Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. Ez is csak egy nick

0 bejegyzést írt és 267 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keane @ Petőfi Csarnok, 2012.10.30. Azt mindannyian tudjuk, hogy a brit zenei élet szeret néha maszturbálni kicsit saját magára. Nincs ezzel semmi baj, hiszen mi is szeretünk néha maszturbálni a brit zenei életre, de teljesen egyértelmű, hogy ennek köszönhetők az olyan zenekarok,…..
Október 30-án Budapesten, a Pecsában koncertezik a Keane, akik idén jelentették meg a Strangeland című, negyedik nagylemezüket. A magyarországi fellépésük előtt Richard Hughes dobossal beszélgettünk, aki mesélt nekünk a Disconnected klipjének forgatásáról, a Vaccines…..
dr. Ez is csak egy nick 2012.10.23 23:42:32
A helyesírási szabályzat itt érhető el:

mek.oszk.hu/01500/01547/

Nagyon rád férne, Dávidka.
Aztán majd ha már megtanultál írni, gyere vissza.

A cikk alapján az angoltudásod szintjével kapcsolatban is vannak kétségeim.
Nick Thorpe-ot, a BBC budapesti tudósítóját kerékpározás közben gázolta el egy autó a reggeli forgalomban Csepelen. Az újságíró sérülése miatt kórházba került. Egy éve. A BBC szerdán hosszú írást közölt a baleset áldozatának tollából a magyar főváros kerékpáros…..
dr. Ez is csak egy nick 2012.09.19 17:14:34
@Funkerman:
mikróba = mikrohullámú sütőbe
Amire te gondolsz, az a mikroba.

@Trejo:
Jaja.
Kerekes cigányok ugyan, de sajnos, rendszertanilag embernek minősülnek.
(Ezért nem lehet pl. lőni rájuk a járdán. Pedig nem lenne rossz.)
dr. Ez is csak egy nick 2012.09.19 17:40:31
@csuvakka:
Le kéne már szokni arról, hogy megmondd másoknak, hogy ki a gyökér, mert aki megmondja másoknak, az az igazi gyökér.

Ez pont olyan okosság, mint amit te írtál.
A Borsonline mai cikke szerint a Való világ negyedik szériájának egyik játékosa, a VV Olivér farkára kis híján rácuppanó VV Anikó az RTL Klub előkészítés alatt levő, Jersey Shore-ra hajazó műsorának szereplőválogatásán dolgozva rendkívül egyszerű feladatot kapott:…..
dr. Ez is csak egy nick 2012.09.19 14:26:07
Ősztől a megújuló DoQ csatorna adja az autós tévéműsor legújabb adásait.  A TV2 – ahol a tévéműsor 2002-ben elindult – és a Totalcar útjai elválnak. A hírt Winkler Róbert erősítette meg a cc-nek. Az őszi szezonban az IKO érdekeltségébe tartozó DoQ csatorna műsorán…..
Három különböző karakterű csinos fiatal nőutassal repülik végig ugyanazt a műrepülő programot egy kétszemélyes vitorlázó géppel, fantasztikus érzések jönnek ki pro és kontra az arcokon. A repülőgép a képen látható MDM1 Fox műrepülésre kifejlesztett vitorlázógép,…..
Szexhez toboroz lányokat Cristofel a neten, harsogja a mai Blikk. És tényleg: a szteroidokkal pumpált havannai csődör a Facebookon bombázza olyan kanos üzenetekkel a 38 ezer fős rajongótáborát, mint például ez a két gyöngyszem: Most persze röhögünk, de állítólag már egy…..
dr. Ez is csak egy nick 2012.09.05 18:27:56
@sweeney todd:
Biztos kéne neked az a nő, amelyik ennek a tahónak szétteszi a lábát?
Mert hogy nekem nem, az tuti. Ha világ legjobb pináját rejtegeti, akkor sem.
A Forbes magazin legutóbbi pénzügyi összeállításából - amelyben a legjobban kereső hírességekkel is foglalkoznak - kiderül, hogy Dr. Dre, amerikai rapper, producer és kiadótulajdonos rendelkezik a legmagasabb jövedelemmel a zeneiparban dolgozók közül. A rapper 110 millió dollárt…..
Amikor hazánkban valaki a fájó torkára egy Negro cukorkát vásárol, lehet nem is tudja, hogy a márka nevének kiejtésekor az Egyesült Államokban elég csúnyán néznének rá egyesek, bizonyos környékeken pedig még ennél is rosszabbul járna. Ezt bizonyítja a rapsztár 50 Cent is,…..
dr. Ez is csak egy nick 2012.08.29 14:29:38
@Ellátott utas:
Az a lényeg, hogy magukat hogy hívják, nem?
A Negró cukrot sem hívják máshol Negrónak, hanem mondjuk szalmiákos lófasznak.

