Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vanunu

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy vagyok én ezzel a Putyin látogatással, mint a saját lábán álló Tiborcz vej az anyósával: Tiborczékhoz Svájcba ellátogat Orbánné, akit a Tiborcz vej személyesen fogad: - Csókolom anyuka! Meddig tetszik maradni? - Amíg szívesen láttok. - mondja kedvesen Anikó. - Hát már egy…..
Napok óta megy a vérmérséklet és politikai szimpátia szerinti óbégatás McCain szenátor kijelentésén, amely szerint Orbán Viktort egy neofasiszta diktátornak nevezte. Egyesek saját véleményük megerősítését látják a szenátor szavaiban, mások elemezgetik, hogy Orbán mennyiben…..
Vanunu 2014.12.08 09:24:00
@Pop40: Csak annyiban, hogy mi a fasz közük van az amcsiknak, hogy mi történik Magyarországon? Kik ezek, hogy megmondják a tutit, mikor otthon se tudnak rendet rakni. Majd, ha Izraellel betartatja az évtizedek óta érvényes ENSZ határozatokat, ha Szaúd-Arábia demokratikus fejlődését is segítené már egy kicsit, majd otthon is rendet rakna, akkor talán lenne némi erkölcsi alapja annak, hogy Magyarország ügyeibe belepofázzon, de szerintem még akkor sem. Régen eljátszották már, hogy az emeber felnézzen rájuk. Szimpla hódítók és gyilkosok.
Vanunu 2014.12.10 18:29:40
@Pop40: Pontosan McCainről beszéltem. Leszarom, hogy mit mond. Magyarországnak van szabadon választott parlamentje és kormánya. Ha nem tetszik amit csinálnak, majd leváltjuk, ahogy leváltottuk Horn Gyulát, Orbánt vagy Gyurcsányt is. De ne ez vén szenilis arrogáns fasz mondja meg, hogy mit tegyünk. Amit mondott, az sem az Ő véleménye, hanem itthonról írták neki, egyként semmi nem igaz belőle. Ilyen kritikákat a Föld bármelyik országáról lehetne írni.
Vanunu 2014.12.11 18:30:48
@Pop40: Te eleve ilyen hülye csőlátó vagy, vagy még olvastál is hozzá?
Csak néhány adalék:
Kié fél Dunántúl (osztrákok)?
Kié a tokaji borvidék (franciák)?
Kié a magyar energia szektor (németek, franciák)?
Kik vették meg, tették földdel egyenlővé a magyar növényolaj ipart, cementipart cukorgyártást (az oly nagyra magasztalt nyugati barátaid)?
Reggelig lehetne sorolni (Sukoró, Terézváros stb.) de minek, úgyis lila (piros-kék) köd ül a szemeden. A faszt se értesz az egészből.
Emlékszel még a spontán privatizáció nevű förmedvényre? Már a fogalom is bicskanyitogató, hát még ami ennek nevében zajlott.
Na és mit csinált a drágalátos Nyugat 1990-től 2004-ig Magyarországgal?
Hagyjál már pubi az über hülye "mer' lop a fidesz" dumáddal.
Apropó most olvasom, hogy a topcsúcs demokrata McCain banda kínozgatta egy kicsit a ki tudja milyen jogcímen fogva tartott embereket. Na ezek a Te példaképeid. Tanulj csak tőlük szorgalmasan, jegyzeteld minden szavukat. Megérdemled.
Tegnapelőtt, azaz az Úr kétezer és tizennegyedik esztendejének január havának nyolcadik napján jelentkezett először a Magyar Nemzeti Televízióban a Szabadság tér '89 című műsor, amit Rákay Philip Úr, a televízió alelnöke vezetett, természetesen a költséghatékonyság…..
Vanunu 2014.01.11 11:16:32
@sixx: Ha a H-mánia nálad a hazaszeretet szinonimája, akkor el kell, hogy keserítselek, így neveltek. Még mielőtt orbánoznál vagy fasisztáznál megnyugtatlak, három kategóriát szarok le alapból: a politikusokat, az újságírókat és a reklámosokat. Ok: egyik sem él meg hazugság nélkül (a hazugságon az elhallgatást is értve). Inkább arra szerettem volna választ kapni amiket kérdeztem, de hát ez valószínűleg már alaposabb tájékozottságot igényelne.
Vanunu 2014.01.11 11:33:09
@sixx: Nem. Azért szeretem, mert a szüleim erre neveltek, nagybetűvel meg azért írom, mert így kell! Mi van a Napkelte árával?
Kedves magatokról megfeledkezett felebarátaim, Kovács Zoltán veszprém megyei kormánymegbízott és Gránásiné Bácsi Tünde igazgatónő! Gondolom elkerülte figyelmeteket, hogy Annyitisér országban fülkeforradalom történt 2010-ben, aminek egyenes következményeként új…..
Vanunu 2012.12.19 22:10:23
@épészmérnök: Nehéz ennyi gazemberrel a hátad mögött?
Vanunu 2012.12.19 22:20:41
@Habakuk999: Nem szaladok sehova, csak ekkora tahóval nincs kedvem vitatkozni. Eleinte azt hittem komoly vagy. Ahoj
Vanunu 2012.12.19 22:28:56
@Habakuk999: Látom jobban szeretitek csak egymást szagolni. Nálatok ez a híres tolerancia és sokszínűség, ja meg a szabad vélemény. Nem kösz. Shalom
A babapopsikon lévő piros pöttyök, illetve a pogácsa sorsára jutó államadósság (mindkettő megszikkad - muhaha) közvetlenül nem érdekel. De a pöttyös babapopsi és a pogácsa sajnos nemcsak a verbális környezetszennyezésben merül ki. Ez az elemi hülyeség tükröződik…..
Tegnap mozgalmas napunk volt. Reggel Orbán Viktor osztotta el a smittsemmit sokfelé a roppant tárgyilagosan távolságtartó, a Szentember szent és sérthetetlen nyökögéssel, este pedig maga a déernélküli mondta az arcunkba: alul lehet múlni Gyurcsányt.Szerintem többen óhajtottuk a…..