Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huhhhu

0 bejegyzést írt és 177 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..
huhhhu 2014.02.22 10:18:22
@Mária: Te még kukába se való vagy. Téged a vezéreddel együtt asztrálisan kellene kilőni föld körüli pályára. Javaslom a D vitamin szorgos szedését, mert kezd cseppfolyósodni a gerinced. Ritka undorító. Mehetsz pártkönyvért a FideSSjobbikhoz.
huhhhu 2014.02.22 10:29:56
@Mária: Konkrétan mivel is akarja piedesztálra állítani te szerencsétlen. Azzal, hogy a riporter nem csak hazudik, de még sík hülye is? Hát... így már értem. Agyilag pontosan illeszkedsz a fideSSjobbik csapatba. Nem is értem miért nem vagy miniszter.
huhhhu 2014.02.22 11:35:20
@DezInf: Te legalább olyan hülye vagy, mint Mária! Most a sík hülye hír tv-s csókáról van szó, hogy pofára esett a műbalhéjával. Egyébként meg nem vagyok egyetlen pártnak a tagja sem zseni tojás.
Kétségbeejtő, hogy miközben ma Magyarországon kutyákat, macskákat ezerszámra gyilkolásznak, kiránduló, lovastúrázó embereket pedig fegyverrel fenyegetnek a hazai erdőkben a vadászok, addig a magyar állatvédő mozgalom céljait újra és újra egy agyhalott celeb, Tornóczky Anita…..
Oláh Lajos még decemberben tette fel írásban a Kérdések Kérdését, hogy miért ilyen drága az Iphone Magyarországon. Az Apple blog még októberben tette közzé, hogy Svájcban 999 svájci frank (237 ezer) egy 64 GB-os 5S, nálunk meg 288 900 forint.A HVG meg arról írt, hogy mivel az…..
huhhhu 2014.01.05 12:26:50
@♔batyu♔: És szerinted a kötvénykibocsátás 6-8 (vagy több) százalékra az mi? Megtakarítás? Gondolkozz már egy kicsit. Az IMF 3-4 %-ra adta, csak az volt a bibi, hogy nem tehetett meg bármit ez a csuti törpe. Ezért kellett kipaterolni. Így most szabad a rablás. És tegyük hozzá, hogy 2800 milliárd nyugdíjvagyon eltűnt. És ez csak csepp a tengerben. Nem politizálni kell, hanem objektíven gondolkodni. Te ugyanúgy sorra fogsz kerülni, mint azok, akik már lecsúsztak. Ez csak idő kérdése.
A társadalmi problémákkal való küzdelem alapvetően az állam feladata, hiszen a változások gyakran nem forintosíthatóak, az eredmények emberi életekben, és nem pénzben mérhetőek. A múltkor olvastam egy olyan törekvésről, ami az adakozás örömét és a kőkemény…..
Valami rossz viccnek gondoltam, mikor olvastam a HVG-n a Református Szeretetszolgálat közleményét, miszerint „Felejthetetlen estét” szerveznek hátrányos helyzetű gyerekeknek Balog Zoltánnal és „más közéleti személyiségekkel”, sajtónyilvánosan egy budapesti…..
...vagy csupán hozta a szokott formáját, és hazudott egy ordasat; vérmérséklet kérdése, hogy miképp értékeljük legújabb produkcióját. Azt bírta ugyanis mondani egy Bajnai sajtótájékoztatóra reagálva, a "fájni fog" turné keretében, hogy  ...a magyarok nehezen…..
huhhhu 2013.12.21 10:30:49
@Mitzimackó: De a MANYUP pénzeket jól megvédte. Az is valami. Nem igaz? Elqrtak 3000 milliárdot, és nőtt az államadósság. Na meg a magánvagyonkájuk. Selmeczi is eltakarodhatna a jó büdös francba. Hazug, ostoba némber.
... de hagyományos értelemben nem is mellettünk. Hétköznapi szempontból nézve a döntést jogosan feltételezik sokan, hogy a Kúria a bankok mellett foglalt állást. Ha madártávlatból nézzük, akkor viszont hamar be kell látni, hogy a Kúria elsősorban a magyar jog alapján döntött,…..
huhhhu 2013.12.16 20:53:14
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Nos engem nem zavar, ha valakinek más a véleménye, mint az enyém. De az igen, ha ilyen büdös gyökér mint te. Akkor abba a csöpp agyadba ha belefér, (ami egyébként csak a vegetálásra elég) próbáld belepréselni, hogy orbán hozta be a devizahitelt. Járai volt az MNB elnöke, aki mindent megtett, hogy keresztbe tegyen a regnáló kormánynak. Megkapta a svájci bank levélkéjét, amiben felhívták a figyelmét arra, hogy gond lesz a devizahitellel, állítsák le. Szart bele. De ott vannak a fideszes önkormányzatok, akik megkapták az ukázt, hogy orrba-szájba vegyenek fel hitelt. Most nagyvonalúan átvállalta a csuti törpe, csak éppen azt is mi fizetjük. Te barom.
Laodumin Mesterházy szublimál 2013.10.25 07:57:55
Az MSZP 23-án összefogott saját magával, közben Orbán a 8-1 után először vonultatta fel az NB1 8-9. fordulójának teljes közönségét, azokat a stadionba járó hölgyeket és urakat, akik még Bukarest és Amszterdam után is képesek bízni a hazai futball feltámadásában, még, ha…..
huhhhu 2013.10.25 12:39:17
@holmsz: "A fidesz legfeljebb a Jobbiktól és az LMP-től tarthatna, hiszen más hiteles, demokratikus, mérsékelt européer párt nem maradt"

