Regisztráció Blogot indítok
Adatok
decortherapy

26 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dekorterápia Elköltöztünk 2012.09.08 16:18:00
Az új címünk:www.dekorterapia.blogspot.com..
Amire szükséged van hozzá: - Hungarocell koszorú- zsákvászon- olló, tű, cérna- ragasztópisztoly 1 lépés: vágd 3 hosszú csíkra a vászont 2. lépés: tekerd fel az egyik vászoncsíkot a koszorúra 3. lépés: tűvel, cérnával húzd be a vászoncsíkot, hogy fodros…..
Imádom ezeket! Hogy is mondjam? Annyira "tündériek"! És az bennük a legjobb, hogy nem csak azok csinálhatják meg, akiknek van otthon egy nagy kertjük! Az erkélyre is eszközölhettek egy ilyet, vagy akár be a lakásba is. Szerintem minden vendég a csodájára járna és a kislányok is…..
Találtam egy cikket angolul a raklapból készült bútorok veszélyeiről. Nagyjából átfordítottam nektek! (nem szó szerint fordítottam, úgyhogy aki már olvasta ne szúrjon le az esetleges hibákért o.o") Építettetek már valaha valamit raklapból? Emlékszem még…..
Az előző postban már volt ilyenről szó! Most csokorba szedtem néhány frappáns ötletet, amelyek viszonylag egyszerűen, kis türelemmel és odafigyeléssel megvalósíthatóak. Aztán pedig csodás kiegészítőjévé válhat az otthonotoknak ;) Képeken a link! ..
És ha belegondolunk nem csak ágyvégnek jó, kisebb kivitelben a saját ötleteinket megvalósítva akár fali dísznek is használhatjuk mondjuk a kanapé felé :)Ha kíváncsiak vagytok a végeredményre kattintsatok a linkre! A leírást ezen az oldalon találhatjátok meg! via..
Térelválasztó ötleteket hoztam nektek. Nekem azt hiszem az utolsó előtti a kedvencem :) Nektek? ..
Dekorterápia Vizsgaidőszak 2012.06.26 21:33:00
Ó teljes mértékű szenvedés...Észrevettem, hogy mikor leülök tanulni, valahogy mindig beférkőzik a gondolat a fejembe, hogy takarítani kéne...leküzdhetetlen vágyat érzek a felmosásra, szőnyegtisztításra és a hasonló dolgokra, amiket amúgy valljuk be: mindenki utál!Ha minden…..
Annak idején örököltem a nagymamámtól egy gyönyörű szép teáskészletet. Én nem fogom ezekre felhasználni őket, mert a lelkemre lett kötve, hogy vigyázzak rájuk, mint a szemem fényére. De akinek van otthon, feleslegesés felhasználható csészéje, annak hajrá! :) Pozsgásoknak,…..
Aki panelben lakik, az biztosan tudja mi az a kicsi fürdőszoba. Mindig mosolygok, mikor nézegetem a neten "ötletek kis fürdőszobákba" címen a dolgokat, és a külföldi oldalakon palota méretű fürdőszobákat tekintenek kicsinek... Nézzék meg azt a lyukat, ami nekünk van...Na az a…..
Remélem nem csak én küzdök rendszerezési gondokkal a spájzban... Katasztrófa, ami ott uralkodik. Mindenhol szatyrok, befőttes üvegek (bár azoknak már megvan a rendeltetésük) dolgok amiket egy évben egyszer használunk, de nem akarjuk kidobni...Szörnyű! Kész túlélőtábor kivenni…..
Dekorterápia 34 ágyvég ötlet 2012.05.09 23:26:00
Én személy szerint a raklapos és ajtós megoldásokért vagyok oda. Nektek melyik tetszik? További ötletekért kattintsatok a tovább mutató linkre! ..
Dekorterápia Munka,munka, munka 2012.04.30 17:09:00
Sajnálom, hogy mostanában nem posztoltam semmit, de betettek éjszakás műszakba és még kell egy kis idő, hogy áttérjek éjszakai üzemmódba. Emellett kezdődik a vizsgaidőszak is lassan, úgyhogy internet és bármely más tevékenység esetén (ami nem munka, tanulás és a párom) most…..
