Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ciompi

37 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár bejegyzéssel ezelőtt a legratyibb egyslágeres előadókat és dalaikat rangsoroltam,így most,mintegy ellenpéldaként a legklasszabbakat próbálom összegyűjteni.(Előre szólok,lehet,hogy nem lesz olyan színvonalas...)1. Kim Carnes - Bette David EyesNos,igen,'80-as évek...Talán ekkor…..
Pulóverben és melegítőgatyában tespedek székemen,görnyedek íróasztalom felett,azon gondolkodván,mitől lett ily hideg hirtelen?Esik (inkább csak szmöttyög) az eső,és most minden olyan vizes és lucskos és..letargikus.Fogadni mernék,még  aszomszédos kocsmában sincsenek…..
Ebbe  abejegyzésbe tömöríteném cikázó gondolataimat különböző művekről,melyek ey részét ismerem/láttam - vagy legalábbis nagyon érdekelnek.Tulajdonképp ez a bejegyzés nekem szól : /1) BrazilTerry Gilliam volt az a fickó a Monty Python társulatban,akit bár csak egy-egy…..
cucc,kultúra meg ami kell Nyappi 2008.07.20 11:55:00
Hühh,még egy remekművet kipipálhatok a fenn említett listán,cím szerint a Radírfejet.Most nem tudok róla írni,mert bár kb a hét elején láttam,még mindig a hatása alatt vagyok.Más: Suzanne VegaMostanában fedeztem fel a zenéjét,egészen konkrétan már egy egész albumnyit…..
Nos,igen,el kellett gondolkoznom azon,vajh tényleg folytatni akarom-e szánalmasan termékeltlen blogos pályafutásomat,és arra jutottam: IGEN,mert ilyen könynen nem adhatom fel.Mentségemre szolgáljon,még valamikor június elején elkezdtem írni egy bejegyzést,de a vihar miatt nem sikerült…..
1907. május 12.-én született Katharine Hepburn,amerikai színésznő.Már pályafutása kezdetén felfigyelt rá a nagyérdemű,az 1931-es Art and Mrs Bottle című Broadway darabban is brillírozott.A Warrior’s Husband c. film átütő sikerének köszönhetően rengeteg szerepajánlatot…..
A régi jó word disassociaitionös videó újra felvidított.No nem mintha lenne min bánkódnom (a macskámat leszámítva),de egy ilyen zseniálisan megkreált marhaság mindig jó stresszoldó-számomra,legalábbis. ..
cucc,kultúra meg ami kell vers 2008.05.06 19:09:00
William Blake - A beteg rózsaBeteg virág vagyokLáthatatlan féregÉji vihar szárnyánEgy szirmomra tévedt;Ágyat vetett bennemSzép kármin ölemben,S most sötét szerelmeTitkon megöl engem.  A rossz minőségért elnézést,de radioblogon nem volt fönn a dal,a másik…..
..hogy szinte minden Nine Inch Nails klipben eltörik valami?Pár példa:A legjellemzőbb:gitártörés(+egyéb hangszerek,+fal ledöntése) Minden nyugisan kezdődik,ultraközelről tekinthetjük meg Trent Reznor egyes testrészeit,aztán elkezdődik az őrjöngés..A másik legjellemzőbb:…..
Jobb nem jutott eszembe... :DHa ez mégsem jött össze,akkor megnézheted itt,és ha már ott vagy csinálj egyet magadnak!..
cucc,kultúra meg ami kell Blőe 2008.04.14 17:14:00
Leszögezném,hogy nagyra tartom Satoshi Saikusát és kifejezetten jó fotográfusnak tartom,és az,hogy az alant az ő fotóit mellékeltem,mindössze azért van,mert épp az ő oldalán jártam,amikor megtaláltam ezeket.          Ez az…..
cucc,kultúra meg ami kell Céljaim 2008.04.04 22:08:48
Pár hónapja összeállítottam egy listát a filmekről,amiket meg szeretnék nézni,mondjuk úgy 1 éven belül.6 film szerepelt rajta,de mindössze kettőt sikerült megnéznem...Őrjítő,de tényleg!El Topo*Mechanikus Narancs*Kék BársonyVeszett a VilágRadírfejRocky Horror Picture…..
