Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mafi

0 bejegyzést írt és 187 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt Munkahelyi terror jog!   Állami cégnél dolgozom váltásos, azaz 12…..
Tisztelt Mt!   ! Munkahelyemen történt egy "incidens": Odamentem kérdezni valamit a főnökömtől, erre ő meg nekem esett, úgy üvöltött velem, mint egy kutyával, amiért nem tudok valamit, amiről még nem is szólt. Elszakadt a cérna, "lekúrvaanyáztam" hogy velem ne beszéljen így,…..
  Tisztelt Munkahelyi terror!   4 és fél évig dolgoztam egy Cégnél.2013-ból áthoztam 27 szabadnapot.Tisztességesen bejártam dolgozni 40 asszonyért voltam felelős az értékelésem 4-es 5-ös volt .A dolgozóimmal kialakítottam egy olyan munka kapcsolatot, hogy mindenben…..
Ezt az írást eredetileg a Határátkelőknek akartam írni, de túl hosszúra sikeredet a magyar oktatással és munkahelyekkel kapcsolatos tapasztalatok, a külföldi kolbász meg túl rövidre. Így nektek küldöm, kedves munkahelyi terror, mint hű olvasótok. Bár nem voltam soha tagja a…..
Tisztelt Terror blog!   Választ szeretnék kapni az engem és kollégáimat érintő kérdésre, ami az utóbbi időszakban kezdett érinteni minket. A cégnél, ahol dolgozunk megtiltották, hogy mobiltelefont használjunk. Ez egyik napról a másikra történt, nem indokolták meg, miért.…..
  Tisztelt Mt blog!   47 éves voltam, amikor megszűnt alólam az előző munkahelyem. Felsőfokú kereskedelmi végzettségem van, abban reménykedtem, hogy hamar találhatok munkát a szakmámban. Lassan 2 év telt el, de sajnos hiába próbáltam meg szinte mindent, az időszakos…..
Szia Despota!   Köszönet, hogy kitetted a kommentemet cikként, megleptél vele. A kommenteknél felmerült kérdésekből párat legjobb tudásom szerint megválaszoltam. Ezek az én válaszaim, mások mást válaszolnának rá, de remélem, segít a kialakult képet tovább…..
Kedves Munkahelyi Terror Blog!   A lentebbi esetleírást megküldtem a Nógrád Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Szakigazgatási Szerv vezetőjének. Az intézkedésüket kíváncsian várom. Szívesen megírom a fejleményeket.   Mire számíthatok? Lehetséges, hogy a…..
Tisztelt Munkahelyi terror blog!   A segítségüket szeretném kérni. Egy magyar kereskedelmi cégnél dolgozom, mint eladó már 2 és fél éve. Sajnos elég rossz körülmények közé vagyunk kényszerítve, rendszeresek az ok nélküli szidalmak és megalázó hangnem, sajnos legtöbbször…..
Tisztelt Mt!   Nemrég olvastam az oldalukon, hogy egy középkorú hölgy milyen reménytelem helyzetbe került, miután elveszítette az állásást. Természetesen teljes mértékben megértem a levélírót, egész biztos nem könnyű továbblépni és elhelyezkedni, de nekem úgy tűnt a…..
Mafi 2014.05.25 16:30:00
@zellerlevél: Kiegészíteném a felsorolást, milyen ne legyen az álláskereső:Ne legyen gyomra és bélrendszere(mivel a wc-re járás és étkezés is értékes időt vesz el a munkától).Soha ne betegedjen meg és ne legyen szülőképes.40 éven keresztül maradjon 20 éves.Legyen is diplomája meg ne is, de mindenképpen legyen legalább 10 év tapasztalata.
És természetesen essen a támogatható kategóriába.
Nem semmi!Egyáltalán, van is aki a kritériumoknak megfelel?