@Doktor Kotász:
Az afro-amerikai (Afro-American) már nem PC, már az afrikai amerikai (African American) a menő.

@Jimbo75:
Kamuzol.
Én elég sokfelé voltam Amerikában (össze kéne számolni egyszer, de legalább 15 államban), és mindenhol tudták (legalább nagyjából), hol van Magyarország. Sőt, amikor a délszláv háború volt, még azt is, hogy határosak vagyunk a háborús térséggel. Olyanok is, akik stoppoláskor vettek fel.

@SZDSZPistike:
Téves. A barack az apricot.
A peach meg őszibarack (e kettőnek csak a magyarban van hasonló neve, mivel nem közeli rokon gyümölcsök egyébként - pl. szilvafába tudsz barack alanyt oltani, őszibarackba meg nem).
dr. Ez is csak egy nick 2012.08.29 14:31:29
Nem csupán arról van szó, hogy a Zsolt lassan málló agyából ismét előkerült valami borzalom. Szerintem érdemes rákérdezni a kultúrába ivódott előfeltevésekre, hogy vajon tényleg érvényesek--e; és bizony olyan régi mítoszokat sem árt olykor felülvizsgálni,…..
Azt írja az újság, hogy a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megbírságolta az Auchan áruházláncot, mert „túlmagyarkodta” magát. Pontosabban: a nemzeti színek, illetve indás-tulipános minták csalárd felhasználásával megtévesztette a fogyasztókat, magyar terméknek tüntetvén fel…..
dr. Ez is csak egy nick 2012.08.24 02:03:47
@Nadasurf:
Csak aztán óvatosan, amikor szopod ki a tehénből a tejet, nehogy az egycsöcsű tehenet kapd szájvégre, mert gecire fura íze lesz a tejnek.

A többi marhaságodat nem minősíteném, de nagyon látszik, hogy falut csak képen láttál életedben.
Egy dobozos sör miatt rontott az egyik biztonsági őr a 13 fős lánybandára, amikor befelé haladtak a Soroksári úti Budapest Parkba. A jelenet hamar teljesen indokolatlan ordibálásba fajult, úgyhogy otthagyták a helyet: UPDATE 08/24 09:40: Hamar meg is jött a Budapest Park válasza,…..
dr. Ez is csak egy nick 2012.08.24 01:45:06
@Viktus:
Hát vadász, azt mondanám, hogy te egyértelműen szopni jársz ide, de itt már akkora a mennyiség, hogy kancsóból iszod a gecit, nem is pohárból.

De ha még egy kicsit harcolsz, ez átvált 3 colos tömlőre és 300 köbméteres tartályra.

De legalább öntudatosan teszed. Az idióta teljes öntudatával.

Mondjuk a bejáratnál meg (a kordonon kívül) bárki azt tesz, amit akar, nem a helyre és annak beengedőbunkóira tartozik. Ha úgy gondolják, hogy túl részeg ahhoz, hogy beengedjék a helyre, megszondáztathatják, de akkor - ha a vendég ragaszkodik hozzá - csakis jegyzőkönyv felvétele mellett. Akár rendőr jelenlétében.

Ha én lettem volna a kiscsaj helyében, simán kihívom a zsarukat a jegyzőkönyv felvételéhez (akkor azért pár számmal kisebb lesz a mellény a kötekedő portásbunkón is), és másnap a helyi önkormányzat jegyzőjével simán bezárattatom a helyet pont azért, mert a vásárlói jogokat nem biztosítják.
Aztán majd elgondolkodik a hely tulaja, amikor 60 nap múlva kinyithat, hogy biztos ezekkel a tahókkal akar-e dolgozni.

@horex:
"Hol vannak azok a régi verekedések ahol pár pofon, ha földrekerült valaki ott hagyták?!"

