Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elefi

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor, aki eddig a „pillanatot uralta”, most szembesülhet az „igazság pillanatával”. A megfontolt országépítés helyett történő esztelen pénzszórás következtében hatalmas lyuk tátong az ország költségvetésében és a korábbi segítőire: a „hasznos hülye merkelista” Európai Unióra, valamint a két…..
elefi 2022.05.30 09:42:53
@midnight coder: teljesen jogszeru hogy a klub szabalyait nyiltan es rendszeresen megszego tagok nam kapjak meg a jarandosagukat. Megis mit vart a komcsi , tolvaj orban es mit varsz te?
Határátkelő 56, 68, 22 2022.03.08 06:30:00
Szinte egy emberként mozdultak meg a csehek, hogy segítsék az Oroszország által megtámadott Ukrajnából menekülőket. Hatalmas összeget gyűjtöttek már eddig is össze a menekültek megsegítésére, de a pénzen túl is próbálják őket segíteni – derül ki Karel (előző posztját itt olvashatjátok) írásából. A…..
elefi 2022.03.09 07:04:47
@CL78: A szokásos (keleti)-magyar képmutatás, ahogy már megszokhattuk a történelem folyamán , ahogy a sok hazudozas, mellebeszeles, koponyegforgatas utan a magyar kormany ujra seggre esik ket szek kozott.
Valoban nehez ugy a putyini segget nyalni hogy NATO es EU tagok vagyunk. Vegtelen cinizmus a nyugati segitseg hianyat felroni, mikor a magyar kormany blokkolja evek ota az ukran csatlakozast, ezaltal, elarulva es odadobva az ukranokat az oroszoknak. Ezt a haborut csak a kelloen felfegyverzett NATO tag Ukrajna elozhette volna meg, hiszen akkor az oroszok nem mernek ujjat huzni, es szerencsetlenek meg biztak a 94-es budapesti szerzodesben, hogy az atomfegyverek atadasa fejeben az oroszok garantaljak a hatarokat. - last 2014 ota folyamatosan. Az orosz csak az elrettentesbol ert.
Kedves idetévedők! :-) Két nap múlva vizsgázom nőgyógyászatból, mi jobb dolgom lehetne most, mint írni egy blogbejegyzést.  Annak, aki először olvas: ötödéves orvostanhallgató vagyok a sotén.  Három éve kezdtem el írni ezt a blogot, 2018 nyarán, akkor született is három bejegyzés, azóta semmi.…..
elefi 2021.11.05 01:46:20
@Androsz: Pacienskent az a velemenyem, hogy a "rossz"orvosok 99%-a is csak emberileg, hozzallasilag rossz, nem szakmailag. Aki az egyetemeken eljut a diplomaig abba garantaltan belevertek a szakmat, meg kettesekkel lavirozva is boven tudni fogja mindazt ami tudas szempontjabol kell ahhoz hogy kivalo szakember lehessen - ha akar. Viszont erkolcsi, emberi , tissztesseg szempontjabol az egyetem sem tud csodat tenni. Detto tanarra, merknokre stb, stb...
Szeret nagyokat álmodni Orbán Viktor, de sokszor rémálmok válnak ezekből. Ilyen volt a Budapestre tervezett olimpia ügye, és nagy valószínűséggel ilyen lesz a kínai Fudan Egyetem fővárosi kalandja. A kormányfő nagyon nem szereti, ha bárkik is beleszólnak a döntéseibe, de azt különösen nehezen…..
elefi 2021.09.05 02:24:38
@röf: fudan màr van: kinaban. pont jó helyen, maradjon is ott, kinai szarokra nincs szûkség Europaban.
1.A NOB alapvetően nem zár ki senkit  Elvileg kizárhatta volna a kínaiakat, hiszen olyan járványt szabadítottak a világra, hogy emiatt az olimpia csúszott és zárt kapuk mellett kellett megrendezni a versenyeket. (Esetleg még kártérítésre kötelezhették volna őket.) Kizárhatták volna az oroszokat is…..
