Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lac89

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esküszöm, ezt direkt csinálja az HBO: most éppen Nataile Dormer, a Trónok harca Margaery Tyrellje szólat meg Jon Snow-ügyben, és azt mondta, hogy Jon Snow halott. Mindezt úgy, hogy az HBO ugyan nem erősítette meg egyszer sem, de a hatodik évad plakátjain is feszt Snowt szerepeltetik,…..
A Jóbarátokat mindenki a tévében kezdte el nézni: először az HBO adta, aztán több csatornán ismételték folyamatosan. A DVD-megjelenések után már volt lehetőségünk felirattal és eredeti nyelven is rácsodálkozni, hogy mi is volt egy-egy olyan jelenetben, amiben egyáltalán nem…..
A History Channel elég nagy fába vágta a fejszéjét tavaly júliusban, amikor bejelentették, hogy egy tízórás minisorozatban feldolgozzák a Bibliát, illetve annak legismertebb történeteit (Ádám és Éva, Sámson és Delila, Noé bárkája, az Exodus, Jézus születése, élete, haléla…..
A Deadline.com-ot kísértetiesen emlékezteti a House 2011-es kálváriájára az, ami a HIMYM körül zajlik éppen. Annak idején ugye a sorozat a nyolcadik évadban járt, a főszereplő Hugh Laurie és a készítő David Shore szerződése lejáróban volt, a licenszdíjak emelkedtek, a Fox…..
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
comment:com A nap képe 2012.08.13 15:00:00
Na, melyik sorozatból van a kép? ..
Lac89 2012.08.14 15:06:26
A zsűri egyöntetű döntésével továbbjutott a legnépszerűbb brit televíziós tehetségkutató műsorsorozat, a Britain's Got Talent következő fordulójába a Face Team nevű magyar akrobatikus kosárlabdacsapat. Az öttagú férficsapat az ITV kereskedelmi csatornán évente megrendezett,…..