Ilyen régen is csak a romantikus regényekben volt. A valóságban bizony a földön fekvőbe is belerakták a kést.

@labi:
Nem állandóan. De néha szerintem bárki, ha nem nyuszi, akinek ha beszólnak, akkor fülét-farkát behúzva elsunnyog. Gondolom, te ez a csoport vagy, így nem is kerülsz konfliktusba, egy hangosabb szó, és már el is hagytad a szórakozóhelynek még a kerületét is.

@Kellemes Zérókomponista:
"F@szom a gyerekekbe."
Szóval pedofil vagy?
2. Ha lehetne kérni, a te helyesírásoddal ne oktass másokat.
Nem lenne tisztességes.

@DjZoNe:
Nem értem, mi a baj azzal, ha valaki a vécében dugatja magát. Elméletileg be van csukva az ajtó. Amúgy meg magánügy.

@Manyecska:
Ami azt illeti, ismerek olyan csajt, akinek nemcsak a véleményére, de a segglyukára is kíváncsi vagyok.
Ez már perverzió?

@hopptarisznya:
Ami azt illeti, ismerek végtelen jó fejbiztonsági őröket is.
Meg ismerek egetverően tahókat is.
És mind a Valtonnál dolgozik.
Tényleg nem lehet általánosítani.

@RedWing:
Igen, Bruce Lee is azt mondta, mikor kérdezték, hogy őt meg lehet-e lepni, hogy hogyne, EGYSZER váratlanul a legfelkészültebb harcost is meg lehet ütni (szúrni stb.), mert senki nem úgy jár az urcán, hogy mindenhonnan támadásra számít. És ha az olyan helyen találja el, akkor annak a harcosnak is sanyi.

A feleségét/barátnőjét viszont mindenki úgy használja, ahogy tudja. :-)

@Xezs:
500 (ötszáz) Ft a jegy alapból.

"Én is jártam 18 alatt kocsmázni, de nem oda, ahol ki is írták hogy nem szolgálnak ki."
Márpedig ez minden kocsmában ki volt írva még a cucilizmnusban is, merthogy kötelező volt. Szóval itt valahogy ellentmondásba keveredtél.
dr. Ez is csak egy nick 2012.08.24 01:58:00
@BudapesPark:
Nyilván így volt.
Csak én valahogy mégsem hiszem el, ismerve a biztonsági őreiteket.
Elképesztően modoros színházi tartalomismertetésbe botlottunk a port.hu szerdai címlapján, és ezek után az sem lepne meg minket, ha kiderülne: maga Fábry Sándor a Modorosblog valódi szerkesztője és az Arany Farmermellény élethossziglani viselője. Tudták a kedves olvasók, hogy a…..
dr. Ez is csak egy nick 2012.08.23 17:00:11
@Ajtósi Dürrenmatt:
Jaja, nem idióta híresség a sok valóságsósztár sem. Nyilván.
Azok meg nem előre megírt és betanult kamutörténeteket mondanak el, szintén nyilván.

Szerintem neked vissza sem kell másznod a falvédőre, mert még le sem másztál onnan.
Az őszi műsorrendjét egy amerikai ételeket is felszolgáló benzinkúton bemutató RTL Klub nem akarta elárulni nekünk, melyik külföldi formátum alapján készült a Kód című vadonatúj kvízműsoruk, de minket nem hagyott nyugodni a dolog, és a modern technológia és teljes oknyomozó…..
Mivel a kedves kommentelők a poszt egy mondatával bírnak rendkívül lelkesen foglalkozni, kénytelenek vagyunk szájba rágni a magyarázatot: Szántó Dávid valóban a Digisport munkatársa, és mint ilyen, tényleg nem kézenfekvő, hogy kivigyék Londonba. Igen ám, de ha megnézzük a…..
dr. Ez is csak egy nick 2012.08.02 15:48:48
@A rokkant is ember:
Mellesleg Deák_horváth Péternek lehet, hgoy van pár évtizedes sportriporteri múltja, de ettől még rendkívül szar sportriporter. Ahogy ifj. Knézy, Gundel, Mezei (na, őt konkrétan nem engedném mikrofon elé) és Matuz Krisztián is, akit addig vernék, míg meg nem fogadja, hogy nem közvetít többet kézilabdát, és nem próbál soha életében még egy szójátékot nyilvánosan elmondani, mert rohadtul nem megy neki.