Az egyik mesecsatornán fut egy remek kis mesesorozat,aminek a címe:Shaun,a bárány.Olyasmi figurák vannak benne,mint a Wallace&Gromitos mesékben (mivel ugyanazoktól a készítőktől származnak),poénos és ötletes az egész mese.Itt egy kis ízelítő: "Minden nap új kalandot…..
Újabb gyöngyszemre bukkantam a bulvár csodálatos világában!Ez most egy olvasói levél egy 17 éves lánytól,amelyet a 'Kiskegyed' névre hallgató tudományos-fantasztikus hetilap(?) publikált.Szerelmes kérdések címszó alatt olvashatjuk a következőt:"Anyukámnak…..
(Az oldalt egyébként be is raktam a linkek közé...asszem...)..
Róisín Murphy is az idei fellépők között van a Szigeten.Az időpontot még nem tudom,de az tuti,hogy a Nagyszínpadon lesz! :)..
cucc,kultúra meg ami kell Chocosho 2008.02.29 15:28:00
Jesszus,ma van február utolsó napja,és még csak 3 bejegyzést írtam ebben a hónapban!Borzasztó vagyok...És ami még rosszabb,hogy semmi se jut eszembe.Kárpótlásként itt nagyon szép ruhákat és kiegészítőket lehet találni,bátrabbak rendelhetnek is valamit!Ez a gyönyörűség csak…..
A szókincs bővítésének sokféle módja van.Van aki olvas,akad aki a legkülönfélébb emberekkel elegyedik szóba,és akad olyan ember is,akit a szülei tanítottak ízes beszédre.Mivel odavagyok az okoskodásért és szeretem a hülye tényeket és az érdekes…..
Pár tény csak nektek:1. A csemege karaj csomagolásán passiógyümölcs van,míg a selyemsonkáén eper.2. A sarkkörökön teljes kör alakú a szivárvány.3. A mozgólépcsők Amerikában évente 30 embert ölnek meg és több mint 15000 súlyos sérülést okoznak.4. Ausztráliában…..
Gondolom az egy slágeres előadókat senkinek nem kell bemutatni.Sajnos elég sok van ebből a fajtából,és sajnos akarva-akaratlanul is halljuk-látjuk őket.Nyáron különösen elszaporodnak az ilyen szerzemények és a drága jó rádióadók (legalább) óránként játsszák…..
Nos,tudom,ennyi kihagyás után illendő lenne egy hosszabb bejegyzéssel előrukkolnom,de nagyon nincs most kedvem hosszú-hosszú oldalakat írni,inkább egy nyugis kis Bright Eyes-zal kedveskednék.Na,kezdjük az alapoknál.Bár a Bright Eyes már igencsak híres Európában is,még mindig nem…..
Namost,a következő cikket a Zsaru magazinban olvastam,amit ezelőtt soha életemben nem vettem a kezembe,de ma megakadt a szemem egy bizonyos cikken.(Egyébként gőzöm sincs,hogy került az újságtartóba :D)Őrület,milyen emberek vannak..."Nem tudtuk, hogy ilyen veszélyes dolgot…..
Hirtelenjében iszonyatosmód rámtört a karácsony-feeling és arra gondoltam,összeállítok egy listát a karácsonyi dalokból,de végül meggondoltam magam.Több okból is,egyrészt mert orrba-szájba nyomatják a rádiók,a zenecsatonák és a hiperszupermarketekben is ezt hallja az…..
Ciompi 2007.12.16 21:35:14
Az istencsászárok,a legeslegnagyobb királyság,a híres-neves Smashing Pumpkins jövő év januárjában(ami már csupán egy hónap)kicsiny hazánkba látogat,hogy velünk is történjen má' valami jó rögtön az év első hónapjában.Ez annyira iszonyatosan kitoszottul nagyszerű,hogy nem is…..
 Tegnap elfelejtettem írni,ezért most ez a videó a kárpótlás.Boldog Mikulást!..