Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Julian Plenti

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közvéleménykutatások szinte behozhatatlan előnyt mutatnak a kormánypártoknak, ám vannak, akik megkérdőjelezik az óriási előnyt és valójában csak 4-5 százalékos vezetést adnak a Fidesz-KDNP-nek. Ha nekik van igazuk, akkor bizony vészriadót kell fújni a Fideszben, hiszen elég…..
Ha ez a Bauer Sándor nem lett volna a celeb Schobert Norbert apja, sose derül ki, hogy folyton összetévesztik a magyar Jan Palachhal.Egy éven át nézhetjük hetente a közszolgálatiban Rákay Philip történelmi showműsorát, amely Szabadság tér '89 címmel próbálja a felnövekvő…..
Julian Plenti 2014.01.28 09:03:23
@wmiki: Akadj már le erről a dopeman-ügyről, hülye gyerek.
Vasárnap reggel óriási dolog a Lánchídrádiót hallgatni, legalább olyan felemelő élmény nyújt, mint péntek reggel a Kossuth Rádió szokásos miniszterelnöki mantráját a zene füleinknek életérzés kíséretében érzékszerveink közelébe engedni. Vasárnap reggel Kövér…..
Julian Plenti 2014.01.27 11:45:46
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа: Nagyon szórakoztat az a jelenség, hogy - megfigyelésem alapján - mindig te vagy az első hozzászóló, és ex katedra közlöd, hogy hülyeséget ír a poszt.

Ki vagy te? De tényleg?
Ki finanszírozza az állandó jelenlétedet?
hacsaknem Mire jó a közmunkás? 2014.01.17 09:34:40
Elképzelhető, hogy sokkal izgalmasabb kérdés lehet a nagyérdemű számára, hogy 2017-ben, amikor a Fidesz újra hatalma teljében kormányoz majd, (és lép a paraszttal kis hazánk sakktábláján) Lázár János veszi át az államfő-aspiráns Orbán Viktor helyét a miniszterelnöki…..
Julian Plenti 2014.01.18 12:16:21
@Lovag Mihály: Én pedig a te profilképeddel kussolnék, és elbújnék szégyenemben.
Dinamó Műhely A lét jogán 2014.01.17 09:00:00
Végre. Végre valakik nekiláttak, hogy (óriási munkával) kiszámítsák, mennyibe is kerülne, ha megvalósulna az a régi álom, hogy „aki él, az éljen”, aki megszületett, az maradhasson is életben. Ferge Zsuzsa írása az garantált szociális minimumról és a társadalmi…..
Julian Plenti 2014.01.18 11:06:51
@polyvinyl: Kedves Mária!
Igen ellenszenves az ön - számos helyen megfigyelhető - agresszív stílusa. Ez méltatlan egy hölgyhöz.
Abszolút semmi gond nincs azzal, ha az ember saját költségén körbelevelezi a nagyvilágot, ha valamiféle  ellenállhatatlan íráskényszernek engedelmeskedve, emelkedett, megható gondolatait föltétlenül meg akarja osztani a földgolyó különböző részein élő embertársaival.…..
Pécsi Stúdió Beköszöntő 2014.01.03 21:57:51
Szóval történt valamikor néhány hónapja, hogy összefutottam a Csorba Győző Könyvtár médiatárával, ahol Pécsről és a baranyai régióról szóló műsorok tömkelege lett digitalizálva megőrizve az utókornak. Különös figyelmet érdemelnek a Közösségi Televízió anyagai, és…..
Úgy tűnik, a Fényességes Portán kiosztották a szerepeket. A kínosan kiterjedt (bár a magukat "fiatal konzervatív értelmiséginek" tituláló Új Undokak körében kissé kényszeredett) röhögés hatására a Nagy Padisah maga nevezte „gyerekes baromságnak” Kerényi effendi ominózus…..
Julian Plenti 2014.01.12 09:12:14
Alig pár hónappal azután, hogy csúnyán megbukott a köztévén Rákay Philip egymilliárd forintba kerülő, csujogatós-erőspistás kuItúrmaratonja, az Itthon vagy – Magyarország szeretlek, új műsorral jelentkezik a zenetévés múltú MTV-intendánsból lett vezérigazgató-…..
Julian Plenti 2014.01.06 16:02:15
Pontosabban 623.8 millió plusz áfa. Ennyiért hülyítenek a saját adódból. És azt is szarul.   Nettó 623,8 millió – áfával csaknem 800 millió – forintba került a „Magyarország jobban teljesít” kampány – közölte egy képviselő írásbeli kérdésére…..
Julian Plenti 2014.01.05 10:14:43
@Brúsz Pringstein: Ne haragudj, de ez szörnyű!
Semmi sem drága?
Miféle komcsik?
Azok éppen nem a kispadon vannak!

