Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FatFish

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Vége a dalnak? 2013.11.23 12:01:51
A Faluvégi Farolás után, hogy is mondjam, úgy éreztem, nem sikerült kijátszanom magam. Éreztem, nagyon jó lenne, ha mihamarabb drift-lehetőséghez jutnék. A fene sem gondolta volna, hogy még aznap este rámüzen FB-n Remetehegyi Leslie, hogy az egyik fordos csapat pár nap múlva…..
FatFish 2013.11.23 21:25:23
@trumikki: Hát egy videóból és egy ilyen leírásból látatlanban még a legkeményebb TC-s commentes fotelszerelötől is Gyurcsók dokis lenne megmondani hogy mi a baja. És mivel azt írod, hogy költségérzékeny a project, ezért lehet nem érdemes keresgetni a hibát. A cikkhez tartozó képeken van egy capri aminek forrt a vize. Az is 2.9 V6. Frissen összerakott moci, csapágy csere volt meg pár apróság. Forralta a vizet, nem igazán lehetett tudni az okát. Azóta szét lett szedve, minden megmérve rajta gépműhelyben, nyomáspróba ok, látszólag minden jó, de a valóságban mégse. Inkább egy másik block + hengerfejek lettek összerakva, mert egyszerübb volt mint keresgetni a hibát. Arra akarok kilukadni, hogy komplett 2.9 V6 mocit kapsz 40-ért. Majdnem ennyi egy full tömitéskészlet. Itt a környéken a 2 hengerfej rendberakása kb 30 pénz. Tehát lehet az a legolcsobb megoldás, ha veszel egy másik mocit, belógatod és használod. Ha bele akarsz költeni a mostaniba, és rendesen meg akarod csinálni abban is tudok segíteni, de az 2-300 ezres körül van, komplett generál, nem biztos hogy megéri. Ha kell alkatrész vagy egyéb tanács keress meg a fordcapri.hu -n a forumban vagy az elérhetőségben levő email vagy telefon valamelyikén, egyszerübb mint itt. Bogyó
FatFish 2013.11.23 21:39:29
@Béza Dániel: nálunk ez igazi low-cost project, bár azért így is 300-400 ezres egy autó mire használható lesz. ezért nálunk csak a használt gumik jönnek szóba. a profi driftben vannak olyan dolgok, hogy új gumi, de az teljesen más liga, más költségvetés. a gumiméret mocierő függő, nekünk a 2.3 sor4 moci kb 145 paripa volt gyárilag, abból biztos legel már pár, csak 15 éves technika, ezért mi 14-es felnivel mentünk. Akinek megvan a 200 ló, az már 16-ossal. A gumikérdés egyszerű, gumisoknál levetett szar gumikat ingyen el lehet hozni, még örülnek is neki, mert nem kell kifizetni a veszélyes hulladék kezelési díjat. Ez ha négy kört bír, már jó. Csak azt kellene megoldani, hogy a általunk széthajtott gumikat hova tegyük le, mert erre még nem találtam olcsó megoldást, 1000 ft-ot is elkérnek érte valahol. mivel ez az egész csak arra megy ki, hogy jól érezzük magunkat, nincs időmérés se pontozás, csak a mókafaktor, ezért tök mindegy hogy milyen a gumi, téli vagy nyári, minta vagy méret, annyit megyünk vele amennyit bír. még jo is ha 4-5 körnél nem megy többet, mert akkor lejön a delikvens a pályáról, helyet adva a többieknek. A benzin, autók szállítása, kaja + pia, pályabérlet ami költség egy ilyen napon, nem a gumik.
Belsőség Ez a pornó, gyerekek 2013.01.30 17:57:06
Zakowski magának való ember, de kétségkívül az autósport egyik ikonikus figurája Már nem is tudom, melyik olvasónk küldte nekem privátban de arra jól emlékszem, hogy mit válaszoltam neki: ó, ez a kedvenc autóm! Aztán megnéztem a videót, sekélyes német tudásom morzsái…..
FatFish 2013.01.31 09:55:28
Aki esetleg régi capriját keresi, annak itt a magyarországi capri regiszter, hátha van róla infó (ha meg avan olyan infód ami nincs ott azt örömmel vennénk):

www.pudva.hu

ha esetleg van valakinek régi fényképe saját vagy más capriról, én a capri klub honlapján gyüjtöm őket, örömmel venném ha valaki küldene
- Bandi bácsi, mi ez a kis piros autó ezeken a régi képeken? - Mutasd csak! Ja, az egy XR2-es. - Mit jelent az, hogy XR2-es? - Na, ez az, amit senki se tud, Lacika. A Ford, tudod, az a nagy amerikai autógyár, ami majdnem tönkre ment az évezred első nagy válságában, először a…..
FatFish 2013.01.14 19:59:35
@Geree78: jól megfogalmaztad. anno mi is lemaradtunk róla, vártam mikor lesz eladó. kár hogy a szüklátás azt mondta, hogy itthon ezt nem lehet eladni...
Egy rakás Mitsubishi, amikről tíz éve álmodni sem mertünk volna, de arra senki sem gondolt, hogy unalmasak lesznek, mint a bűn. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
FatFish 2012.04.05 15:39:30
@Eclect: www.tajekozodasiverseny.hu nem pont olyan, de ocso és jó...
Nagyon szeretném megköszönni a múlt heti kipufogós/teljesítményes poszt 19.155 alkalommal történő megtekintését minden egyes látogatónak, név szerint. Annak különösen örülök, hogy az analitika alapján átlagosan 8 percet töltöttetek az olvasással, ami 2012-es mércével…..