Dekorterápia Ötletes kaspó 2012.04.23 22:21:00
Filléres és nagyon egyszerű, csak ruhacsipeszek kellenek hozzá :) A ruhacsipeszt nem muszáj ilyen kis rusztikusra csinálni, szerintem natúr is nagyon szép, de bármilyen színre le lehet festeni :) via..
Árban nem tudom milyen, mert még nem vettem. de az osztályfőnököm általánosban mindig azt mondta, hogy vigyázzunk a táblára, mert drága a táblafesték...biztos ezért nem volt párszor fűtés, a táblafesték megterhelte a "büdzsét" :D Mindenesetre nagyon jó dolgok sülnek ki a…..
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy bár panelben lakok, de a kilátás csodálatos. Jó nem tengerpartra néz, még csak nem is folyóra, de azért milliószor jobb egy gyönyörű zöld füves rétet látni, mikor kinéz az ember az ablakon, mint mondjuk a délutáni csúcsban elhaladó…..
Scrabble-ben mindig nyerek! Ezt mostmár folytathatnám a hűtőn is ;):DGondoltatok már rá, hogy hűtőmágnest csináljatok belőle? A játék se menne kárba igazán, mivel csak egy kis mágnest kell ragasztani a betűlap hátuljára és ennyi! Ha valaki játszani akar, a felhasznált darabokat…..
Sajnos Debrecenben nincs Ikea, pedig ha lenne, nem lehetne engem onnan elszakítani. Az egyik ismerősöm is bele van bolondulva, vele szoktam hozatni dolgokat.  Vettem két Malma tükröt. Az előszobába fogom őket tenni. Sima natúr színűt vettem, hogy úgy alakíthassam át, ahogy én…..
Apu él-hal a repülős könyvekért. Régebben repült, ejtőernyőzött és a múltkor a kacathalom közepéből kimentettem pár hőlégballonos érmet is, mint később kiderült fiatalabb korában ez is az egyik szenvedélye volt, a sportlövészet és a birkózás mellett. Extrém apa...nekem…..
Dekorterápia Tejesdoboz váza 2012.04.08 01:05:00
Íme egy egyszerű tavaszi dekoráció:Kiürült tejes doboz tetejét levágjuk, kitisztítjuk, az oldalára ragasztópisztoly segítségével egyszerű vászont vagy bármilyen más feleslegessé vált anyagmaradékot ragasztunk, belehelyezzük a műanyag cserepes virágot, a tetejére pedig…..
Nálunk otthon teljesen csupasz falak vannak, csak a nappaliban van egy polc felfúrva, de azért is könyörögtem apunak vagy 1 hónapig (meg kell tanulnom anélkül fúrni, hogy kárt tennék bármiben és bárkiben...:D) Ha tehetném minden szobába felaggatnék valami odaillő "csodaságot" és…..
Festeni akarok a falra valamit! A falmatrica nekem drága, de megpróbálom kamatoztatni a "tehetségemet" (a másolás terén:D), apu biztos nagyon fog örülni neki munka után, ha meglátja...:DAz etsy.com-on rengeteg falmatrica van, lehet rendelni is, de egy kissé borsos áron...Kiválogattam a…..
Itt a tavasz, elmentem cipőnéző körútra, mert a tavaszi-nyári cipőimet tavaly lestrapáltam, vettem 2 újat :) Így visszamaradt 2 cipősdoboz, amit mi nem szoktunk kidobni, hanem iratokat tartunk benne (tudom fura:D). Namármost új szokása lett a családnak, hogy az összes új levelet az…..
Itt a tavasz, bár nálunk most elég cidri van. Abba is hagytam az ültetést az erkélyen, majd talán holnap lesz kedvem fázni :D Viszont a házban igazán tevékenykedhetek amíg hideg van, kerestem pár dekor ötletet, ezt szeretném most megmutatni nektek. 1. Íme az abszolút kedvenc…..