Regisztráció Blogot indítok
Adatok
déjá vu39

0 bejegyzést írt és 750 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal a siófoki labdarúgócsapat került bajba, csődbe juthat az egykori bányász-klub, ahol a játékosok és a vezetőség nem tudott megegyezni a bérek csökkentéséről. Tegnap a szegedi kézilabdával kapcsolatosan jöttek hasonló hírek, és egy szemernyi kétségünk se legyen: a legtöbb magyar látványsport…..
déjá vu39 2020.04.12 09:41:50
Az egyik legutóbb magáról hallató szakember, aki ellenérzését fejezi ki azokkal a koronavírusra vonatkozó hírekkel kapcsolatosan, amelyeket a napokban hallhatunk a fősodratú média tolmácsolásában, Németország legismertebb valamint legtöbbször említett és hivatkozott professzora, a mikrobiológia és…..
déjá vu39 2020.04.06 09:48:54
@Tibor Rajna: Igaz.
- lehetünk gondosak
- lehetünk óvatosak
- félhetünk
- hisztizhetünk
- pánikolhatunk.
déjá vu39 2020.04.07 13:25:52
@Reding Roli: aranyos vagy. Konkrét kérdésekre frázisok.
Éppen a húsvéti ünnepek előtt gyulladt ki Párizs, de talána  világ egyik legismertebb katolikus temploma, a  Notre Dame. A 850 éves épületet éppenf elújították, lehet, hogy ezzel okozták a tüzet, amelyet egyelőre nem tudtak még eloltani.. Az már biztos, hogy hatalmas károk érték az épületet, kérdés…..
déjá vu39 2019.04.15 23:41:50
@darlacko: Ez tényleg releváns, a lényegre koncentráló hozzászólás volt. Gratulálok.
A TV2 múlt pénteken jelentkezett be élőben Oszter Sándor házából, ahol a többmilliósnak tűnő kazán beszart, így a színművész és neje kénytelen volt 13 fokban négykezesezni a zongorán, kabátban, sapkában, kesztyűben, mint az állatok. Az ominózus kazánt gyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, és egy…..
Egy súlyos beteg fiúnak megengedték, hogy megnézze Vlagyimir Putyin elnöki különgépét. Arszlan Kaipkulovnak az orosz vezető küldött egy kamerát, hogy filmezhessen a fedélzeten, persze nem mindent...
déjá vu39 2019.01.06 09:31:36
Az én jó ember Viktorom új politikai termékként azzal állt elő idén, hogy Magyarország 2030-ra utoléri Ausztriát. Jó vicc. Emlékeztet egy másik "jó ember" beiktatási tréfájára, aki 1933-ban azt mondta: "Adjatok nekem tizenkét évet, és Németországra nem fogtok ráismerni." A német emberek megadták.…..
déjá vu39 2018.12.29 23:06:19
@Amator: @Ganter Joe: "a Mészáros nevet csak szidásnak használjátok"

Azért használják a Mészáros nevet, mert az ő nevén vannak (látszólag) ezek a javak.

"minden épeszü ember tudja hogy annak hapsinak nincs elég tudása a konszern vezetéséhez."
Jó, hogy Te is tudod.
A milliárdos örökség ügyét megúszó fideszes politikus berobbant a médiába és megmondta. De még hogy!..
déjá vu39 2018.11.30 14:00:13
@morpho: Kimenni, megnézni Bécset? Minek? Lázár volt, megnézte, jelentette. Ki meri kétségbe vonni Lázár szavait?
déjá vu39 2018.11.30 14:09:14
@rallus: "Ja meg a párttitkár volt még ilyen, aki mindent jobban tudott.."