Neked a fidesz a hazád, és ez szörnyű!
Nem csak a közrádiók új szignáljainak megírására szerződött Kovács Ákos zenész cége a közmédiával az elmúlt néhány évben: más zeneszerzési feladatokat is vállalt és koncertfilmeket is készítettek közösen. Közérdekű adatigénylésben kértük ki a…..
Julian Plenti 2013.12.19 08:40:33
@wmiki: Gyökér vagy, te narancsbolsi elvtárs!
Kerényi Imre az egyik kedvenc figuránk a NER-ben, az asztalától és a festményeitől is eldobtuk az agyunkat, és valószínűleg mindegyikre örökké emlékezni fogunk. Az Alaptörvényhez közpénzből készíttetett abszurd képeket eleinte fegyveres őrök vigyázták az Országos…..
Dübörög a pénzügyi rezsicsökkentés: hétfő este az Országgyűlés megszavazta az ingyenes készpénzfelvételt. Ennek értelmében 2014. február elsejétől minden hónapban két alkalommal, 150 ezer forint értékig dijmentesen vehetünk ki pénzt bármelyik bank ATM-jéből.…..
Julian Plenti 2013.11.12 17:06:07
@Lencsés István:
Ezt már én sem hagyhatom szó nélkül!
Olvasom ennek az embernek az írásait, szegényes stílus, korrektúrahibák tömkelege, és közben hatalmas pofával oktatja ki az embereket a magyar helyesírás szabályairól.
Egyébként írásai alapján a napnál is világosabb, hogy nem egy nagy intellektussal van dolgunk.
Beteges.

U.I.
Lencsés István, elképesztően szánalmas alak vagy!
Októberre már alig több mint 200 milliárd forint maradt abból a nyugdíjvagyonból, amit a kormány a védelmébe vett. Két évvel a magánnyugdíj-pénztári rendszer államosításának kezdete, és szűk másfél évvel a vagyon államhoz kerülése után alig van már meg valami az…..
Julian Plenti 2013.11.12 16:51:16
@Lencsés István:
Ezt már én sem hagyhatom szó nélkül!
Olvasom ennek az embernek az írásait, szegényes stílus, korrektúrahibák tömkelege, és közben hatalmas pofával oktatja ki az embereket a magyar helyesírás szabályairól.
Egyébként írásai alapján a napnál is világosabb, hogy nem egy nagy intellektussal van dolgunk.
Beteges.

