Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bagoly Úr

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összegyűjtöttük a nemzetközi és a magyar labdarúgó-világ azon szereplőit, akik 2022-ben távoztak az élők sorából. Akik űrt hagytak maguk után, és akikre tisztelettel emlékezünk vissza...
1984. május 26-27., a tavasz utolsó hétvégéje A szerzők is focizással ünnepelték a Nemzetközi Gyereknapot 1984 májusának utolsó vasárnapján ..
1984. május 19-20., a hónap utolsó előtti hétvégéje Lázár György, a Minisztertanács elnöke hivatalos baráti látogatást tett Szófiában. A képen vendéglátójával, Grisa Filipov bolgár miniszterelnökkel tárgyal..
1984. március 17-18., a hónap utolsó előtti teljes hétvégéje A Forradalmi Ifjúsági Napok nyitányaként a múzeumkertben ünnepi nagygyűlést rendezett a Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) és a Hazafias Népfront (HNF) Országos Tanácsa. Az ünnepségen részt vett Németh Károly, a Magyar Szocialista…..
Annak idején úgy tanultam, egy fogalmazás szerkesztésének alapja a bevezetés-tárgyalás-befejezés tengely. Mi most megfordítjuk a dolgot. A bevezetés politikába hajlana, ami távol áll tőlünk, a tárgyalásra van időnk és terünk, csapjunk a lecsóba, és kezdjünk a befejezéssel. Az utolsó üdvözlés,…..
sörfigyelő Quilmes 2014.06.11 12:01:46
Illat: Dreherre hasonlít, később csak ez alapján német sörre tippelnék Hab: puha, rugalmas Szín: aranybarna  Az ízén már nem érzem németnek egy cseppet sem, sőt semelyik eddig fogyasztott sörre sem hasonlít. Nem jön át az alkoholtartalom, gyenge íz, szinte csajos ital, bár…..
Bagoly Úr 2016.04.20 13:38:26
@Madnezz: Igen, köszi, én is akkor ittam szerintem. Az a baj, hogy egy argentinában élt ismerősömnek keresem, de sajnos megnéztem legalább 5 online boltot és senkinél sincs. Talán a forgalmazót még megkérdem. Azért köszi!
  "A galyatetői nagyszállót - amely luxusüdülőnek számított - 1948-tól élmunkásüdülővé kívánta tenni a Szaktanács, ezért szembekerült a népjóléti tárcával, mert az "gyógyszállóként" akarta hasznosítani az épületet. A harc valójában a szakszervezeti és a…..
 Kedves olvtársak, van az a mondás, hogy egyszer volt Budán kutyavásár. Most majd Pesten lesz, lévén június 7-én kezdődik az idei Könyvhét. Gabi@Hármaskönyvelés szerint jobban időzített, mint a Könyvfesztivál, mert fizetés utáni zsebekkel csábítja a nagyérdeműt.…..
Nagy retrocunami érkezik jövő hét elején, de addig is, hogy erre a hétre is legyen valami, jöjjön egy képriport, amit már január óta tartogatok. Akkor kint voltam Balage kollégámmal és a gamestaros Mazurral a Las Vegas-i CES-en, és egyik este elmentünk a gémermennyországba, amit…..
Nem közvetítik a két magyar–lengyelt 2012.03.31. 20:33 F. Kapus..