Most is így van.
Döbbenettel olvasom azokat a hozzászólásokat, amelyekben az emberek kárörvendek, hogy a köztisztviselők munkaközi pihenőidejét kiveszik a munkaidőből. Az érvelés egyszerű: a versenyszférában sem számít bele az ebédidő a munkába, most végre szembesülnek a való világgal a NER szolgái. De ahelyett,…..
déjá vu39 2018.11.28 12:40:45
@Kivlov: De, az államnak feladata lenne, hogy polgárainak mentális állapotával foglalkozzon.
Hírek szerint a diplomatákon kívül a magyar titkosszolgálat is aktív támogatást nyújtott, hogy Gruevszki kereket tudjon oldani a jogerős börtönbüntetés elől. A kormány a CEU-t politikai okokból akarja kipaterolni, Bécs viszont áldja a szerencséjét, hogy odaköltözik az egyetem jó része. Két…..
déjá vu39 2018.11.26 13:37:55
@Cycmen: Az Albániába átjutáshoz kellett a titkosszolgálati közreműködés.
Nehéz nem észrevenni a párhuzamokat a két csibész vezető történetében. Orbán valószínűleg a szívére hallgatott, amikor védelmébe fogadta a jelenleg börtönbüntetése elől bujkáló diktátortársát, barátját, illetve politikai mentorát. Nem kétséges: a miniszterelnök ezen az ügyön sokat…..
Egy biztos: már nem kezdődhet rosszul a jövő év. Megalakul Kásler Tízparancsolat Miklós nagy álma, a Magyarságkutató Intézet. Apró öröm, hogy egy másik, orbánista gittegyletet, a nyelvstratégiait megszüntetik...
déjá vu39 2018.11.12 09:21:39
@Helga Beauty Salon: Ez a"libsiproli" egészen bizonyosan egy ősmagyar szó.
Középre...
déjá vu39 2018.11.04 22:31:06
@Doktor Toekfey:
"... hogy Iványi és Orbán nagy puszipajtások voltak, olyannyira, hogy Iványi keresztelte Orbán gyerekeit is, a konfliktust Iványi kezdeményezte, mivel nem értett egyet a kormány egyházpolitikájával."

Valóban, Iványi keresztelte Orbán valamelyik gyerekét - de ettől miért puszipajtások? Az én gyerekeim is meg vannak keresztelve, de ettől még nem "puszipajtás"-om a keresztelő pap.
És ha nem értett egyet az egyházpolitikájával, akkor meg kell büntetni? Orbán Gáspár sem mindenben értett egyet az apjával, a Felház mégis pénzhez jutott...
Jó, persze tudjuk: Orbán nehezen viseli az ellentmondást. Nem én mondom, hanem Lévai Anikó.
déjá vu39 2018.11.04 22:32:24
@különvélemény: "Megélhetési hajléktalan" -ez jó.
A Zöldhíd története 2002-ben, még az EU csatlakozás előtt kezdődött. Már azzal a céllal ültek össze az alapítók, hogy a majd megnyíló környezetvédelmi pályázatokon indulni lehessen és egy új, a mai kor igényeinek megfelelő hulladékártalmatlanító üzem jöjjön létre. 116 település önkormányzata által…..
déjá vu39 2018.10.31 09:06:08
@nick papagiorgo:
Hogy egyetlen kormány sem szívatja szándékosan a lakosságot? Hááát... A szocialista vezetésű városokat a Fidesz-kormány rendszeresen szívatta és szívatja most is. Ismerünk néhány példát.
Egészen bizonyos, hogy szándékosan teszik tönkre a céget. Jön majd egy tulaj, nekik ki fogják fizetni a díjakat (duplán), és lehet harsogni a médiában hogy mi megoldottuk a problémát. Erre is van néhány minta a közelmúltból.
Nem csak Kossuth-szoborcsoportot avatott szerdán az Országgyűlés elnöke a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, hanem az intézmény diákjainak is előadást tartott az adóforintokból egyébként igen impozánsan felújított Ludovika-campuson Kövér László: a szerda délelőtti beszélgetésen (értsd: Kövér László…..
fáymiklós Kerényi Imre 2018.08.16 07:59:45
Nem hagy nyugodni, nem mintha olyan nagyon erős nézői-rendezői viszony lett volna köztünk, még a főműveit sem mind láttam. Nyilván ez is benne van, vagy inkább az, hogy bizonyos főműveit más sem látta, nem készültek el, ő maga mással volt elfoglalva. Jelen pillanatban teljesen mindegy, mi volt vagy…..
déjá vu39 2018.08.17 09:25:43
@funfun: "Ha jól értem, a cikk lényege, hogy megemlékezés címén a szerző magát fényezi, milyen überfasza beszólása volt."
Nem, ez önirónia volt.
déjá vu39 2018.08.17 09:29:00
@maxval balcán bircaman: "Ilyen egy gondolkodó ember élete. ".

