Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiritikusvasutas

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sötét nem látta meg a csattanót, így tenni sem tudott ellene. Világos lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
kiritikusvasutas 2020.05.24 06:25:12
@General Ludd: A válasz 42.
Az ügyészség letöltendő börtönbüntetést javasol a Pillangó utcai metró-ütközésben érintett, hátulról érkezett metró járművezetőjével és a szolgálatban lévő KFM diszpécserrel szemben. A javaslat alapja a közlekedési szakértő azon megállapítása, hogyha az alkalmazott sebességnél jóval lassabban, 28…..
Az atomerőművek meglehetősen ritkán robbannak fel - nyugtat meg minket az atomenergetikai szakember. Néha azért mégis megtörténik - vágjuk rá mi. Megtörtént Cseljabinszkban, Csernobilban, Fukusimában, és van még tucatnyi hely a világon, ahol bármikor történhet atomkatasztrófa. A…..
kiritikusvasutas 2019.04.22 05:50:28
@Androsz: A Kossuth Rádió a mai napig sugároz közép hullámon: 540khz.
A múlt héten egy barátom felhívott, hogy ugyan ugorjak már el, és nézzem meg, min dolgozik mostanság. Ő hivatásos modellező - építészeti modellek, vasút, de díszleteket is szokott építeni - gondoltam megint valami jó terepasztalt épít. De nem… egy komplett éttermet, ahol vasútmodellekkel…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
kiritikusvasutas 2012.09.01 06:59:42
  Miért is nem bírjuk a vasúti járatritkításokat? Mert azt gondoljuk, hogy a vasút gyors, pontos és környezetbarát. A cél valóban ez lenne, de a magyar valóság ettől igen távol áll: a tegnapelőtt megszüntetett járatok döntő többsége dízelüzemű, a…..
kiritikusvasutas 2012.04.17 15:40:29
@beeni: Nézd a tölünk fejletebb világban mindenhol a vasuti személyszállítást fejlesztik és nem a közúti személyszállítást. Megfelelő vasuti pályák + megfelelő menetrend + megfelelő konfortú járművek + némi pénzmag = UTAS

Az ezer éves lerohadt Ikarusokkal még a Bz is vesenyképes! (Én egyébként a komfortja miatt nem szeretem a Bz-t).
Na ez is megvolt... Nem tudom miért, de este az ágyban olyan jó gondolataim vannak, ilyenkor meg semmi. :-(Alakul a kert és a tyúkudvar, jöhetnek a tyúkok, bízom benne behozzák az árukat.Most hirtelen ennyit bírtam kisajtolni magamból...
kritikusvasutas 2012.03.29 első 2012.03.30 12:29:00
Üdv Mindnekinek!Elindult az első müködő képes blogom, remélem hosszú és tartalmas bejegyzéseket olvashattok tőlem!..