Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gretta

229 bejegyzést írt és 278 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van úgy, hogy az ember hiába néz egy ingatlant, egyszerűen nem tud mit hozzátenni - nos, ezzel a kaliforniai villával is ez a helyzet. Úgy tökéletes, ahogy van! Nézzünk is bele! Első ránézésre egy teljesen megszokottnak mondható modern stílusú luxusházat láthatunk a fotón - igen ám, de ez is egy…..
Arizona egyik legszebb részén, Sedona városának festői vörös sziklái mellett helyezkedik el ez a luxusrezidencia, mely a délnyugat szerelmeseinek valóságos álomház. Kukkantsunk is be!  Ugye milyen mesés? A ház pontosan a híres Cathedral Rock (Katedrális-szikla) mellett épült meg (csupán 150…..
Gretta 2021.10.27 19:34:50
@steery: Szia! Köszönöm a visszajelzést. Most kipróbáltam más betűtípust, más árnyalattal is, de nekem még mindig ez tetszik a legjobban ! :)
A cikksorozat negyedik részéhez érve az USA híres nevezetességei mellett olyan hiánypótló helyeket gyűjtöttem nektek össze, melyeket a legtöbb turista nem tud helyileg beazonosítani, szépségük miatt viszont méltán lehetnének világszerte népszerűek.  A cikksorozat többi részét a következő linkeken…..
Luxus a fellegekben - nagyjából így tudnám jellemezni Dubai legnépszerűbb építkezését, ahol az egyik legexkluzívabb penthouset, egy igazi végtelenített medencével rendelkező luxusapartmant hoztam el nektek. A kilátás? Bámulatos. A színvonal? Minden képzeletedet felülmúlja. Dubai egyik…..
Idén nyílt meg a Baleár-szigeteken lévő Six Senses szállodalánc legújabb szállodája, a Six Senses Ibiza - mit mondjak, az exkluzivitást és a luxust ezen a helyen már keresve sem lehetne fokozni. Nézzünk is be! Ibizára a legtöbben akkor mennek, ha egy jót akarnak bulizni - a sziget északi része…..
Mesébe illő partok, türkizkék tenger, csodálatos panorámák - pár szóval így tudnám jellemezni az egyik legnépszerűbb görög sziet, Kréta legjobb tengerpartjait, melyeket a fél Európa élvez nyaranta. Kétféle ember létezik: az egyik imádja Krétát, a másik túl kopárnak, túl semmilyennek tartja. Én még…..
Naplementék, mesés panoráma  és tökéletes tengerpartok - Görögország szerelmesei minden bizonnyal imádják Kréta hangulatát, a luxusszállodák pedig boldogan nyitnak itt exkluzívabbnál exkluzívabb hoteleket, melyekre bizony egyre több az igény. Alapos utánajárással, a saját szempontjaim alapján most…..
Talán nincs is csodálatosabb annál, mint egy mesés kilátással rendelkező szálloda rooftop teraszán búcsúzni a nyártól... Most a TripAdvisor az elmúlt egy év turista véleményei közül összegyűjtötte nektek a világ azon legszebb szállodáit, ahol mindez a legnagyobb luxusban tehető meg. Nektek melyik…..
Akárcsak a világ legszebb rooftop teraszát, a világ legszebb éttermeit is pontozhatták a TripAdvisor szemfüles látogatói, akik véleménye alapján a következő tíz étterem nyerte el a leginkább a tetszését. Nektek hogy tetszenek? 10. Mistico Restaurant, Armacao dos Buzios, Brazília Még a Google…..
Gretta 2021.08.29 15:00:18
@szobatars: Szia! kilométer
Gretta 2021.08.29 15:01:47
@ecetes torma: Mindegyiknek! :)
Görögország egyik legmesésebb szigete az elmúlt egy évtizedben sorra húzta fel a jobbnál jobb ötcsillagos hoteleket: most kiválasztottam nektek a legjobbakat, melyek olyan fantasztikusak, hogy egyszerűen nem lehet velük betelni. Következzenek Zakynthos legpazarabb luxusszállodái!   Porto Zante…..
Gretta 2021.08.23 14:19:05
@UBI1889: Igen, ez valóban kimaradt, de mivel Görögországról van szó, szerintem mindenki odagondolja...
Gretta 2021.08.23 14:19:38
@Az otthon szépsége: Szia! Sajnos a fotográfusok nevét nem tüntették fel, a szállodák birtokolják a képeket.
Egészen csodálatos és egzotikus villája van Ellen DeGeneres komikusnak kaliforniai egyik legszebb részén... Őszintén szólva, én kevés ennél szebb sztárotthont láttam már, pedig már bemutattam nektek párat. Következzen most ez a balinéz stílusú mennyország, melybe szerintem bárki szívesen…..
Egészen elképesztő az a luxus és az a hatalmas tér, melyben Sylvester Stallone és családja tengette a mindennapjait az elmúlt 23 évben - a kaliforniai megaingatlan viszont most felkerült a piacra és őszintén, szó szerint mindenki megbolondul érte. Csupán annyi bökkenő, hogy teljességgel…..
