Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elgigante70

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. Gnome pékáru   Design: Lo Siento Studio 2. Akasztott teafilter Design:Soon Mo Kang   3. City Harvest bevásárló szatyor   Design: Andy Winner and One Show Merit   4. Made by Bees mézesüveg   Design: Maksi Marbuzov   5. NYC…..
Oly sokat írtunk már külföldi ingatlanokról, hogy a változatosság kedvéért szétnéztünk egy kicsit Budapest környékén is. Nem tettük rosszul, mert Diósdligetnél találtunk egy ötszobás villát mindenféle extrákkal. A már csak csodás panorámája miatt is érdekes, 300…..
elgigante70 2015.03.05 21:48:20
@Arcade Macho: nagy cucc, nálunk a budi is makovecz!
Manapság olyan információs túlkínálat tombol az internet által, hogy a ránk zúduló oldal mennyiség következtében lesz néhány tucat a főcsapásokon ami elér minket, és lesz kis millió másik, ami azért nem. Vagy nem annyira. Azon a kis millió másikon pedig lesz néhány olyan…..
elgigante70 2015.02.27 11:57:52
Összeszedtük azokat a tengerekben, óceánokban élő állatokat, amelyek külsejük miatt nemcsak érdekesek, de meghökkentőek is. Két tanulság van: egyrészt még mindig van mit megtudni a világtengerekről, másrészt durva, hogy milyen csodák léteznek bennük. 1) Tükörtojás vagy…..
1968 a hippimozgalom robbanásának az éve. A hippik a flower power jegyében agresszíven tiltakoztak a fennálló rend, a vietnami háború és általában a háború ellen...
elgigante70 2015.02.13 22:47:07
@Ditpet: a @kugi: egyszer Popper Péter írt valami olyasmit, hogy azok az ideológiák, melyek teljesen elrugaszkodnak az őket körülvevő társadalmi közegtől, és mindent nulláról akarnak kezdeni, azok nem lesznek életképesek, és egyre inkább egyet kell értsek vele. mindenesetre csodás képek, nem kérdőjelezem meg, hogy valóban a szeretet tartotta össze őket.
Axl Rose most volt 53 éves, és azért egyáltalán nem úgy néz már ki, mint a Guns fénykorában, sőt. Persze egy rocker, aki a '80-as években tarolt, nem festhet ugyanúgy 2015-ben, mint akkor...bár van, aki megpróbálja, és még mindig hasonló ruhákban keménykedik és pózol, csak nem…..
Emberek milliárdjai számára a mindennapjaik elmaradhatatlan része, a kávé azonban több, mint a konyhában ülve álmos szemekkel kortyolni az instantot. A kávékról, kávékultúráról sokat hallani, de arról talán nem sokat hogy a legexkluzívabb fajták állatok …. Az 5 legdrágább…..
  Simicska Lajos (média)történeti jelentőségű interjúi után Bayer Zsolt is nyilatkozott a Hír24-nek, többek között kifejtve: „Simicska Lajos tegnap összehívta az embereket, és bejelentette nekik, amennyire én tudom, ha jól tudom, és gondolom, hogy jól tudom, mert…..
Az ötletet adó mozifilmet gondolom nem nagyon kell senkinek bemutatni, nézzük tehát, hogy mi történt sorozatban. Üdv Bendijiben, Minnesotában. Sötét van, behavazott úton haladunk, Billy Bob Thornton szemét látjuk egy visszapillantó tükörben. Hirtelen az autó elé ugrik egy őz,…..
elgigante70 2015.01.29 11:24:54
Billy Bob Thornton 71 filmmel és pár tévészereppel a háta mögött vállalta el a Fargo sorozatverziójának főszerepét, amin csak az csodálkozik, aki nem ismeri karrierjét, hiszen Malvo figuráját mintha külön neki írták volna. Vadember hírében áll, nehéz embernek tartják, aki…..
"A mai bejegyzés az első része lesz egy - az ausztrál múlt érdekességeit bemutató - sorozatnak. Szombatig a kontinensnyi országból láthattok fotósorozatokat. Változatos témákból igyekeztem válogatni, így talán mindenki talál kedvére valót. Ausztráliára hajlamosak vagyunk úgy gondolni, mint egy…..
Engem nagyon érdekelne, hogy mi lett azzal a töméntelen pénzzel, amit az elvett immár évi három hónap körüli rendelési időből megspórolt magának az önkormányzat. T. Praxis! Nem tudom, foglalkoztok-e egészségügyinek számító, de orvosokat csak közvetve érintő témákkal, de…..
elgigante70 2014.10.28 15:30:22
@reepach: hopp, hirtelen libsizünk egyet, az még a gondolkodást is helyettesíti!
