Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reconciliation

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy klasszikus Leiter Jakab a magyarítások történetében, a Roger kapitány, ami az évek során egyre kevesebbszer, de kitartóan felbukkan a tévékben-híradásokban. Az eredete a jóég tudja mikorra tehető, mindenesetre az oridzsinál elkúrást elkövető fordító annak idején a…..
reconciliation 2010.07.28 16:06:40
@pocak: Én tegnap élőben láttam, és nem volt roger kapitány ott…meg fent van a honlapjukon a teljes adás is…de fikázni nyilván egyszerűbb a keradókat :) nem véletlenül vették le itt sem sixx-ék...
reconciliation 2010.07.28 16:12:41
@pocak: hát, úgy tűnik, most a Leiter hibázott. A 18:30-asban jól ment le, utána csak nem csináltak egy szar verziót :)
Félrefordítások Roger visszatér 2010.07.28 05:51:00
Ha kicsit előbb kapcsolok, igazi bréking lett volna, de talán így, másnap reggel sem késő. Hárman is beküldték Roger kapitány szomorú esetét a Delaware-folyóról. A zseniális az a dologban, hogy a három beküldő három különböző forrásból dolgozott. Ez azért…..
reconciliation 2010.07.28 14:46:06
reconciliation 2010.07.28 16:07:29
Levelet kaptunk a Palacsinet-től, akikre még pénteken panaszkodtak Miklósék. A levélből megtudtuk, hogy a pizza nem tud megfordulni a dobozban, hogy a 2 és fél óra csúszást erős túlzásnak tartják, de azt is, hogy szerintük a vevőnek mindig igaza van. Kedves Homár! A…..
Nyár végén itt ujjongtunk, hogy milyen klassz sorozatokat hoz majd nekünk az ősz. Azóta persze kiderült, hogy van ami csúszik, van ami jön ugyan, de nem akkor vagy nem úgy, így aztán itt az idő, hogy néhány borítóképpel felturbózva összefoglaljuk a megjelenéseket, amikről a…..
A nézettségi grafikon majdnem olyan érdekesen kanyarog mostanában, mint a forintárfolyam, csak a tétje kisebb, legalábbis nekünk. A keddi nézettség után éppen ezért a szerdait is megmutatjuk, hogy lehessen látni, mi húzhatja ki a szarból a Tv2-t. Hát Doktor House. Szerdán ugyanis…..
Intro. Temetés. Pap búcsúztat valakit, aztán lassan rájövünk, hogy Altert. Köröskörül fekete ruhás rendőrök az őrsről. Alter Péter néven temetik, ami érdekes, mert Vida Péterként mutatkozott be legutoljára. Aztán az is kiderül, hogy van felesége, meg gyereke, amit persze nem…..
hogyvolt Az spoilerekrűl 2007.10.30 12:51:00
Nagy a felhorgadás amiatt, mert a Dexter múlt pénteki epizódja igen spoileres címmel ment ki az index címlapjára - ezért csak és kizárólag engem terhel a felelősség, egyes kommentelők szerint elkúrtam. A blog policy az, hogy ha már valamit 1) levetítettek az USA-ban több, mint egy…..