Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Budi gróf

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élet showja címmel indul jövő héttől a TV2 új dokurealityje, ami így elsőre úgy  néz ki, mintha az Éjjel-nappal Budapest stábja vidékre költözött volna, és nem fiatal, nagypofájú szereplőket castingoltak, hanem sokat kiabáló középkorúakat. A műsor a…..
Budi gróf 2014.01.28 09:36:43
@Samott: Nem bukott meg, sőt(nézd meg a nézettséget), csakhogy az Élet showja már eleve be volt ide betervezve.
- Jules: Régen láttalak. Merre bujdostál 3 évig? - Vincent: Helló, Magyarországon voltam. Marsellus küldött ki. Gondolta jót tesz, ha pihentet egy picit a múltkori balhé után. - Jules: Magyarország? Bukarest? - Vincent: Dehogyis! Az Románia! Budapest! A románok kikérik maguknak,…..
Budi gróf 2013.06.03 22:21:17
@oOoOoO: azért te se gondolod komolyan, hogy a Kossuth téri fák miatt gondoltam utcára menni. Kiindulási alapnak ugyanolyan jó lett volna, vagy nem? Mégis: semmi sem történt.
Nagyon adott a hasonlat szerintem.
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Fénylő Csillagunk tegnap személyes jelenlétével olvasztotta volna a havat és a kormányára ezernyi jégcsapként lövellő fagyott pillantásokat az M1-en. De egyszerűen annyira átgondoltak és tehetségesek, hogy egy alig háromperces propagandavideót sem képesek az állandósult…..
Budi gróf 2013.03.17 09:53:43
@Secnir: Ugyanez volt az első gondolatom. Két erdélyi, csíkszeredai, Hargita megyéből, akik még soha nem láttak ekkora hóvihart. Hát majdnem elhittem...
Pár perccel ezelőtt Habony Árpád ügyvédi irodája perrel fenyegetett meg minket és mindenkit aki ismerteti vagy ír arról az ügyről, tudják! Mivel helyreigazítást kértek, mi ezt is megtesszük: Helyreigazitásunk itt…..
A tények: az eurót az Európai Unión belül 1999-ben számlapénzként vezették be, majd 2002-ben már fizikális formájában, papír- és aprópénzként került használatba. Bár 17 ország alkotja az eurózónát, mégis jelenleg 22 ország hivatalos pénzneme. Nem hivatalosan használják…..
Értelemszerűen ez az első kérdés. Tíz éve, 2002-ben a helyzet a következő volt: A világ internet-használóinak száma az eTForecasts szerint (link  az év végére eléri a 665 milliós nagyságrendet, ami mintegy 120 milliós növekedés az egy évvel korábbi helyzethez…..