Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barosso

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húszezer forintos pénzbírság lesz a vége, ha a tilalom és az erőteljes rendőri felügyelet ellenére valaki mégis arra ragadtatja magát, hogy a lezárt Margit híd járdáján felül kerékpárjára.   A bringaúttábla eltűnt. Hétfő óta minden nap folyamatosan este 20-21 óráig…..
w A kocka el van vetve 2009.06.04 00:45:00
Seres Mária ötszázezer aláírást szedett össze a képviselői költségtérítésről szóló népszavazáshoz. Az azért már koppan, amikor az asztalra csapják: ennyit a szociális népszavazásnak se kalapoztak, pedig az aztán... szociális volt. Még súlyosabban koppan attól, hogy nem…..
barosso 2009.06.04 01:28:30
autózz! Ajándék parkolójegy 2009.06.03 17:41:00
Na nem osztogat a Centrum és barátai ilyeneket, Gábor volt csak olyan szerencsés, hogy az orra alá dugott egy kedves hölgy egy parkolójegyet. Így is lehet segíteni egymásnak és megspórolni a rablóbandáktól némi kis aprót. Az már más kérdés, ha egyszercsak kitalálja a parkoló…..
Elütsésekkel és helyesírási hibákkal teli, tartalmas ünnepet kívánunk minden olvasónknak. Török "Koponya" Zsolt mai közleményével.Szjjártó Péter és a Fidesz legalább a Pünkösd idejére függessze fel gyűlölet kampányátAz ünnepi hétvégén a családok nyugalomra…..
Az MTV-n ma Balaton-nap van, ami csak azért vicces, mert szegényeknek pont úgy jött össze, hogy mínusz húszban kell beszélgetniük a nyár örömeiről, és sem monokinis csajokat, sem elsétáló fenekeket, sem lubickoló kisgyerekeket nem lehet felvenni vágóképnek. Viszont ilyenkor át…..
barosso 2009.05.30 18:11:37
Az érintettek szerint fideszes provokációk a Szilvásy és a szélsőjobb, Hagyó és a Stasi, Gyurcsány és a Gazprom kapcsolatáról értekező blogbejegyzések...
w Jön a farkas 2009.05.20 15:30:00
Nem maradt már más fegyverük, csak a félelem. Az pedig egyben rossz tanácsadó is. A legfélelmetesebb természetesen a fasizmus, a konkrét nácik rohamcsapatai, az utcai harcok, a pogromok. Ezt a veszélyt a Jobbik parlamentbe jutása testesíti meg, nem egészen világos, milyen…..
Modorosblog A budai Hegylakó 2009.05.20 12:45:00
Már több posztban előjött az a számunkra alapvető nyelvhasználati probléma, miszerint a "pesti" nem egyenlő a "budapesti"-vel. Most anélkül, hogy ismét állást foglalnék (megtettem már elégszer), inkább ismerkedjünk meg a budaiak klasszikus, de kevésbé ismert…..
Ismét egy sietős kisáruszállító lelki világába pillanthattok bele Gábor segítségével. Biztos jó környezetben nevelkedett emberünk, mert kitartóan és nagyon ügyesen fejezte ki gondolatait nemzetközileg is érthető módon. Szerintetek mennyire volt jogos a felháborodása? A…..
barosso 2009.05.13 12:08:33
Belsőség Taxis kontra buzik 2009.05.13 02:25:00
  A lavinát a hosszú fehér limuzin tetõablakából kilógó táncoló, mosolyogva integetõ fiatalember indította el.  Vélemények az azonos című írásunkról...
A várbéli Igazság menete néven ismert megmozdulással kapcsolatban a Magyar Gárda kifejtette, hogy a mozgalom nem fogadja el, ha bárkit is alapvető jogaiban, így a szólás és véleménynyilvánítás szabadságában korlátoznak. Ezért ellenzi azt is, hogy "bármely történelmi…..
Nemzeti lovastengerész-kormányzónk életútja felvázolásának harmadik harmadához értünk, s - akárcsak az elsőt és a másodikat - ezt is mr. nemo, immáron rutinos vendégposztolónk tálalja elétek. Mivel a szerző (a téma érzékenységét, valamint a lemilblog írott és íratlan…..