DDDDDDDDDD de jó vicc volt!
Az IMF októberi Fiscal Monitor jelentését nem terveztem végignyálazni, a magyar médiában megjelent összefoglalókat bőven elégnek gondoltam. Egészen addig, amíg rá nem bukkantam arra a főcímre, amit most én is kölcsönvettem.  A legtöbb magyar kiadvány cikkének az…..
Gyurcsány Ferencet leköpték és megütötték, amikor a bíróságra igyekezett. Mintegy húsz tüntető közül emelkedett ki a tömegből (utóbb kiderült) Pál Márton, aki az éppen Hír televíziónak nyilatkozó ex-miniszterelnököt arcon köpte és megütötte. Ha már kulturált,…..
huhhhu 2013.09.19 12:23:05
@♔batyu♔: "Jól is látszik az eredménye, Orbánék nem buktak bele az IMF hitelbe. (Megúszták az újabbat, visszafizették a régebbit). "

Hurrá!! Dupla annyi kamatot fizethetünk. Tényleg okos gyerek ez az orbán. Kár, hogy a mi bőrünkre.
huhhhu 2013.09.19 12:25:18
@gabuscica: "Ez a ti tisztességetek?" Miért is magyaráznék neked az irodalomról, amikor még a betűket sem ismered...
huhhhu 2013.09.19 12:29:04
@gabuscica: "bizonyított tény, hogy kínzásokra került sor a Rádió udvarában."

Igen. Ezt én is tudom. Mondta egy süket, hogy hallotta, mert neki elmondta egy néma, aki egy vaktól tudja, mert a vak látta. Pffffffff... DDDD
A nagy Európával ellentétben kis hazánkban ismét egy sor termékért és szolgáltatásért többet kell majd fizetnünk szeptembertől, mint előtte. Csak néhány példa: Taxi: a mostantól életbe lépő hatósági rögzített áraknak köszönhetően fix árakon taxizhatunk (eddig csupán…..
huhhhu 2013.09.19 10:46:42
@aszekelyek:

Én viszont tudok nem egy olyanról, aki életében nem szívott el egy cigit sem, mégis tüdőrákban halt meg. A cigaretta ártalmas, ez egyértelmű. De démonizálva van. Régen is dohányoztak az emberek, mégis nagyságrendekkel kevesebb daganatos elhalálozás volt, mint ma. És a tisztességhez hozzátartozik, hogy a dohányos irdatlan sok jövedéki adót fizet, amit vissza kellene forgatni az egészségügybe, de lenyúlják. Ahogy minden mást is.
Ha ma jöttem volna le a falvédőről, semmi problémám nem lenne Ferenccel. Pszichopatás gesztusain inkább csak mosolyogni lehet, világképe, amikor épp nem a nyugger szavazóbázisra kacsintva kamuzik, teljesen vállalható. Most, hogy végre kiderült, miben tér el koncepciója a…..
huhhhu 2013.09.17 22:26:59
@Hakapeszi Miki: honnan tudod, hogy mit tud megugrani, vagy mit nem? te látnok vagy? honnan tudod, hogy a rejtőzködők, vagy a bizonytalanok hogy fognak dönteni? aki "kikúr" azokkal, akik változást akarnak, az mesterszarházy. na az egy egomán ripacs. egyetlen cél vezérli, a min.elnöki szék. akkor sem szavaznék rá, ha az egyetlen induló lenne. a fideszjobbikra sem. és itt van a bibi, mert akik nem elkötelezettek egyik párttal szemben sem, azok így mérlegelnek.
huhhhu 2013.09.17 22:29:39
@Ad Dio: sorry, de én másképp látom.
Az elmúlt néhány napban Gyurcsány Ferenc kommunikációs stratégiát váltott és úgy döntött, hogy eljátssza a világ egyik leghálásabb és legkönnyebb szerepét: a mártír hőst. A magyar népmesék Legkisebb Királyfiát, akit kisemmiztek a kapzsi bátyjai az atyai örökségből, de…..
huhhhu 2013.09.14 11:25:55
@zsobal: tökéletesen egyetértek. Egy pici változtatással

"Ön a Fidesz vagy a Jobbik frakciójához tartozik az MSZP-ben?"

Szerintem tökmindegy, mert egykutya. A blogolónak egyértelműen elgurult a gyógyszere, vagy egyszerűen csak fosnak.
A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció nem köt, mert nem köthet választási szövetséget Orbán Viktor baloldali ellenzékével. Az Orbán lagzin szellemükben jelenlévő szocialisták személyesen Orbán Viktorral és rendszerével, ideológiájának minden förtelmével…..
A Dúró-Novák házaspár saját gyermekét használja politikai haszonszerzésre Ma már közhely, de könnyebben jut el az információ a társadalom széles rétegeihez, ha kisgyerek, kutya vagy hiányos öltözetű nő is megjelenik az üzenet átadásának folyamatában. A politikai…..
A szocialisták nyolc év alatt 32%-kal növelték, a Fidesz három év alatt 6%-kal csökkentette az államadósságot. Kis magyarázat a számokhoz: Az adatok a Magyar Nemzeti Bank honlapjáról származnak. Mivel a statisztikát negyedévente, minden negyedév utolsó napjának megfelelő…..
Nem az árfolyamrés, hanem az árfolyamváltozás miatt nyúlnának hozzá a devizahiteles szerződésekhez. Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter kedd este beszélt arról, hogy a szerződések utólagos felülvizsgálatát és módosítását is elképzelhetőnek tartja. A…..
A kormányzat kommunikációs szakemberei még mindig nem tudták elmagyarázni az összes politikusnak, hogy bizonyos szavaknak súlya van. Pedig a Kósa-Szijjártó államcsődözését követő árfolyamzuhanás meglehetősen szemléletes példa volt. Navracsics Tibor valószínűleg valami…..
Az elmúlt hét legkínosabb megnyilvánulása Szanyi Tibor nevéhez fűződik. A szocialista politikus szombaton felírta a közösségi oldal üzenőfalára, hogy „Az árulást sokfelé szeretik, az árulót sehol.” Pontos, már-már szállóige gyanús mondat, kár, hogy Hadházy Ákosra…..
huhhhu 2013.07.16 11:25:53
@Szanyi Tibor:

"Ismerem a választói logikát (ez a dolgom!), s egész biztos vagyok abban, hogy a kiugróknak köszönhetően egyetlen plusz szoci szavazat sem lesz."

Ez csodálatos. Kolosszális. Mint ha túl nagy lenne a mellénye. Ha maga valóban ismerné a választói logikát, akkor ilyen otromba, bunkó megnyilvánulásai nem lennének, mint a "pribékezés" (is). Nem elüldözni kell a szavazókat, hanem megszerezni. Ezt még senki nem mondta? A maga megnyilvánulásai miatt konkrétan a "pribékezés" miatt sok-sok szavazót veszített az mszp. Egyébként sem egy leányálom ez a párt, de a bizonytalanokat sikerül meggyőzni, hogy az mszp-re ne!!! mszp vagy fidesz, egy kutya.

Az a baj az mszp-vel, hogy visszaélnek a helyzettel. Mivel a legnagyobb ellenzéki párt, túl magas lóra sikerült felcsimpaszkodni. Viszont onnan nagyot lehet esni. Pofára!