Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schrauber

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy jó hírem srácok! Akinek még nem esett volna lenne, azzal szeretném ünnepélyesen közölni, hogy végre szabad vasárnap van. Eljött a szabad menyország, amit azok a buzgó mócsingok harcoltak ki maguknak, akikre a kutya nem szavazott, mégis sikerült a politikai popkultúra aktív…..
Schrauber 2015.03.23 13:53:24
@makk_ász: Mondjuk ugy, itt szabadnak erzem magamat..
Schrauber 2015.03.23 13:57:42
@makk_ász: csak a kaja , na az szar szerintem, itt a paclat csak kutyaeledelkent dolgozzak fel....Nincs is jobb a magyar konyhánál, ezek itt nem tudnak meg 10 ev utan sem átverni :) Ok a sörök jobbak, de többet kajalok , mint iszok.
Schrauber 2015.03.23 14:51:35
@Kovacs Nocraft Jozsefne: En megeltem magyarorszagon is heti 5 munkanapbol, es hogy orban meg a többi csöcselek mit mondtak, valahogy mindig leszartam....Tavaly nyaron voltam cimboraimat meglatogatni, es az összes egytöl egyig megel heti 5 munkanapbol, asszony, gyerek, ház , kocsi miegymas. Egyikük sem szükölködött. Ment mar jobban is mondtak, de nem volt panasz. ja , a magyart még valamennyire azert töröm...
Ha versenyt hirdetnének az össze nem illő dolgok között, a Swarovski kristály – Harley-Davidson motor páros jó eséllyel pályázna a végső győzelemre. És mégis... A Harley-Davidson neve egybeforrt a férfiassággal és a motorozással, még azt is megkockáztatnánk, hogy a…..
Schrauber 2012.10.14 18:48:54
    A francia Vogue nyári, összevont számában szépeleg Natasha Poly modell. A rajta lévő ruha csak látszat. Mario Sorrento fotózta, a produkciót pedig maga a főszerkesztő, Emmanuelle Alt rakta össze. Valentino, John Galliano, Dior és Oscar de la Renta darabokban…..
Schrauber 2012.06.05 22:52:01
Mostanában úgy látszik, inkább parkolással összefüggő problémákkal kerestek meg minket. Ezúttal Levente kér tanácsot, mivel belekerült abba a csapdahelyzetbe, amikor a büntetés egyre jobban csak emelkedik a mindenféle késedelmi és ügyviteli költség hozzáadásával. A…..
Schrauber 2012.03.30 12:35:51
@Dövan: es miert is kene nyirniuk erte, nekik sem hianyzik a sok birosagi nyammogas inkabb korrektek es kesz, azthiszem ha mozgaskorlatozott helyen parkolsz akkor sem fizetsz többet elszallitassal együtt mint 150 euro. Azert mert az ember rosszhelyen parkol attol meg nem bünözö, csak a magyar fasszopo penzbehjtok meg ezt nem vettek eszre, es teljesen megertem azokat, akik külföldi rendzazammal kolbaszolnak ha ök nem korrektek en miert is legyek az??