Tizenkét napja, amikor Magyarország még csak egy kvázi reménytelen helyzetben lévő, a teljes összeomlás előtt álló, viszont még nem kormányválságban vergődő szenvedő kis országocska volt, már írtunk egyszer a szocialista kongresszusra készült videókról. Azóta ugye…..
Év eleje óta jöttek itt sorban a hírek, hogy kik lépnek fel a nagy európai fesztiválokon, egyedül a mi legnagyobb bulinkról, a Szigetről nem tudtunk semmit, csak pletykákat. Most viszont már itt van az első hivatalos hír a fellépőkről, amik közül hirtelen nem is tudjuk…..
barosso 2009.03.22 17:04:28
Bűzlő rockersrác a panelban, csótányok, rockmaraton. Tisztára kilencvenes évek, csak hát 2005-ben járunk. A kép innen Sziasztok! Sokat gondolkoztam, leírjam-e a történetem, de úgy döntöttem...miért ne? :) Gondolom nem sokakkal esik meg hasonló történet :) 2005-ben…..
De hogy a szőke nőnek mér karácsonykor kell felbukkannia? Az egész levélben az elbeszélőszerkezet a legsúlyosabb, hogy apa és anya. Mert apa és anya félrekúrnak, ez van, jó reggelt.Kedves Szakítós, a helyzet érzékenysége miatt "külső" szemszögből küldök egy gyors,…..
Csináltatott egy régies hangulatú festményt magáról a tulajdonosnő, amire olyan büszke, hogy egy lakáshirdetésbe is felrakta. Ez jutott eszembe, amikor az ingatalan.comon megtaláltam ezt a II. kerületi lakást. De aztán kiderült, hogy mégsem ez a helyzet. Ha az ingatlanos honlapján…..
Négy órán át állt a parkoló autók előtt keresztben a bunkó autós a Bimbó úton, csakhogy most legalább kicsit ráfaragott, mert lefotózták és legalább a rendszámát kitesszük, hátha látja, és rosszul érzi magát, és legközelebb nem csinál ilyet. Hidegvérű, keménytestű…..
barosso 2008.03.06 18:37:11
Távkapcsolat, Spanyolország, Madrid környéki kisváros, mi mundo azul. Egy férfi az életében egy nőt és egy várost szerethet. De egy nő hány férfit és hány várost? És mi van akkor, ha a lány nem tud elszakadni egy országtól, annak kultúrájától vagy a férfitól? Louis olyan,…..
Megtaláltam a kedvenc levélírómat: 1, 3 csodás sztorival lep meg minket 2, mindegyik történetéből lehet tanulni 3, Ha férfihatározót kellene írni, akkor ez a 4 szereplő helyet kapna, az tutid: Zsebadonisz, a Gebe, az Anyagias Fiú és végül Johnny Bravo. És azt hiszem, a látszat…..
barosso 2008.02.20 18:03:09
Rövid, de erős.Megírnám neked a legdurvább szakítást amit valaha is hallottam. Az egyik ismerősöm ismerőse (persze hogy nem én) együtt volt már egy ideje a leányzóval. Végülis túl sok baj nem volt köztük, de nem is az a nagyon virágzó szerelem volt. Viszont a vége a lehető…..
comment:com Félistenek napja 2007.12.06 16:30:00
December 6-a van, de a tévék dícséretes önfegyelemmel csak a délelőttöt tömték tele idétlen Mikulásos filmekkel, estére hagytak inkább jó pár húzós mozit. Sorozatügyben azért van egy ajánlatom: a tegnap emlegetett angol minisorozat 2. része (Titokzatos idegenek, Duna, 20:35)…..
barosso 2007.12.06 17:24:54
Három őrült, vibráló, színes, szagos, életközeli történet egy lánytól. Nem is pazaroljuk a szót, olvassatok, szavazzatok! Jut eszembe, milyen proli dolog ez a cseten ismerkedés.Szavazás!Melyik a legerősebb sztori?1, Gumis2, Pestre költözős3, Csetelőssziasztok! néha-néha…..
Péter nem tartja magát az építőiparról jót vagy semmit iratlan törvényhez, sőt azt tanácsolja új lakást vásárlóknak, óvakodjanak a GB Európa Ingatlantól. Neki például nem óhajtják visszafizetni a pénzét, annak ellenére, hogy lassan fél éve csúszik lakása átadása, az…..