A hivatalos adatok szerint több mint 600 ezer külföldi állampolgár él Dániában, ám nem mindenki tud maradni is, aki szeretne. Sokan arról panaszodnak, hogy az elmúlt években egyre erősebb a bizonytalanság és egyre nehezebb elhelyezkedni az országban. Ezért aztán elmennek, noha szívük szerint…..
Elképesztő dilettantizmussal navigálta bele magát a kormány a zsákutcába járványkezelés címszóval. Azt mondhatnánk, baromi vicces, és már csak egy szivart kérünk, csak hát sajnos emberek fognak meghalni és tönkre menni a balfaszság miatt.  November második hetében egyik napról a másikra lépett…..
elefi 2020.12.08 21:01:27
@Kelly és a szexi dög: mert a csuti torpe es a sleppje leszar mindent ami nem ellophato , es kulonben is, nehogyma hiaba vettek meg tolvaj felarral a tizezernyi lelegeztetot, most mar meg akarjak mutatni hogy bezony szukseg lesz ra ha torik ha szakad, es mekkora "elorelatok" voltak.
Tegnap este nagyon felgyorsultak a folyamatok az Európai Unió költségvetési tárgyalásairól. Biztos, hogy Orbán Viktor nem sokat aludt, különben nem nyilatkozta volna azt, amit másnap reggel "rádióba mondott"..
elefi 2020.12.06 10:58:07
@MAXVAL birсaman közíró: miota a haza vedelme a lopas?
a penzcsap ellenorizve lesz igy vagy ugy, a kontinens nem engedheti meg hogy a jarvany kozepen egy bohoc zsaroljon 25 orszagot. Ha MO-n jogallamisag van akkor nincs mirol beszelni ugyabar, ha meg nincs akkor miniszterelnokkent ideje hogy helyreallitsa. Ennyi.
Tekerés közben Itt a fal 2020.12.01 20:06:40
Ha jól sejtem, a FIDESZ-ben most nagyon komoly brainstorming folyik, hogy kerüljenek ki abból a slamasztikából, amibe Orbán Viktor belekormányozta a pártot. Biztosra veszem ugyanis, hogy ami Szájer Józseffel a napokban történt, az nem a véletlen műve. Azt, hogy Szájer melegbárokba jár, már régóta…..
elefi 2020.12.03 13:52:06
+1
Ha valakinek sikerült felvételt készítenie arról, amint Szájer József, a Fidesz EP képviselője meztelenül ereszkedik le egy ereszcsatornán, hogy meglógjon a belga rendőrök elől, bizonyára sok pénzt kapna érte egy bulvárlaptól vagy egy tévétársaságtól. Jobb azonban, ha tudja az illető, a Fidesz nem…..
elefi 2020.12.03 13:25:31
@alöksz róz: persze hogy nem, semmi veletlen nincs abban hogy egy homi karanten alatt is popora vagyik, abban sem hogy csak nala volt kabszer szoval vagy o volt a parti szallitoja vagy a tovabbito futar es osszekototte a "kellemest" a hasznossal, abban meg vegkepp nincs semmi veletlen hogy egy futyiszes igy kepviseli az orszagot egy borkai meg egy kaleta utan szepen illik is a sorba.... Es meg nincs vege, a szervezo 9 visszajaro fideszest emlit, nagyon gyanusan lapit a dajcs is ott brusszelben, ugyanaz a hipszert majmolo, nagypofaju apolatlan gyoker akit mar csak hatulrol szeretnek....