Vitár Robi bácsi bizony sokkal jobb volt.
(Tudom, afrikai bajnokságos híres eset - ha nem kap felkészülési lehetőséget, akkor azért kicsit nehéz. És akkor még nem volt internet, ahol utánanézhetett volna.)

@Kandeláber:
Mondjuk Hortit én női focira pl. simán kivittem volna. :-)

@sdragon:
Bizony. És a két kóbor szamár SMS-ét sem olvasta be, ezt akár bizonyítani is tudom.
dr. Ez is csak egy nick 2012.08.02 16:00:40
@Beko:
Abban semmi poén.
Schobert Update kövérgyerekvoltamdelefogytam Norbert, a fittneszguruság élő szobra egy screenshot tanúsága szerint a Facebookon kutyázta a magyar olimpiai küldöttséget, hogyaszongya: Amúgy feltennék egy kérdést Nektek (sic): Szerintetek miért égünk ekkorát a Londoni Olimpián…..
dr. Ez is csak egy nick 2012.08.02 14:14:03
@Kilgore Trout:
Hát Usain Bolt 4 éve mondott olyat, hogy a nagyanyja jamlekvárja adott neki ilyesmiket. :-)

(Ejtsd: jam, angolul yam, egy ehető gyökérféle.)

@Egy Igazi Önkéntes Rendőr:
De ő kormányfő volt.
Az ellen a kutya nem szólna, ha most is azt olvasnák be, hogy Orbán gratulált (de nem szó szerint a gratulációt).

Tőkés László ellenben ki a faszom is? Valami félig kiugrott, összevissza hazudozó, feleségverő és -csaló félromán pap?
dr. Ez is csak egy nick 2012.08.02 15:10:11
@tiboru:
Mindig mondtam, hogy vigyázni kell az idegen szavak használatval, mert sosem lehet tudni, mit jelentenek. :-)

De csak nagyon kevesen tartják be. :-)
Könnyen lehet, hogy a mai posztért kapok majd hideget-meleget, de mégis kiteszem Judit levelét, mert azt gondolom, a blog olvasói és hozzászólói (vagyis Ti) számtalanszor bebizonyítottátok már, hogy igazi közösségként működtök. Márpedig itt most egy fiatal lány kér tanácsot,…..
A szabadságot mindenki szereti, hiszen akkor nem kell dolgozni. A nagy szervezetekben gályázó rutinos irodai patkányok azonban azt is tudják, hogy a szabadság kivételét érdemes körültekintő módon megtervezni, mármint nem csak privát, hanem dolgozási szempontból is. Az ügyesen…..
Már régóta szerettünk volna írni az idehaza is egyre népszerűbb kettlebellről - azonban, mivel mi nem vagyunk aktív bellesek, így kerestünk valakit, aki ért is a témához. Tényleg olyan hatásos és egyedi ez az eszköz, ahogyan azt néhány használója állítja? Mik a kettlebell…..
A fesztiválszervező szerint bármennyire is igyekeztek, idén minden bizonnyal veszteséggel zár majd a budapesti fesztivál.  "Próbáltuk áthelyezni a színpadokat, ritkítani a vizesblokkok számát, valamint alacsonyabb minőségű étkeztetési színvonalat meghonosítani a fesztivál…..
dr. Ez is csak egy nick 2012.08.01 15:11:48
@Kabarészínész:
Marhaságokat beszélsz.
A kártyáról pénzt nem lehet felvenni, 10 (vagy akár 100) ezer Ft-ni piát-kaját ugyan vásárolhatsz, de mit kezdesz vele, árulod a sarkon?
Ráadásul a kártya letiltható.

Meg pont most nem annyira kellene szidni, a magyarok kb. bármilyen kamu történettel kaphatnak féláron jegyet. A 31 ezer Ft azért 8 napra nem annyira rossz jegyár.

@Thoras:
Nem tartozik hozzá egyik sem, de valamekkora részesedést kap tőlük, ezt ő maga nyilatkozta.
De aki sajnálja tőle, csinálja utána.