Komolyan nem is értem, minek ez emberi munkaerő?Robotokat kellene alkalmazni.Azok talán tökéletesen megfelelnének a szempontoknak.Termel, mint az állat éjjel-nappal, nem szaporodik, elvan szabadság nélkül is és még fizetést sem kér!
Mafi 2014.05.25 16:36:40
@tff: Havi 50 ezer semmit nem segítene, nem is ennyire gondoltam.
"Halászni" már tanítják őket évek óta, közmunkával, az említett kb 50 ezerért.És mire mennek a tanítással???Semmire!Ettől nem lesznek kelendőbbek a nemlétező munkaerő piacon.
Pont ezt mondtam az előbb is:Nincs munka és nem is igyekeznek munkát teremteni.A közmunka csak egy bla-bla , porhintés.Valódi haszna nincs.Ráadásul az sem jut mindenkinek.
Nem tudják, miből finanszírozzák az alapjövedelmet?Hát, mondjuk, a külföldi számlákra kitalicskázott milliárdokból.Ha erre folyamatosan telik, telne erre is.
Tisztelt Munkahelyi Terror jog!   Tanácsot szeretnék kérni, barátom és 4 társa régóta húzódó bérkifizetési gondjaiban. Nehézgépkezelőként dolgozik egy vállalkozónál, aki régóta visszatartja a dolgozói bérét, vagy jóval kevesebbet fizet. Hitegeti őket, ekkor meg ekkor…..
Mafi 2014.05.17 14:41:42
@Barviha11: Az ilyen gazdát még ingyen túlórában is szívesen szolgálnám.FA "testápolóval"!
Az állásinterjúnak, ahogy minden eseménynek az álláskeresésben, megvan a maga szabályrendszere.   Állandó feszültséget okoz a jelentkezőkben a mit szabad és mit nem kérdése. Most összeszedtük a   legfontosabb momentumokat, és azt, hogy lehet jól teljesíteni az…..
Tisztelt Munkahelyi terror blog!   A segítségüket szeretném kérni. Állást keresek elég hosszú ideje, nemrég vettem fel a kapcsolatot egy olyan céggel,, ahol szórólapokat, reklám újságokat kell terjeszteni vidéken. Napi 6000 forintot ígértek a munkáért, elvállaltam. Egy…..
Tisztelt blog!   Édesanyám kért meg, hogy küldjem el önöknek a levelét.   „Kedves olvasók!   Nagy nagy elkeseredésemben írom ezt a levelet önöknek, mert már tényleg nincs ötletem, mihez kezdjek. 53 éves múltam és több, mint egy éve vagyok munkanélküli. 32 éven át…..
Tisztelt Mt!   Mit tehetek, ha a főnököm a világ legnagyobb egoista hölgye, úgy érzem megaláz, kinevettet, gúnyt űz belőlem mások előtt? Egy étteremben dolgozom 2 éve, 60 km utazom oda-vissza 1 nap, elég fárasztó munka után fáradtan az autóba ülni és oda figyelni még…..
Szia Despota, „örömmel” olvastam a munkát kereső Hölgy történetét, ezen felbátorodva én is leírnám a történetemet a munkakeresési pofára esésemről.   Pénzügyi-számviteli vonalon dolgozom, elsősorban Budapesten kerestem munkát, ezért örömmel olvastam a big 4…..
Kedves Erynnis !   M. Dávid vagyok, ex-zepter alkalmazott.   Zepteres történetem megírtam már az Önök e-mail címére és most azért írok Önnek külön, mert szeretnék Öntől munkajoggal kapcsolatos kérdéseimre válaszokat/tanácsokat kapni, amennyiben ez…..
Kérdéseim nem a munkahelyi-, hanem a munkahelykeresési terrorhoz tartoznak. Lehet, hogy csak költőiek, de hátha kapok rájuk választ.   Azt tapasztalom a környezetemben, hogy - míg itthon egy diplomás, nyelveket beszélő ember 200-400 elküldött CV és 1-2 év felett is simán…..