U.I.
Lencsés István, elképesztően szánalmas alak vagy!
Orbán a The Wall Street Journal európai kiadásának adott interjújában annyi hazugságpatront sütött el, hogy alig látni a sűrű füsttől. Szinte minden mondata cáfolható: Magyarország 2002-ben még Közép-Európa élvonalában volt, 2010-re viszont a leggyengébb…..
Julian Plenti 2013.07.20 08:22:31
@Blogger Géza: Neked tényleg ez a munkád?
Nem rosszból kérdezem, de tényleg feltűnő, hogy reggeltől estig, mindenhol ott vagy, rengeteg hozzászólást írsz. Tényleges munkát végezni emellett lehetetlen.
Hogy lehetsz ennyire kritikátlanul elfogult a mostani kormánnyal szemben? Miért mentegeted a menthetetlent? Miért tetszik neked minden szemétség, amivel polgártársaid életminőségét, közérzetét rongálják? A látszat kedvéért legalább valami kevésbé jelentős kérdésben megfogalmazhatnál kritikát, de így nagyon kilóg a lóláb.
"A kormány azzal számol, hogy az idén újraindul a növekedés, 3 százalék alatt marad a GDP-arányos hiány és ehhez nincs szükség újabb intézkedésekre." -  jelentette be büszkén Varga Mihály 2 hónappal ezelőtt.Ugyanez a Varga Mihály állt ma ki a kamerák elé Giró-Szász…..
Julian Plenti 2013.06.17 15:11:52
@s: @Balibgeczyk: "ott az állami nyugdíj, az a BIZTOS!"
Ha-ha-ha-ha!
A kurva anyádat te hazaáruló bérenc!
A kormány felemeli a távközlési adót - a javaslat szerint a nem magánszemély előfizetők esetén, jelentette be hétfő délelőtt Varga Mihály gazdasági miniszter a hétfői kormányszóvivői tájékoztatón. A távközlési adó kettő forintról három forintra nő, a…..
Julian Plenti 2013.06.17 12:54:26
@Fejesrob: "Azaz veszünk, csak éppen nem nyakló nélkül és amit felveszünk, azt is vissza adjuk."
Ne haragudj öregem, de ezen hangosan felröhögtem.
Baszki, te nem értesz semmit, téged a narancsos csapat az orrodnál fogva vezet, ráadásul még arcoskodsz is a hülyeségeiddel.
Navracsics Tibor (Kövér László, Lázár János, Áder János, Rogán Antal, Gerő Ernő stb) beszéde 2013. május 31-én, az Operaházban tartott ünnepségen, Orbán elvtárs 50. születésnapjára. - Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök úr 50. születésnapja, amelyet most…..
Julian Plenti 2013.05.31 18:02:12
@$$$=$$$:
Te egy geci vagy, csak hogy a saját stílusodban szólítsalak meg!
A kurva anyád a balliberó, te primitív állat, te csőcselék, te hazaáruló!
Miközben a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megtagadta az atlatszo.hu, a hvg.hu, a TASZ, a Transparency International Magyarország, az index.hu, a K-Monitor, és az [origo] trafikpályázatokra vonatkozó közadatigénylését, kijött tegnap reggel a Heti Válasz a nagy Lázár-interjúval,…..
Julian Plenti 2013.05.12 12:20:40
@Lencsés István: Szia te anonim geci!
A témához hozzászólnál? Rendben van az ügy? Rendben van, hogy pártkatonák között osztanak fel egy üzletágat? Rendben van, hogy emellett mások elvesztik az egzisztenciájukat?
Te hazaáruló anonim patkány! Te geci!
Kettős Mérce Ellopott ország! 2013.04.27 13:10:11
Az elmúlt három napban egy olyan folyamatot követhettünk végig a médiában, amire nem volt példa még az országban. A dohánytrafikok újraelosztása és feltőkésítése csak az olajügyekhez fogható eredeti tőkefelhalmozás, de az, ahogy ez a nyilvánosság előtt zajlik, majdnemhogy…..
Julian Plenti 2013.04.28 09:23:15
@Lencsés István: "Az országot már 2002 - 2008 között eladták , most javítják a helyzetet"
Egyszerűen nem találok szavakat a butaságodra!
Egyébként mondatod helyesen leírva (tudod, az apróságok is számítanak):
"Az országot már 2002–2008 között eladták, most javítják a helyzetet"
„A hazánkban tapasztalható fasizálódás” miatt emigrál Gerendás Péter - harsogja a cionista szekta portálja. A jobb körökben sehol sem jegyzett huszadrangú muzsikus nagy terjedelmű Facebook bejegyzéséből aztán előtűnik a lényeg. A fasizmus emlegetése, a folyton arra való…..