Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Πολλά τα δεινά

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két évre szóló, a központi kormányzati szervekre vonatkozó korrupciómegelőzési programot fogadott el a kormány március végén. Csodálatos tervek, remek mondatok! "A program azt a célt fogalmazza meg, hogy a korrupció elleni fellépés túllépjen az eddigi lépcsőfokokon, és a…..
Πολλά τα δεινά 2012.04.11 20:12:34
@abschattung: Na látod, te is alulról akarod megugrani a lécet. "Legyen korrupció, de legalább európai szintű"... Talán inkább azt kéne becélozni, hogy egyáltalán ne legyen, és akkor esetleg kialakulna egy jó kis európai szintű korrupciónk, nem gondolod?
Van pár szerencsétlen, akik még ebből a viszonylag pofonegyszerű ügyből is szarul jönnek ki, hiába, ha kézközelben van a szopóálarc, könnyen felugrik az ember fejére ...Societas-performansz, Ferihegyi-repülőtér, tegnap 23:00:A videót már felesleges is megnézni, sikerült majdnem…..
Πολλά τα δεινά 2012.03.30 17:54:15
@abschattung: "Ezek után nincs mit tenni, ha küzdeni akar, nem tilthatjuk meg neki" :D
Épelméjű ember vajon elhiszi, hogy tényleg az ő kezébe adják a döntést, hogy megy vagy marad? Hiszen pont azért ültették oda, mert egyetlen döntést sem képes meghozni egyedül
Gyorsan letépte a sebtapaszt a SOTE doktori tanácsa, 16:2-es szavazással Schmitt Pál köztársasági elnök doktori címének visszavonását javasolták.Hogy mit jelent mindez? Semmit. A nálunk "demokratikusabb" országokban ugyanis az ilyen "ügy" el sem jut a doktori tanácsig, mert az…..
Valami zavar van az időben az RTL Klub stúdiójában. Esetleg kétszer vették fel az Egy perc és nyersz egyik jelenetét. Vagy csak szóltak a játékosnak, hogy tessék még egyszer örülni, mert más szögből is szeretnénk felvenni. A műsor szerdai adásában háziasszonyok mérkőztek meg…..
Πολλά τα δεινά 2012.03.30 10:30:23
@alles: :D :D :D Modorosra veled!
Πολλά τα δεινά 2012.03.30 10:32:13
@Tzl: Ez nekem is feltűnt, de én úgy láttam, ott inkább pimaszul súgtak neki
Schmitt Pál esetleges távozásával felmerül a kérdés, hogy ki legyen az új köztársasági elnök. Schmitt távozásával jelentős presztízsveszteséget szenved a kormánytöbbség, de ha előre tekintenek, és jól koordinálják a következő elnök megválasztását, a ma fájdalmasnak,…..