küldjön pár linket, hol olvashatsz tőle.

@RomBold!: ha nem ismeri, akkor honnan tudná, hogy D. vagy B. ? :D
Ezt az alapigazságot nem én találtam ki. Emlékezetem szerint a „magyar-magyar” szótárt  szerkesztő-író bloggertársunk nyelvi leleménye. Persze eredetileg nem szó szerinti értelemben használta. De változnak az idők. A mondat a napokban denotatív, naturalisztikus jelentésében…..
Hella B. 2012.07.19 09:50:44
@vészmadár (pica pica): külön köszönet érte, hoyg valakinek volt türelme megszerelni:)