Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VAN MASIK

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy mi a legjobb, az mindig viszonyítás kérdése, sokat lehet rajta vitatkozni. Vonatok esetében sok szempontot lehet az összehasonlítás alapjául venni,  de itt is ugyanaz van, mint gyerekkorunkban az autós kártyában - mindenki a sebességet nézi. A világ leggyorsabb vonata - vonat, nem mágnesvasút -…..
VAN MASIK 2019.03.27 00:29:34
2019 Március 9-én és 10-én Németországban voltam az IWA outdoor classic kiállításon és az Imalent bemutatta a jelenleg kereskedelmi forgalomban kapható legerősebb lámpát az Imalent MS18-at. Plusz bemutatták az azonos alapokra épülő R90TS-t ami a ledekben és fényerőben különbözik. Megengedték, hogy…..
VAN MASIK 2019.03.24 05:17:27
Ötvenre emelkedett az új-zélandi mecsetek elleni véres merényletek áldozatainak száma, jelentette be Mike Bush rendőrfelügyelő egy sajtóértekezleten szombaton este, írja az MTI. Eközben a 888 nevű szélsőjobboldali kormányportál kommentelői megmutatták, milyen az igazi fasizmus.    (Köszi a…..
Robert Shafran, Eddy Galland és David Kellman mind azt hitték, hogy egyedüli gyerekek, aztán egy véletlennek köszönhetően kiderült a sötét igazság sorsukról. Ami végül tragédiával végződött...
A tanár-diák kapcsolat meglehetősen érzékeny dolog, utóbbiak sokszor nehezen tudják elképzelni, hogy a tanáraik a javukat akarják, míg előbbiek sok mindent nem mondhatnak el, amit pedig legszívesebben alighanem megosztanának a tanítványaikkal...
VAN MASIK 2017.09.12 16:15:24
@Figyel Castro: "Kérdezd meg azoktól, akik a BTk-t írták... hol érett szexuálisan egy 12 éves? Te sem vagy, pedig lehet 3x annyi vagy..."

Manapsag kb 10 eves korukba menstrualnak a nok, vagyis akar gyereket is szulhetnek.
A torveny elavult valtoztatni kellene rajta.
VAN MASIK 2017.09.12 19:42:28
@s: Nem mondtam, hogy szuljon gyereket, vagy hogy meg kene dugni, de onkentes alapon, beleferhetne hogy kezzel kiveri a tanarbacsinak.
Garantalom, hogy a tanar hiany is gyorsan megszunne. :)
VAN MASIK 2017.09.13 02:36:40
@s: "Gondolom a matek kegyelem kettesért."

Ez eszembe sem jutott. Kizarolag az oktatas minosegenek javitasa celjabol gondoltam, a szexualis feszultseg csokkentest.
Mert tenyleg fajdalmas lehet eveken at egyutt lenni vonzo emberekkel, akikhez hozza sem lehet erni.
30 felett itt az ideje kevésbé figyelni a praktikusságra és jobban a dekoratív részletekre...
VAN MASIK 2017.08.22 17:07:22
Tovább bomlik a Demokratikus Koalíció...
VAN MASIK 2017.03.21 15:27:11
Egy-egy film, vagy sorozat sztárunkra mindig úgy emlékszünk, mint amikor megismerjük, és megszeretjük őket. Nemrég szembesültem azzal, hogy volt életük, voltak más szerepeik is kedvenc új sorozataim főhőseinek, csak nem ismertem fel őket, mert vagy öregebbek, vagy sokkal fiatalabbak voltak és csak…..
VAN MASIK 2017.02.14 12:22:12
Na végre... – ez volt az első gondolatunk, amikor megláttuk az Index hírét arról, hogy a Demokratikus Koalíció azonnali hatállyal felmondta az együttműködést a NER-rel, kivonult Orbán álparlamentjéből, és lemondott minden képviselői juttatásról. Nem az önigazolás miatt, de mi itt a Nyugati…..
VAN MASIK 2016.10.11 00:05:38
@morpho: Azert van egy kis kulonbseg.
Az Orban nem elmebeteg.
Az Orban nem lovetett a tomegbe.
Az Orban nem lopott milliardokat, hogy most azzal politikust jatszon mint az elmebeteg Gyurcsany.
Es hat akkoriban, egy kulfoldrol penzelt bunszervezet bitorolta a politikai hatalmat, amivel semmilyen normalis ember nem mukodhet egyutt.

