Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovast99

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az évad egyik legkellemesebb meglepetése a kanadai-amerikai koprodukcióban készült Orphan Black, ami pont attól jó, hogy láthatóan nem volt rá sokkal több pénz, mint egy Hacktion-évadra, viszont a látványt egy kiválóan induló történettel, kiválóan megírt és eljátszott…..
kovast99 2013.04.08 19:06:56
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
kovast99 2013.03.17 15:07:50
Nem volt olyan nemes, polgár és kommunista, aki ne aludt, ivott, vagy étkezett volna a Duna-parti Hungária, Bristol vagy a Carlton szállodákban. Tudták ezt a pesti szélhámosok is. A Grand Hotel Hungária egy korabeli levelezőlapon..
Európa legsikeresebb edzőjével találkozott Pep Guardiola. Orbán Viktor a FIFA-gálán fotózkodott a munkanélküli spanyollal, és kedd este töltötte fel a fényképet a Facebook-oldalára. Edzők egymás közt(Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala) A képek között van még egy, amin a…..
Nem elegáns úgy beszólni a konkurenciának, hogy közben a saját csatornánkról még véletlenül sem mondunk negatívumokat, és az sem feltétlenül szimpatikus, ha valakit úgy buzizunk le burkoltan, hogy nincs jelen - az RTL Klub Roast című műsora ráadásul hiába igyekezett vicces vagy…..
hogyvolt Éden hotel - 2x24 2012.04.13 06:00:00
Na, újabb hét végére értünk, Csíra visszatért, Műanyag ment, Melák meg két napja bömböl a hotelben. A Műanyagot kibaszarintó ÚjNiki eddig csak azt érte el, hogy Naiva legszívesebben szíjat hasítana a hátából, mert Brokival masszíroztatja magát. Hiper Omár és ÚjPéter is…..
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
Subba Eközben a Margitszigeten 2012.04.11 12:30:00
VIA..
kovast99 2012.04.12 12:03:52
Sokszor leírtuk már ezen a blogon, az érdemtelen és felelőtlen nácizás nem használ senkinek. Viszont azt is hozzátettük, van amikor ki kell mondanunk, hogy náci! Baráth Zsolt a Jobbik képviselője például egy náci! Egy olyan ember akinek semmi keresnivalója a magyar…..
Valami zavar van az időben az RTL Klub stúdiójában. Esetleg kétszer vették fel az Egy perc és nyersz egyik jelenetét. Vagy csak szóltak a játékosnak, hogy tessék még egyszer örülni, mert más szögből is szeretnénk felvenni. A műsor szerdai adásában háziasszonyok mérkőztek meg…..
kovast99 2012.03.30 10:15:08
David Arquette és barátja, műsorvezetőtársa, Mike McGuiness múlt pénteken érkezett, és egy hétig Budapesten forgatja a Travel Chanel új, ősztől hetente megjelenő utazási műsorát. Mint már megírtuk, a Mile High című műsorban spontán kalandtúrákon vesznek részt, amikben a…..