Regisztráció Blogot indítok
Adatok
id.StewieGriffin

1 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a legelején leszögezem, hogy nem tisztem vitatni Détári Lajos érdemeit, sikereit. Megjelent a könyve „Az utolsó magyar világsztár” címmel, ez pedig jéghideg zuhanyként vágott arcon és ébresztett fel Csipkerózsika-álmomból, ami a magyar focit érinti. Elolvasva azt a…..
id.StewieGriffin 2013.10.27 10:51:26
Tipikus magyar blog, tipikus magyar felfogás!!
A 86-os magyar válogatott az európai ranglista vezetője volt az elért eredmények alapján!! Ennek a csapatnak volt az egyik legjobb játékosa Détári, aki világválogatott volt!! Abban az időben nem nagyon lehetett külföldre igazolni, azaz nem kerülhetett ki egy tehetséges játékos 16-20 évesen,és akkor is maximalizálták a légiósok számát, így a nyugat-európai klubok nem feltétlen egy szocialista országból igazoltak. Ennek ellenére, amikor "főhősünk" kiigazolt a Frankfurtba az ő gyönyörű szabadrúgás góljával nyert kupát a csapata!! Érdekes, hogy a blogíró pont azt a fejezetet hagyta ki Détári életéből, ami alapján valóban megérdemli a világsztár jelzőt!! Egy ideig, mikor az Olimpiakoszhoz igazolt, Ő VOLT A VILÁG LEGDRÁGÁBB JÁTÉKOSA!!! Görögországban irányító középpályás létére két szezon alatt 33 gólt szerzett!!
Ki volt a nagyobb egyéniség a magyar futballban? Nyilván Puskás!! Gondolkodjunk el azon is, hogy ennyien ismernék Öcsi bácsi nevét, ha nem DISSZIDÁL, amiért közellenség lett itt Magyarországon, és 2, vagy 3 év (!)kihagyás után nem igazol a REAL-ba? Nem kapkodtak érte, nem igaz? Vajon miért? Mert kommunista országból jött, így nem volt olyan egyszerű játékengedélyhez jutni!
A mostani magyar futballban a marketing olyan szerepet tölt be, mint a mindennapi életünkben! Több száz milliót költünk egy olyan hirdetésre, amely nyilvánvaló hazugság: "MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT!" És pont az olyan szolgalelkű emberek kiáltották ki hazaárulónak Puskást, akik ma ezt a szlogent tolják ész nélkül az arcunkban, és akik el is hiszik ezt a demagóg szöveget!!
„A lakosság szolgálatában” végzett megfigyelő tevékenység leple alatt etnikai, nemzeti hovatartozás alapján félemlítenek meg gyerekeket, zaklatnak felnőtteket egyenruhások Magyarbánhegyesen. Az elhangzottak alapján úgy tűnik, mintha a rendőrség nem védené meg a helybélieket...
Gyakran kérdem magamtól: miért uralkodik negatív hangulat az országban? Különösen most, amikor Orbán Viktor kétéves munkájának első gyümölcsei beérni látszanak, és helyes propagandával egy új államalapítás örömünnepének mámorába lehetne ringatni az egész magyar népet.…..
A címben jelzett állapotot mi sem jelzi jobban, mint, hogy a közügyek iránt érdeklődő (fogyatkozó számú) polgártársaink azon (egyre növekvő) része, akiket ellenérzésekkel tölt el ami a NER keretében itt kialakulni látszik reménytelenségében a permanens szellemi…..
RE:blog Török Gábor ellemez 2012.09.12 11:06:07
Török Gábor langyosnál is langyosabb ún. politikai elemzéseit ki kellett már írnom magamból, mert régóta bassza a csőrömet az óvatoskodásnak ez a mesterfoka, amely szintű semmitmondás még meteorológusoknál tavasztájt sem tapasztalható, ráadásul professzionális…..
Szombat délután a gárda megalakulásának 3. évfordulóján tartanak vonulást Budapest belvárosában szélsőjobboldali szervezetek. Ezt a vonulást a rendőrség előbb betiltotta, majd a bíróság engedélyezte azt. A Magyar Nemzet a történés kapcsán megjegyzi: ez a betiltás hasonló a…..
HOGY EGYRE TÖBB IDŐS NÉNIT LÁTOK SZEMLESÜTVE KUKÁZNI A VÁROSBAN!!!..
„Az egy főre vetített statisztika semmit nem jelent, erre mindenki ráébredhet, aki megnézi a sorrendet. Ez az összevetés kicsiny, kisebbrendűségi érzéssel megáldott nemzetek mákonya.” – írja blogjában Mong Attila. Egy kicsiny, kisebbrendűségi érzéssel megáldott nemzet…..
id.StewieGriffin 2012.08.10 13:11:56
Tisztelt Hozzászólok,

Nem értem, miért van jelentősége annak, hogy milyen helyen állunk az éremtáblázaton? Ha nem vagyunk elég elől, akkor nem vagyunk büszkék az érmeseinkre, akkor nem könnyezzük meg, ha nyernek, vagy az utolsó pillanatban veszítenek?