Szoval teljesen mas szituacio volt.
Sokan kihagyjak, sokan muszájból csinálják, kevesen szeretik, páran imádják, Bakhar Nabieva pedig túlzásba viszi. Ő az a kivétel, aki nő létére képes volt túlzásba vinni a lábedzést. Olyannyira, hogy az alakja aránytalanná vált és testalkata inkább hasonlít egy kerékpárversenyzőhöz, mintsem egy…..
A közelmúltban felröppent a hír, hogy azért kék a Facebook kezelői felülete, mert az alapító, Mark Zuckerberg színtévesztő. Nem tudja megkülönböztetni a vörös és a zöld színt, viszont a kék különböző árnyalatait igen.    Ki gondolná, hogy a világon 200 millió (!) színtévesztő él?! Az európai…..
VAN MASIK 2016.06.20 20:19:10
74
Nem tudok elvonatkoztatni az EB-től, és mivel a férfiaknak most maximum a bíróval van gondjuk, a szexualitásukkal semmi, (magyarul most nagy ívben tesznek a nőkre), ezért kihasználom az alkalmat és még mindig női témát hozok. Mi  történik a nőgyógyászati vizsgálaton? Mikor megy el a nő…..
A nagyanyám miatt sztrájkolok, aki a rendszerváltás utáni években ment nyugdíjba. Azokban az években volt tanítónő egy kis faluban, amikor a tanfelügyelő vetett egy pillantást a tanmenetre, és száz százalékos biztonsággal meg tudta állapítani, hogy mi az aznapi tananyag az egész országban. Nagyanyám…..
Az egykori katonai rendőr és karatebajnok, Chuck Norris filmkarrierje során is hű maradt eredeti „szakmáihoz”. Bár emlékezetes harcművész-szereppel debütált a mozikban Bruce Lee ellenfeleként A sárkány útjában (1972), későbbi pályája során a katona-/kommandós-, illetve a…..
VAN MASIK 2016.04.12 11:56:44
Akár a legjobbat nyúlhatnánk le! Határunkat a migráns - Hesco-t a migrén kerülgeti. Az építőipari válság a kerítésépítőket is gyászosan érintette, nem is gondolhatták volna előre, hogy épp napjainkban köszönt be náluk a reneszánsz. A HESCO angol cég sem gondolta volna…..
Nagyon örülök neki, hogy G. Fodor Gábor lett a 888.hu főszerkesztője. Elég ugyanis ránézni az oldalra, és meghatározhatjuk, mi is lakozik a zsebgyíkember fejében. Azt semmi esetre sem mondanám, hogy semmi, mert ami össze van itt hordva, az végülis külön-külön bír némi…..
Michael Corleone maradt örökre a kiváló színész, dacára annak, hogy az évek során több műfajban is kipróbálta magát, többek között veretes Shakespeare szerepben is, de akadt romantika (imádtam a Krumplirózsát!), hőseposz (az Amerika fegyverben sajnos nem sikerült igazán jól,…..
A fenti cikk csodálatos, van benne undorító gyökérség (önnön szájába hugyozó embör) és két fasza hívószó is, az internet meg a terjed, hogy minden olvasó menten frászt kapjon és berontson a gyerek után a budiba ha gyanúsan sokáig van bent, fiam, tán csak nem szájbahugyozod…..
Az ember hozzá van szokva az olyan alapigazságokhoz, mint hogy a nagy játékkiadók csak újra és újra megnyúzzák a sikerjátékaikat, a végén már igazi tartalmat sem tesznek bele, csak új borítóképet nyomtatnak, és hozzáadnak egyet az előző évben megjelent cím végén lévő…..
VAN MASIK 2014.07.04 19:59:49
Egy ötezer forintos bírság benyelése után feltettük a kérdést a BKK-nak: van-e valami tervük a arra, hogy a Eurovelo 6 nemzetközi kerékpárút nyomvonala kikerülje a Tímár utcai, eredetileg a kerékpáros átkelésre tervezett felüljárót? A felüljárón ugyanis csak tolni lehet a…..
Újabb levelet fújta be a szél a csepeliek postaládájába.  Pontosabban a Magyar Királyi Posta postásai dobták be valamennyiünk levélszekrényébe. Feladói, Csepel jelenlegi fideszes országgyűlési képviselői, Németh Szilárd és Borbély Lénárd.  A kiadó „Budapest XXI.…..
VAN MASIK 2014.04.04 10:52:34
Ha majd a kölök felnő és megkérdi, Apa, mi a rücskös faszér gyalázza mindenki a nemrég megbukott Orbán-rezsimet, egy dátumot fogok a figyelmébe ajánlani. Ide skubi skac, ha gyorsan át akarod látni, ugorjunk vissza 2014-be, egészen pontosan március 13. a megfelelő céldátum. Azon…..
ProgBlog Mi lesz másnap? 2014.02.17 16:02:56
Végrehajtjuk a feladatot. Nem tehetünk mást. Azután… – Nem – vágott bele Evi. – Addig. – Azután – ismételte makacsul Ope. Die értetlenül nézte őket. – Mi ez? Miről beszéltek? – Ugyanarról, Die – Mat hangja tárgyilagos volt. – Csak addig szolgálják a…..
VAN MASIK 2014.02.19 03:09:37
VAN MASIK 2014.02.19 03:16:01