Regisztráció Blogot indítok
Adatok
triplaszalto

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfélnek a T-Mobile azt mondta, hálózaton belül ingyenes az átirányítás. Csak egy 60 ezres számlával később derült ki, hogy mégse. Az eredeti tájékoztatást viszont nem találják, hiába rögzítenek elvileg mindent központilag: T-mobile-os történetem következik.…..
triplaszalto 2012.05.17 08:51:04
@I_Isti: A tű a szalmakazalban témához. Minden ügyfélszolgálati telefonos reklamáció - nemcsak a T-nél, hanem eddigi tapasztalatom szerint az összes cégnél, de a T-nél egész biztosan - egyedi azonosítással kezdődik. Szóba sem állnak velem, amíg be nem pötyögtem digitálisan az ügyfélazonosítómat. Ez tehát egy olyan adat, amely alapján az összes hívásomra - és csak az én hívásaimra - egyetlen mozdulattal tud szűrni az ügyintéző.
Nás,saját élmény, telefonos beszélgetés rögzítéséről. Fapados repjegy indulási időpontját kellett utolsó pillanatban módosítanom a WizzAirnél az érkezési időpont változatlanul hagyása mellett, telefon, ráfizetés, megoldva. Már legalábbis én így tudtam. Hazafelé a reptéren viszont kiderült, hogy a módosításnál elfelejtettek tájékoztatni, hogy a módosítás következtében az új jegyem csupán egyirányú, a hazaútra nem szól. Telefon a reptérről a WizzAirnek, persze saját költségre, közlik, hogy kb. hatvanezer forintért felülhetek a következő járatra. Jeleztem, hogy momentán nincs a zsebemben hatvanezer forintnak megfelelő euró, mondták, hogy utólag szívesen kiszámlázzák, mondtam, hogy ez sem tetszik, mert a kollégájuk telefonos tájékoztatása alapján úgy tudtam, hogy már az egész út cehjét kifizettem - ha máshogy tudom, talán el sem indulok. Mindezt több körben, miközben ők magukkal konzultáltak, én meg egy kedves helybéli reptéri fickóval, aki megsúgta, hogy akármit mondhatok, mert az csak szöveg, hogy a telefonos beszélgetést rögzítik, ténylegesen semmit nem vesznek fel vagy őriznek meg. És neki lett igaza. Fölengedtek a következő járatra, azzal az ígérettel, hogy az egykori hívásunk kivizsgálása után az eredmény függvényében keresnek majd a számlával, ha nekik lenne igazuk. Hát, azóta se hallottam felőlük, pedig eltelt már egynéhány év.