Nem szabad ebből presztízskérdést csinálni, mert az ország népessége és eredményessége nem függ össze!!! A gazdasági adatok sem függhetnek össze, mert akkor a kommunizmusban nagyon jól éltünk!?! (Amúgy a sportolók nagyon jól éltek, de SENKI SEM SAJNÁLJ(T)A TŐLÜK!!!)

Az embereknek mindegy, hogy Gyurta 15 millió magyarért úszott, (járt eleget külföldön és találkozott olyan magyarokkal, akik nem magyar állampolgárok, és értük is úszott!!) mindegy, hogy magyar nemzeti rockot hallgatott, vagy éppen Placebo-t (meleg?), habár ha Biohazard-ot, akkor biztos californiai szabadkőműves?

Ezen az Olimpián eddig majdnem minden úgy sikerült, ahogy sikerülnie kell!!! Hányszor volt, hogy a magyar csapat, az utolsó pillanatban kapott gólt, vagy vesztett? Most ennek az ellenkezője történik, most mi egyenlítünk az utolsó pillanatban, mi nyúlunk be jobban stb. !!! Végre!! Aki ennek minden, kifogás nélkül, nem tud örülni, az...... Remélem, az elkövetkező 20 év is ilyen lesz!! ... És talán a futballválogatott is játszik EB-n, vagy VB-n!!!

A politikusoknak pedig azt üzenem, hogy akkor feszítsenek, amikor a sportdiplomáciánk is olyan jó lesz, mint a sportolóink idei teljesítménye!!!

De ha mindenképpen összefüggést kell keresni, találni a szerepléssel kapcsolatban, akkor inkább PlagiBá 2010-es MOB elnöki lemondását említeném meg!!

És igen.... ÉLJEN EX-Köztársasági, MOB elnök és NOB alelnök!!!
id.StewieGriffin 2012.08.10 13:23:15
@solmyr: Ez azért nem igaz!! Gyerekként mindenkit köteleznék a rendszeres, versenysportra!! Hogy miért? Mert kitartást ad!! Mert egy gyerek, aki úszott, atletizált tudatában van annak, hogy más miatt bukott/ bukik el, hanem az ő teljesítménye is befolyásolja a végeredményt!! Aki gyerekként heti ötször lejár úszni, futni, az nem fogja két sikertelen nap után feladni a munkáját, az életét!!

Mert most az van, mindenki a másikban keresi a hibát és a saját sikertelenségének az okát!!
Katalin úgy gondolta, hogy az első használat alkalmával leváló sarkú szandálja helyett inkább nem hoz el egy másikat a XX. kerületi Interspar cipőboltjából, hanem visszakérte a pénzt. Bár az üzlet a cserét szó nélkül felajánlotta elsőre, ezután már várni kellett a…..
Vastagbőr Rablóból pandúr 2012.07.25 09:01:00
Itt van nekünk Simonka György, fideszes országgyűlési képviselő, Pusztaottlaka polgármestere.2010 óta képviselő, sikerült négyszer felszólalnia a Parlamentben (összesen 13 percet beszélt), és egyszer megkérdezte írásban, hogy "Mit kíván tenni a kormány a pénteki…..
A köztévé napi szappanopera-kísérlete, a Marslakók csúnyán beleállt a földbe, a nézettsége közel van a statisztikai hibahatárhoz, azaz könnyen elképzelhető, hogy nem is nézi senki a rokonokon és a haverokon kívül, csak azt a Nielsen nem tudja mérni. A televíziózás egyetemes…..
Te magasból aláhulló szent turulszar, mi jöhet még? Szegedi Csanád nem elég, hogy zsidó, de úgy ajánlgatja a karvalytőkét kussolásért cserébe, mint valami IMF ügynök. A Jobbikot lassan ötös fokozatú Csanád sújtotta övezetté nyilvánítják, mert a végén az is ki talál…..