Általában nem. Ennyi kanyar az életben....
déjá vu39 2018.08.17 09:33:43
@isssti: Én úgy látom, hogy a cikk egyetlen minősítést sem tartalmaz - jobbára csak kérdez és tényeket sorol fel.
Mit gondolunk arról, aki világgá twitteli, hogy ő egy nagyon stabil géniusz? Hát azt, hogy ez egy idióta. Nehogy ’má a polkorrektség átkos bűnébe essünk. Ami a szívünkön, az a szánkon. Idióta. A hoppá az, hogy Amerikai Egyesült Államok demokratikusan megválasztott elnökéről beszélünk. A 45. a…..
déjá vu39 2018.08.08 09:36:10
@röf: Nem értem, hogy a témához mi köze van a liberalizmusnak. Jobb lenne, ha megírnád: mitől látszik úgy, hogy Kim és Vlagyimir is átverte Donald barátodat. Vagy elmondanád a véleményed a klímaváltozásról - azaz miért van igaza Donaldnak az egyezmény felmondásában.
Kádár, Lenin, Ho-si-minh említése ebben a témában meg szimpla ostobaság.
Bocs
déjá vu39 2018.08.08 09:45:44
@juletræ: Hadd tegyek hozzá két dolgot:
1.) Régebben járta felénk az a mondás, hogy "Az elvtársak keletről hozzák az ideológiát, és nyugatra járnak az anyagi javakért"
2.) Néhány éve mondtam egy igazi magyar embernek (aki egyébként negyedrészben zsidó volt): "Én nem szívesen küldeném az unokámat Erdély felszabadítása érdekében meghalni (Neki akkor született az első, fiú unokája).

Mellékesen attól, mert Trumphot sokan tartják idiótának, egyes kérdésekben még valóban igaza is lehet. Kevés olyan ember van, akinek mindig és mindig igaza van (Ezen kevesek közé tartozik szeretett vezérünk is..). Az igai probléma nála (Donaldnál), hogy öntörvényű, senkire nem hallgat, viszont a vállalkozásain, a hiúságán és a családján keresztül könnyen manipulálható.
Nemrégiben olvastam, hogy valami barom (mi másnak nevezném az ilyet?) panaszt tett a mentősökre, amiért életmentés közben zajongtak, villanyt gyújtottak, és ezzel őt zavarták. Rohadj meg, hülye állat - gondoltam, ahogyan azt vélhetőleg mindenki tette, olyanok is, akik nem gépelnék be a blogjukba a…..
déjá vu39 2018.08.08 09:12:52
@Pilotax: Néha azért fontod, hogy mi a foglalkozása a megszólalónak Ha egy pozícióban lévő, befolyásos ex-szaniterkerekedő formál véleményt az alapkutatások finanszírozásáról, akkor bizony jogos a kritika. Joggal feltételezhetjük, hogy Parragh úr kevés ismerettel rendelkezik mondjuk a kombinatorika vagy a differenciálszámítás (alapkutatások) , esetleg a kvantumechanika vagy a genetika rejtelmeiről. Ha mondjuk Pálinkás, Freud urak vagy az Akadémia matemetikus (?) elnöke nyilvánítanak erről véleményt, az kompetens vélemény. Parraghé nem.
A nemzet gázszerelőjével kapcsolatos véleményed nem is értem...
• Elvi kérdés, hogy Brüsszel érvényt szerezzen a kvótahatározatnak a magyarokkal, a lengyelekkel és a csehekkel szemben, nincs ingyenebéd, sem kimazsolázás • Trócsányi azt ígéri, hogy az Európai Bíróság újabb döntését már tiszteletben tartják, Szíjjártónak megint habzott a szája • Schulz…..
déjá vu39 2017.12.09 07:58:38
@Womb Raider: "Ööö... legyünk precízebbek. Vannak tagországok, amik nettó haszonélvezői az EU-nak.. ebből következően vannak, akik meg nem annyira"

