Regisztráció Blogot indítok
Adatok
basabá

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1899. Hippolyt Romanov, orosz arisztokrata mérnök szentpétervári elektromos, kísérleti autóbusza..
basabá 2019.07.22 10:39:12
@Club Sandwich: Kicsit sem vagy elfogult ugye? Beleállsz a férjbe... Az USA-ban jellemzően a nők zokszó nélkül lerabolják, akár irreális összegekkel, a férjeket váláskor. Mert ugye ami jár az jár. A férjek max kapkodhatják a fejüket (itt a babákat amik akkor vagy a vélelmes jövőben sokat értek/érhettek) hogy mentsék a menthetőt. Ettől függetlenül valóban van valami grotesz ebben a babákon osztozunk dologban. De ami a megállapításod illeti, nos ott erősen lejt a pálya...
Két fontos döntés született ma – és néhány további ezekből következő. Egyrészt Schmitt Pál eldöntötte, hogy nem mond le. Másrészt Orbán Viktor (és a Fidesz) úgy döntött, hogy nem szólítja fel távozásra az államfőt. Egyik döntés sem nevezhető…..
basabá 2012.03.31 16:09:38
@Sittes Paja: Ügyesen kevered a szart. Számodra csak az a fókusz, hogy a másik (Gyurcsi öcsi és bandája) ördögtől való? A saját mocskodat meg takargatni kell amíg csak lehet? Ugye? A Te "most má mennyen Palibá" álláspontod talán nem a "beáldozzuk az öreget mert már kínos a helyzet" dolog? Mosod kezeid oszt kaparsz, hogy a tűz körül maradhass. Van még husika a kondérban? Vagy annyira jóllakattak a gazdáid, hogy hálából böfögsz? Háborúról zagyválsz és etikáról? Te (ti) és a FIDESZklónok szónokoltok hazaárulásról? Hányinger. Semmivel sem vagytok jobbak. Semmivel mint a GF és bandája. Azt a rothasztást amit a szocik elkezdtek, ti röhögve folytatjátok. Csak még cinikusabban, még gátlástalanabbul. Tele a t.köm, hogy a ballibsizsidózáson stb. kívül mást nem tudtok. Figyelj haver! Ugye a csürhétek akkor is szétverte volna a TV székházat, ha GYF-ről nem az Öszödi beszéd derül ki hanem valami hasonló kerekedett volna mint most SP-ről?
basabá 2012.03.31 16:47:36
@knausz: A kérdés jogos. Nincs rá jó válaszom... Reménytelennek tűnik és távolba vész a jövő. A jobbik (sem) lehet alternatíva. Inkább a FIDESZ? Na igen. De melyik is? Ez a mostani Orbános? Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy képesek egy szemernyit is változni? A hatalom és az önzés mindenekfelett valósága csak a tébolyba vezet. Ezek a fijjug tudják miként kell elsöpörni azt, aki jobb lehet náluk. Sokat vártak a hatalomra és nem fogják elengedni. Maguktól soha. Már csírájában eltapossák azt ami valós érték lehet. Az eszközökben sem fognak válogatni abban biztos lehetsz. Ez itt és most, már nem SP-ről szól. A cinizmus harcol az ostobasággal. A gátlástalanság küzd a sunyisággal. Bárki is győz, a tisztesség és a hit elbukik.
basabá 2012.03.31 17:04:53
@knausz: Aktuális állomás... Ez jó :) Illetve az állomás az nem, de amúgy igen... vagy valami hasonló. Szép délután folyamatban... Hasonló jókat...