Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hiteltelen007

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Épül már az ellenkultúra, épül nagyon. Régi-új alapja Schmitt Pál. Az ellenállók önkéntesen doktori címet írnak a nevük elé Facebookon, izzik a memegenerator.net, ha pedig a helyzet változatlan marad, gyakorlatilag április közepéig akad biztos pont az ATV-s agenda…..
Hiteltelen007 2012.04.01 19:16:51
@Alfőmérnök:
Több évtizedes munkahelyem megszűnt. kénytelen voltam más kereset után nézni. Ekkor találtam rá a KMD által kínált lehetőségre, melyet szívesen ajánlok mindenkinek a mellékelt honlapon:
keh.hu/phd/negertkeresunk
A Magyar Köztársaság jelenlegi elnöke 20 évvel ezelőtt csalt és lopott, most, 2012-ben pedig minderről hazudott. És erről az elnök úrnak immáron hivatalos papírja is van.A kormánypártok szerint ezzel a "Schmitt-ügy" lezárult, pedig dehogy zárult, még csak most kezdődik.Lassan…..
  A Konzervatórium, a Jobbklikk, a Mos Maiorum és a Mandiner szerkesztőinek közös nyilatkozata.   Szűkszavúak leszünk, mert ez ügyben szinte már mindent leírtak: a köztársasági elnöknek le kell mondania. Schmitt Pált kiváló sportemberként, olimpiai bajnokként…..
  Néhány hónapja még azt hittem, hogy a fékek és ellensúlyok körül keringő több ezer lélek együttmozgása megtermékenyítőleg hat majd egy körvonalazódó ellenzéki próbálkozásra. Körvonalazódásról azonban szó sincs, a megtermékenyítő mag a szókimondó, szülői…..
  A köztársasági elnök doktori címe körüli vibrálás igazi, minőségi kontenttel látja el a hazai politikabuzi szcénát. Eddig a Demokrata Kör produkciója tuti befutónak tűnt a Nagy Plágiumügyi Tartalomversenyben, de szerencsére akad olyan baloldali műhely, ami felveszi…..