1971. Az Attica börtönlázadás. Talán a leghíresebb börtönlázadás Amerikában. Kb. 2.200 elítélt, négy napra vette át a hatalmat a fegyintézet fölött. Az eset mérlege 43 halott, köztük 33 rab, 10 őr vagy polgári alkalmazott...
Összegyűlt egy halom (illetve még annál is több) olyan új magyar zene, amiről a közvetlenül megjelenésekor nem írtunk, de azért mindenképp érdemes bemutatni. Ezeket gyűjtöttük most itt össze egy csokorba, és úgy tervezzük, hogy ezek után ismét rendszeresen így fogunk tenni.…..
Paul Thomas Anderson korunk talán legjobb fiatal rendezője. Mindössze hat filmet készített eddig, de azok nagyon különlegesek illetve hatásosak voltak. Az a kuriózum Anderson-ban, hogy nincs két ugyanolyan alkotása. A sztorik, amelyeket feldolgoz köszönőviszonyban sincsenek egymással,…..
„Teljesen elbizonytalanodtam, mikor megláttam. Ez lenne ő? Alig ismertem fel. Totál máshogy nézett ki a képein.” És akkor ez még csak egy balul elsült Tinder randi, nem pedig egy csúnyán végződő netes átverés. Egy holland diáklány igen egyedi módon hívta fel arra a figyelmet,…..
A múltkor Nyugat-Berlinben sétáltunk, most pedig átugrunk Kelet-Berlinnek abba a csücskébe, ami annyira betüremkedés volt a nyugati oldalba, hogy nyugati metró járt a keleti Trabantok alatt. Nevezett városrész - a Mitte - úgy fejlődik, mint Budapest tette a rendszerváltás után,…..
Múlt-kor 15 tény Skóciáról 2014.09.18 12:26:38
1. Skóciában 2014. szeptember 18-án népszavazást tartanak az ország Egyesült Királyságból történő kiválásáról. Skócia 1707-es Angliával való egyesülése után először lehet ismét független állam. 2. Míg 1987-ben a skótok mindössze 14 %-a támogatta a függetlenséget…..
elgigante70 2014.09.19 23:06:28
@Le Orme 2: nem jártak vele rosszul azért, hogy egy elszigetelt, mások számára érthetetlen nyelv helyett a legelterjedtebb világnyelvet beszélik. sokkal kevesebb skótot ismernénk mind irodalomban, zenében, tudományban, bárhol...
Filmek a polcról Eredet (2010) 2014.09.17 08:30:00
A filmiparban van egy kiemelt státusz, amelyről minden rendező ábrándozik, de a legtöbbjük sose éri el. Ehhez általában több nagy sikeren át vezet az út, viszont, ha megszerzik, akkor bármit csinálhatnak, a stúdiók szinte kérdés nélkül zöld utat adnak a tervezett produkciónak. Christopher Nolan…..
Szerény véleményem szerint a Monty Python ezzel a filmmel ért el az abszolút csúcspontra. A tökéletes python-esszencia, ami már nem csak egymás után fűzött vicces, egy témakört több oldalról is bejáró jelenetek halmazaként funkcionál, hanem filmként is, vígjátékként is. A…..
2008-ban az akkortájt még relatíve az ismeretlenségből érkező, pusztán 38 éves dán rendező Nicolas Winding Refn jött, látott és letette az asztalra az első nem Dánhonban forgatott nagyjátékfilmjét, a Bronson-t.  Azt a félig-meddig életrajzi tébolyt, melyből gyakorlatilag már…..
Úgy tűnik, ma is kajás vonalon maradunk az 50 konyhából kitiltandó ember után. Az index anno már megrémített minket a hazai kórházi kaják minőségével, de a Kórházi Koszt tumblerén látható magyar kajáktól is könnyen lehet dührohamot kapni. Ehhez képest mi esznek mondjuk…..
elgigante70 2014.09.03 14:11:18
@anyahajókabinajtóhajtogató: akik sűrűn mondogatják, hogy jobban teljesítünk, azok nem is esznek ilyet, nyugodj meg!
57 ezer kutya, 160 kutyafuttató, mintegy 1 millió négyzetméteren, átlagosan 18 négyzetméternyi terület jut egy kutyára. Ez a száraz kutyastatisztika, de persze vizes hely is akad, méghozzá 4 kutyastrand.  És hogy a kóbor ebek se szenvedjenek, épül Európa legmodernebb állatmenhelye is. A 15 milliós…..