Gretta 2021.08.10 18:15:34
@Dalma2020: Kedves Dalma! A megadott email cím érvényes és működik. Kérem próbálja meg újra! Köszönettel,
Gretta Dubai legszebb épületei 2021.08.09 15:32:31
Imádtok Dubairól és különböző ingatlanokról, szép épületekről olvasni - ezek után pedig nem is volt kérdés, hogy útjára indítom új cikksorozatomat, melyben a világ legnépszerűbb helyeinek legszebb épületeit veszem szemügyre. Kezdjük is a sort az arab luxus és a felhőkarcolók városával, ahol a mesés…..
Finomhomokos partok, türkizkék tenger, mesébe illő környezet - nagyjából így lehetne jellemezni az egyik legszebb görög sziget, Zakynthos legjobb tengerpartjait, melyekért a fél világ odáig van. Ha engem kérdeztek, Zakynthos az egyik legszebb görög sziget (igaz, nem jártam még mindegyiken), de az…..
Görögország tele van szebbnél szebb szigetekkel, melyeket egyszer az életben mindenkinek látnia kell! Most a magántulajdonban lévő Ethereal-szigetet mutatom be nektek, melyeknek az az egyik legnagyobb különlegessége, hogy gitár alakja miatt a Beatles is meg akarta vásárolni. A jelenleg 9 millió…..
Ez a minden rekordot megdöntő floridai magánsziget nemcsak gyönyörű, de hatalmas is: több ház, vendégvilla és egy 15 fős jachtkikötő is található rajta. Florida egyik legszebb részén, a mesés Florida Keysen található az USA egyik legmesésebb és legnagyobb privát szigete, mely az elmúlt pár napban…..
A világ egyik legexkluzívabb szomszédságában, a floridai Palm Beach-en található Jon Bon Jovi álomszép óceánparti rezidenciája, melyet nagy valószínűséggel bárki szívesen elfogadna. Nézzünk is be hozzá! A sztárok lakta egyik legszebb és legdrágább térségben, a floridai Palm Beachen helyezkedik el…..
Alig tudom elhinni, de legutóbb négy évvel ezelőtt tettem közzé a világ legjobb strandjairól szóló összeállításaimat. Az sem ma volt! Most a legutóbbi, Európa legszebb tengerpartjai (2021) című cikkem válogatásához hasonlóan ezt a listát is a TripAdvisor szerkesztői állították össze különböző…..
Vannak ugye szép tengerpartok és híres látnivalók - most ennek a két dolognak a kombinációját válogattam nektek össze! A világ legszebb tengerparti nevezetességei olyan csodák, melyek még így a képernyőről nézve is teljesen elkápráztatják az embert...  Durdle Door, Egyesült Királyság A…..
Mesés pálmafák, egzotikus dzsungelek és a világ legszebb strandjai - többek között ezekkel csábítja magához a Dominikai Köztársaság a turistákat, akik vallják: ha egyszer megtapasztalod a dominikai életérzést, mindig vissza fogsz vágyni! Most az ország legexkluzívabb szállodáit mutatom be nektek,…..
Gretta 2021.06.06 17:08:09
@//VV\: A többi olvasó nevében is köszi az ajánlást!
Ha a csillagok alatti kempingezés álmaid netovábbját jelenti, akkor biztosan imádni fogod ezt a buborékszerű luxusváltozatot, ami a kaliforniai Joshua Tree Nemzeti Park közvetlen közelében helyezkedik el. Nézzünk is egy kicsit körbe benne! Az USA egyik legszebb nemzeti parkjában, a Kalifornia déli…..
Úgy tűnik, hogy Pamela Anderson a Baywatch óta nem tud elszabadulni a  óceánparttól - mondjuk, ez teljesen érhető, hiszen egy ilyen egzotikus  stílusú házzal csak elég ritkán lehet találkozni a kaliforniai Malibuban. Kíváncsi vagy? Meg fogsz lepődni, mennyire ízléses!  Bár közel sem olyan hatalmas,…..
Pont három évvel ezelőtt szemléztem utoljára Európa legjobb strandjait - most itt a folytatás, melyben a sorrendet a TripAdvisoros vélemények és átlagozási arányok alapján válogatták össze. Mi tagadás, mindegyik elképesztő! Nektek melyik tetszik a legjobban? 1. Spiaggia dei Conigli,…..
Van az úgy, hogy az ember úgy érzi magát a saját házában, mintha egy luxushotelben lenne - ez adatott meg Shakirának is, aki ebben a gyönyörű, 3.4 milliárd forintot érő floridai villában tengeti a mindennapjait. A mindennapokat persze ne értsétek szó szerint, mert az elmúlt 10-15 évet…..
Vegyünk egy körpanorámást lakást, mondjuk egy fővárosban, nevezetesen a világ egyik legdrágább helyén, Londonban. Neked megérne 72 milliárd forintot? Nem elírás, tényleg ennyibe kerül a brit főváros jelenlegi legdrágább ingatlanja, mely egy 1747 négyzeteres szuperapartman. A lakás természetesen…..