Az EU nem egy zéró összegű játszma. Mindekni nyerhet,de nem feltétlenül azonosat. Azt kell eldönteni, hogy rosszul menő üzletben egyszemélyi tulajdonosak elgyünk, vagy egy jól menőben kisebbségi tuladonosok.
Stohl András az István, a király című előadásban - Fotó: Kelemen Zoltán Gergely / MTI Mi is megírtuk, milyen érzékenyen beszélgettek a Class FM-ben arról az ügyről, hogy Sárosdi Lilla színésznő állítása szerint Marton László színházigazgatóként kocsikázni vitte, majd elővette a péniszét, és…..
déjá vu39 2017.10.25 15:29:55
@Spanos: azt mondod, hogy ".... tényleg halálra dugja akár a Tescos, akár a bármilyen főnök a beosztottjait."?
Nem azért nem leszel főnök, mert nincs hozzá kedved.
déjá vu39 2017.10.25 15:45:44
@histar007: "Bucinak szabad. Ő lipsi."

Hahó, másról van szó.
Eminenciás Bíboros Úr! Krisztus Urunk mondja: "Az első ez: Halljad, Izrael! Az Úr a mi Istenünk az egyetlen Úr. Szeresd a te Uradat, Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes elmédből és minden erődből. A második ez: Szeresd felebarátodat, mint önmagadat. Ezeknél nagyobb parancs…..
déjá vu39 2017.10.12 10:04:21
@főpilóta: "A krisztusi tanításokat kiforgatják, és így próbálják meg kollektív öngyilkosságra késztetni a valódi keresztényeket!"
- Mi van?

"Kívánom (és imádkozom érte), hogy Erdő Péter érsek prímás úr is ellent tudjon állni a Sátán kísértésének..."

- Az imádkozástól még nem leszel keresztény.
déjá vu39 2017.10.12 10:05:29
@Gandosz: Uram, bocsáss meg neki - nem tudja, mit cselekszik...
Dühítő, felháborító. De nem a válogatott szereplése, hanem a szurkolók hozzáállása. A magyar válogatott szerepléséről akartam írni egy bejegyzést, azonban a meccs közben a cím megváltozott. Rossz volt hallgatni - ismét - ezeket a degradáló rigmusokat, és egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehet…..
Brüsszel, a migránsok, Soros György után a Fidesz kijelölte legújabb ellenfeleit, ám ezúttal belföldről. Az újak Vágó Gábor, Gulyás Márton, Schilling Árpád. Tőlük retteghet hamarosan az ország. Ők fogják hamarosan lángokba borítani a főváros utcáit, de legalábbis ők lesznek ezeknek a…..
déjá vu39 2017.09.19 09:20:01
@VaradiJanos: És mi van, ha meleg bármelyik is? A Fidesz fő kampányemebere is az volt (ráadásul meleg házasságban gyereket nevelt), mégis jó volt FIÚKNAK.
Megjegyzem, hogy meleg nem szándékosan lesz valaki: Isten akarja, hogy az legyen. Vagy a gének.
déjá vu39 2017.09.19 09:21:29
@röf: Viktor mennyivel nézett ki komolyabban 30 évesen, mint ezek az emberek. Oszt lám, mi lett belőle.
Nívó A Tesco sztrájk margójára 2017.09.11 08:36:00
Miután most mindenki a Tesco sztrájkról beszél, nem árt, ha egy kicsit mögé nézünk a dolgoknak.  Az, hogy a kereskedelemben nagyon alacsonyak a bérek, régóta tudott dolog. Sokan jönnek azzal, hogy az Aldi valamelyik boltjában valamelyik pozícióban bruttó háromszázezret ajánlanak, de ez inkább…..