Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Game

0 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók, hadd kezdjem személyes bejelentéssel: a négyszáz nemcsak gombócból vagy palacsintából sok, hanem a blogra írt posztból is, mindenesetre a mostani megjelenéssel sikerült elérnem ezt a számot. Nem tervezek nagy ünneplést, csak némi gellérthegyi tüzijátékot, József Attila-díjat, PEN…..
Üdv mindenkinek, aki még nem adta fel, hogy az Éden Hotelre egy kicsit is emlékeztető hangulatot csípjen el az eddig elég unalmas mederben, megfejthetetlen szabályok mentén csordogáló Love Islandben, beszállok én is a hogyvoltozásba. Igyekszem felzárkózni a csapathoz, de amikor nyaralás után…..
The Game 2019.09.23 08:44:05
@mézescsók: azon kívül, h gabor mondta, h ő kick box világbajnok hol van ennek nyoma?
valóban van egy molnár gábor, de az aligha ő
Immár 2019 első napja van (már az adásban), ami ugye általában igen csendesen, visszafogottan szokott telni, de nem Bajusznál, aki valamiért még mindig pörög, mint egy bádoglavór a metlakin. Lehet tegnap sok volt az eki, mert ma ott folytatja, ahol tegnap éjjel befejezte, és ocelot…..
Jajjistenem, miért!? Na jó, ne álszenteskedjünk! Kin köszörülnénk vitriolba mártogatott nyelvünket mostanában, ha nem lenne itt velünk: Babett, akinek színpad az egész világ, ahol ő a főszereplő! Dalma, aki szemből szereti és közben fenyegető hangon édesemezik. Boglárka, aki önnönmagát 21. századi…..
A napokban szavazta meg a francia Parlament, hogy skandináv példát követve a jövőben ők is a prostituáltak fizető vendégeit fogják büntetni, nem a hivatásos szexmunkásokat. A svédek már 1999 óta így tesznek, a prostitúció csökkent is, de persze attól messze van, hogy megszűnt volna. Amíg a világ…..
          A Heti Válasz a "politikatudomány professzorai" főcímmel hirdette meg Prof.Dr.Lánczi András és Prof.Dr. Körösényi András vitáját.          Nemrég Kéri László beszélt arról, hogy őt Körösényi rúgatta ki az állásából röviddel a FIDESZ 2010-es…..
The Game 2015.12.19 20:03:19
@jotunder:

politikával foglalkozó embereknél elég nehéz pártatlanokat találni (ill olyat akinél a második mondat után nem derülne ki)
lánczinak vannak publikációi, törzstagja a corvinus doktori iskolájának (nem ez a pontos neve, tudom, de nem szarakodom vele)
otka pályázatokon vett részt sikeresen
szal, akkor mitől is nem komoly tudós a politika filozófia területén?
The Game 2015.12.19 20:06:26
@jotunder:
na de most komolyan
tényleg fingod sincs a politikatudomány területéről?????
The Game 2015.12.19 20:09:30
@jotunder:

ok, igazad van, lánczi egy kókler
A Nagy Háború végét lezáró békeszerződések nem rendezték sem a kirobbanásához vezető konfliktusokat, sőt újakat teremtettek. A vesztes államokra kényszerített lefegyverzési megállapodásokat nem tartották be, hanem keresték a visszavágáshoz szükséges arzenál megteremtéseinek módjait.  Ebben a…..
The Game 2015.12.17 10:59:44
@project640:

mg 131
tehát az alap meglett vna, de vhogy nem ment át a hadsereghez
Ugyan lehet, hogy már egy ideje állandó vendége a közmédiának Bogár László, a lehető legnagyobb ívű világmegfejtések tudora; de csak most tudatosult a szerkesztőségünkben a tény, hogy az általunk már régóta körberajongott professzor a mi adóforintjainkból fenntartott…..
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
The Game 2015.09.30 15:28:30
@Virág et.:

ok, te is beállhatsz Sixx mellé a teszthez
The Game 2015.09.30 15:32:48
@Virág et.:

