Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pelineke19

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esküvői videók Budapest 2012.03.29 16:06:00
Ez egy igazi két napos esküvő volt: 1. napon Mátyás templomban Pál Ferenc atya adta őket össze, majd gratuláció, fotózás a Budai vár előtt + egy vacsora Halászbástya étterembe az ablakból Budapest fényeivel   2. nap Erzsébet hídnál egy sétahajó fedélzetén volt a polgári…..
pelineke19 2012.04.10 23:46:40
Ami valójában a pékné csülke, ez volt gyerekkoromban a kedvencem. Biztos sok kis gyerek van akinek a tejbegríz meg a nagyi sütije, nekem nem, nekem a csülök, meg a sült kolbász, amit a mama készített nekem vacsorára, kenyérrel. Mindig vártam, hogy anya ezt készítse igazi ünnep…..
Az előző negatív poszt után most jöjjön az ok, amiért a rosszabb napok után is simán megéri visszaülni. Mindig mondom azoknak, akik még nem részesei a városi bringázásnak, hogy igenis jó dolog ez. Mióta két keréken közlekedem saját hajtással sokkal többet mosolygok és minden…..
add elő Mire jó egy szökőnap? 2012.02.29 22:46:00
 Hát blogolni!Ugyanis ez nekem most feladat, a határidő pedig február vége!Hála a szökőévnek ez a hónap most egy nappal hosszabb, nekem pedig éppen van, lesz időm megírni még ezt a postot.Nem lesz hosszú, nincs kedvem okoskodni, helyettem már megtették mások a Wikipédián.…..
A mai, tartalomra éhes e-világban nagyon nehéz dolga van az írói szakmának, ha a megélhetésre kerül a sor. Teljesen nyilvánvaló: aki nem alkalmazkodik, az elveszett. Az internet hál' Istennek megoldotta azt a problémát, amit ő maga gerjesztett.Sőt, ez még semmi! Az idő…..
Nemrégiben volt a Párom névnapja, amire egy teás tálcát kapott tőlem. Megmutatom hogyan csináltam. Először is kell hozzá jó sok teás tasak, amiket szét kell szabdalni ízlésesen.            Ezután befestem a tálcát…..
pelineke19 2012.04.08 14:57:02