elefi 2020.12.03 13:35:54
@Ekrü: pont hogy elturtek a borkait is amig az ordog ugyvedje le nem buktatta, elturtek a kaletat is amig az amcsik le nem buktattak, elturtek a szajert is amig a belgak le nem buktattak, szerinted 16 ev alatt hany homo gang-bang partin volt betepve mar, minden el van turve, sikalva, titkolva, sunyitva ha futyiszesrol van szo, sot nagyba lefogadom hogy mindenkirol megvannak a kompromittalo videok is, hogy zsarolhato legyen , ez a nagy futyisz tabori osszetartas titka meg a kozos lopas, ennyike. LOL
Bájos magyarázat házibulinak nevezni egy gang bang party-t, de nem ez az, amivel Szájer József milliók arcára csalt mosolyt. Önmagában azzal, hogy lebukott, de még inkább, ahogy magunk elé képzeltük, ahogy kezét véresre súrolva az ereszcsatornán menekül a rendőrök elől, táskájában a nyilván…..
elefi 2020.12.01 22:38:03
@apro_marosan_petergabor: az epites kizarolag a stadionokra vonatkozott ( meg esetleg a magan bankszamlakra
1956 november 4-én egy külső erő által hozott ellentétes véleménynek köszönhetően elbukott a forradalom, hazánkra pedig olyan akaratot kényszerítettek rá, amely kényszerpályára tette az országot. Akkor az ellenállást "ellenforradalomnak" nevezték, ma pedig nemzeti ünnep. Kicsiben ugyan ez játszódik…..
Lelkes olvasónk egy jó kis írással lepett meg minket e-mailben, melyet - előzetes hozzájárulását követően - változtatás nélkül közlünk. Köszönjük zerosugar6564-nek az alábbi kis szösszenetet: "Értelmiségi, bár szinte kékgalléros, jól fizető szakmában keresek állást és elegem van a rossz…..
elefi 2020.09.03 08:37:12
@MAXVAL bircaman közíró: marhasag, azonnal otthagyni az ilyen tipikusan penzmosoda kamucegeket, ahol azt kepzeli az atyaskodo fonokocske hogy ha valakit felvesz akkor az a tulajdonava is valik majd. Azert turkalna a fb-n es mas maganszfera helyen hogy zsarolhassa kesobb a melost. Jo hogy a bankszamlaszamot nem akarja mar tudni pinkoddal egyutt...
Biztos tudjátok - ki ne tudná - hogy komoly változások vannak az Index szerkesztőségében. Ezek egyik hozadéka most, hogy lehetőség nyílt arra, hogy a blog.hu-s tartalmak az Index címlapon blogketrecen kívül is megjelenjenek. A szerkesztőségtől kapott információink szerint az Indexen semmilyen…..
elefi 2020.08.09 12:30:24
@MAXVAL bircaman közíró: nahat, akkor eddig ingyen voltal hulye.
A hét legfurcsább interjúja az Azonnali.hu-n látott napvilágot. A portál két munkatársa, Bakó Bea és Hutter Marianna kereste meg a volt budapesti főpolgármestert. Beszélgetésük nyúlt, mint a rétestészta, és egyre ingerültebben fogalmaztak. A két újságíró azt firtatta például, hogy amikor még…..
elefi 2020.06.22 00:34:15
@Veszéjben a lyogállamiság !: korszak hát, a sotétség évtizede.
az meg csak tovabb minositi hogy micsoda alak tudta siman legyozni a fityiszes propaganda es media ellenszel ellenere.
Fair valasztason a tarlos mutyi nepszerusege alulrol nyalogathatna a 30 %-ot...
Úgy tűnik mégis előnyösebb bekapcsolt kipörgésgátlóval gyorsulgatni, ha egy Ford Mustang Shelby Cobra GT500-as izomautóról van szó, különben könnyedén a bokrok mögött találja magát a sofőr autóstól. A brutális ütközés másodpercek alatt lezajlik a megcsúszást követően, és elég csúnyán meghúzza a…..
A BBC egyik stábjának sikerült végigkísérni egy 21 éves szíriai menekült lány 3400 kilométeres utazását Törökországból Svédországig. A modern, nyugati mércével is kimagaslóan szép és intelligens Nur Amar apját és otthonát veszítette el a szíriai háborúban, anyja…..