de sikerült, csak nem értek egyet veled (abban,h az ott lévő csorda békés lett vna )
szal, maradjunk abban, h először teszt, aztán beszélhetsz
The Game 2015.09.30 15:48:39
@Fedor:

akkor mégegyszer
a lila póló az áhított cél, amiért megindultak, a menekültek meg a felbőszült fradisták, akik simán letaposnak bárkit aki az útjukba áll
amúgy - és ez lenne a lényeg - aki a cél és a tömeg között áll, és csak a rohanó tömeget látja, nem tudhatja, h miért rohannak felé
ezért mondtam, h teszteljünk, ki hogy reagálna hasonló helyzetben (ez NEM menti fel LP-t, de nem kizárt, h más is hasonlóan reagálna)
A holodomor Ukrajna történetének legtöbb emberáldozattal járó katasztrófája. Halálos áldozatainak számát 7 és 10 millió közé teszik, amiből 3 millió gyermek volt. A "holodomor" szót kifejezetten az ukrán területeken végbement éhínségre használja a…..
Újra és újra szóba kerül a budapesti közlekedés fejlesztésének egyik legnagyobb kiaknázatlan lehetősége, a meglévő vonatsíneken közlekedő gyorsvasúti rendszer kialakítása. A Bécs vagy Berlin S-bahn hálózatán alapuló koncepció szerint a budapesti elővárosi vasutak a mainál gyakoribb követéssel…..
The Game 2015.09.16 19:02:11
 Sokat beszéltek és sokan írtak a válogatottról. A közvéleményformáló szakmai kommentárok már a Románia elleni mérkőzést lezáró közvetítés blokkban utalnak a "minőségi futball hiányára" az "erőltetett, első és a teljesen hiányzó másod- harmadszándékú futball"…..
A Projekt 1144-esekről szóló sorozat záró utolsó előtti részében először a kisebb csiszolgatások miatt már nem végig megjelenő, az előző rész végéről ide áthelyezett néhány bekezdés jön - amik idő közben jól meg lettek hosszabbítva. Majd a tervezett fejezetek következnek egy része: a négy hajó…..
A Harmadik Birodalom katonai támadásától tartva a svájciak elképesztő módon álcázták lövegállásaikat. Erdei családi ház, amely nem is az (Fotó: Christian Schwager és Leo Fabrizio)..
The Game 2015.06.30 13:16:48
@lifelike:
lehet, de az is lehet,h már 40ben eljött vna a wehermacht páncélos állományának kurszk

@Fritz Gerlich:
ez egy óriási hülyeség, a történelem pont arra jó,h elemezzük, különben nem más mint mese meg évszámok

@Warlimont:
a maginot vonalat megkerülték, a belga erődrendszer ellen meg hónapokig gyakoroltak
A sorozat egyelőre befejező részében a személyzetről és életkörülményeikről lesz szó, jó sok fotó segítségével, majd különböző szemszögű értékelésekre kerül sor, végül az osztály hajóinak film- és egyéb szerepeit mutatja be a bloggazda, walter által írt szakasz. A "félidőt" a források és ajánlók…..
Elöljáróban csak annyit, hogy Botox és Patkolt Pecek, azaz Marianna és Orsi kibaszott jó fej volt a tegnapi Éden Éjjelben, és így mentek be a műsorba: Szóval nagy kalaplengetés, hölgyeim, mindezt ugye annak ellenére, hogy itt aztán kaptátok az ívet rendesen. Az ötlet ráadásul…..
The Game 2015.05.28 09:12:09
The Game 2015.05.28 09:56:21
@Kosztarika:

megnéztem, őt sem az eszéért fogják ellopni
Némi csatahajó-történeti kitérő után, az Iowák építéséről, valamint a négy, vagyis, hat hajó '40-es évekbeli történetéről lehet olvasni. A New Jersey gyári új állapotában a tengeren. Még számos légvédelmi állást nem alakítottak ki, köztük a hajó orrában lévő…..
Baszki, hol van Gólem? Ki fogja darabos mozdulatokkal a pofámba nyomni az édenhoteles kis kártyát, aranyló, ízléses, kacskaringós fontbúl előállított felirattal megspékelve? Hát most honnan tudjam meg, hogy divat-e még a tüdőszínű, mellizomig kivágott szűk póló, a bermuda és…..
The Game 2015.05.19 10:26:58
@beacska:

espn.go.com/nfl/player/_/id/13979/jj-watt

szal, nem vagyok hülye, te meg ha csendben maradtál vna...
The Game 2015.05.19 11:25:55
@beacska:

vegyük végig
vki írta,h loki de-t játszott
egy de ált az ellenfél falembereivel kerül szembe, akik óriások (kb. 190-200cm és min 150kg), ezeket kell arrébb rakni
na most, lokiék ugyan nem profi sportolók, de spec falembereket az amatőrök között sem lehetetlen találni, ellenben olyan de-vel, aki őket el tudja takarítani az útból
187cm+90kg-vel erre loki alkalmatlan
The Game 2015.05.19 11:27:27
@beacska:

aki kicsit is nézi/követi az nfl-t az jj watt-ot hátulról, ködben is felismeri
Ezúttal kiderül (remélhetőleg :) ), hogy az előző részben bemutatott, félelmetes fegyverarzenállal hogy próbálták meg eltalálni a célokat. Mivel ez nem is olyan egyszerű, mint elsőre esetleg gondolná az ember. Előtte pedig még egy kis kitérő a légvédelmi ágyúkkal…..
The Game 2015.05.07 20:23:40
Tán még soha nem volt ilyen konszenzus az olvasók között, mint abban a kérdésben, hogy ez meg mi Laura seggin: Hát, geci. Persze nem, ki kell ábrándítsak mindenkit: az eset sokkal prózaibb, a csaj beköltözés előtt nekiment egy ajtónak, és széjjelvágta a seggét. Na,…..
The Game 2015.05.06 19:39:10
@Bujumburi:

gondolom a csaj ezerrel írt amikor meglátta a konszenzus eredményét :D
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
The Game 2015.04.29 20:31:26
@Fu Szekh Li:

aha, ami után 20mp-vel fanni a saját kezével vezeti be magába dennis farkát?
igen, minden kétséget kizárólag ez tipikus esete volt a nemi erőszaknak
The Game 2015.04.29 20:34:30
@sixx:

mondom én,h engem 15 év alatt már többször megerőszakolt a feleségem
mindgyá, meg is mondom neki,h hnap feljelentem és távolság tartási végzést kérek
The Game 2015.04.29 20:56:10
@Fu Szekh Li:

Ok, okos vagy
A TV2 nagy port felvert reality-sorozatának egyik legtöbbet szenvedett szereplője (Nórit nemcsak Gábor bántotta, hanem szinte minden lakótársa lehülyézte a bent töltött 47 nap alatt, és durva tréfák alanya is volt) nem sokkal ezelőtt egy pillangóceremónia nevű kiválasztás…..
The Game 2015.04.29 12:31:42
@tjay_hun:

azért berki már itt is tudta,h lesz egy ennél is durvább rész, és sztem ezzel már azt alapozta meg
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
The Game 2015.04.28 09:21:13
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
The Game 2015.04.27 15:31:34
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

ez rém egyszerű, nekem három lányom van, ha a görény ezt tette vna bármelyikkel már nem élne
de!!!! a lányomtól is megkérdeztem vna két irgalmatlanul nagy pofon kíséretében , h mégis mi volt a terv?
The Game 2015.04.27 16:10:53
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

kap egyfajta nevelést, lát maga körül egy modellt, amiben ez tuti nincs benne, de ugye ez nem sokat jelent, miután minden emberi lénynek önálló akarata van és ha a nevelés és a családi minta elég lenne akkor nem lenne egy görény gábor sem
The Game 2015.04.27 16:17:54
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:

arra próbáltam utalni, h a minta nem 100%, mert ugye ez alapján apu is ilyen mintát hozott és ezt vissza vezethetjük az első emberhez, na de akkor honnan jöttek a normálisak?
szal, rossz a logika