@Madárfejű Lajcsika:
Vizoviczkivel konkrétan semmit nem üzletel, azt kivéve, hogy a Mokka Cuka (vagy mi most a neve) nyitva lehet a Sziget ideje alatt.
A Discoery Channel idei kínálatában tűnt fel először a Pokoli motorosok című dokureality, amiben a Laughing Devils nevű motorosklub tagjai szerepelnek. A sorozat betekintést nyújt a sokak által főleg csak illegális tevékenységgel azonosított motorosbandák életébe, és kiderül…..
dr. Ez is csak egy nick 2012.08.01 11:51:10
"A sorozat egyik főszereplőjével, egy Gipsy nevű fazonnal a Discovery jóvoltából egy telekonferencia keretén belül kérdezhettünk párat."

Leírhatnád azt is, kitől kérdeztétek ezt a párat a Gipsy nevű fazonnal.

@misibacsi:
Amerikában a fejvadász azt jelenti, hogy aki lóg valami bírsággal, azt fejvadászok állítják elő, és ezért fizet nekik az állam (vagy a helyi önkormányzat).

Itt nem gyilkosokra és egyéb súlyos bűnözőkre kell gondolni, hanem mondjuk olyanokra, akik nem fizettek be 3 parkolási bírságot 1 évig.

@groove:
Az, hogy a XXI. században vagyunk, még nem ok arra, hogy puhapöcsűek is legyünk.
dr. Ez is csak egy nick 2012.08.01 12:43:55
@groove:
Gondolom, te nem is látens vagy.
Azok szerint látens buzi mindenki.
dr. Ez is csak egy nick 2012.08.01 14:18:32
@Vu, de ja vu:
Talán nézz utána az imágó szó jelentésének, mert nem az, amire gondolsz.

Ismét bebizonyosodott a nagy igazság, hogy ne használj idegen szavakat, mert sosem lehet tudni, mit jelentenek.

A magyar Hell's Angels meg nem régóta van, de azért van köztük pár nem túl bizalomgerjesztő arc, a köztörvényeséget nem tudom, de különböző mértékű testi sértések biztos vannak a rovásukon, ilyet saját szememmel is láttam. Más kérdés, hogy adott esetben igazuk volt, egy motoros koncerten egy részegen hőzöngő bandát szereltek le. Másodpercek alatt.

@sasaone:
Dehogy.
Laurie Anderson (aki nő) is megénekelte, hogy nőket azért nem választanak elnöknek, mert havonta egyszer rájuk jön a hoppáré. :-)
Szepesi György emlékén, Virtay Tamáson és Knézy Jenőn felnőve egészen szürreális élmény egy magyarnak az amerikai tévén követni az olimpiát. Itt nincs drukkolás, nincs örömében zokogó szakkommentátor vagy a versenyt extázisban követő, a mi fiainkkal-lányainkkal együtt…..
dr. Ez is csak egy nick 2012.08.01 12:34:09
@FayeFaye:
Mondjuk ez sem egészen így van, de 1 találatot ad rá a gugli, azt, amit te ide beírtál.
Szóval biztos nagyon elterjedt lehet, ügyesen kitaláltad, mert rajtad kívül láthatóan nem ismeri más.
Eddig túl sok mindenre nem lehet büszke a köztévé, már ami az olimpiai közvetítést illeti, amit ha feleolyan lelkesen és odafigyeléssel csinálnának, mint amiben igazán jók, azaz a nem kívánatos személyek kiretusálásában és a rendszer seggének alapos kinyalásában, máris…..
dr. Ez is csak egy nick 2012.07.31 19:25:16
@puffatag:
Mi az az 1 millió lépés?

@Dr. GGG77:
Hát Méhes kurvára nem kéne, ha ő közvetít kézilabdát vagy focit, már veszem is le a hangot, annyira szar.

@sixx:
Viszont nem titok, hogy az UPC-től (is) kapsz fizetést, legalábbis egy időben veled volt tele az upc. hu.
Ez nem gond, ki-ki onnan húz pénzt, ahonnan tud, csak az képhez azért hozzá tartozik.
dr. Ez is csak egy nick 2012.08.01 12:25:22
@bbandi:
Szerintem ezért kaptak ki a fiúk.
Közölték velük, hogy a tévé elkapcsolt valami szar cselgáncsra, és mondták, hogy akkor basszátok ti meg, mostantól kikapunk. Pedig addig körömrágásig izgalmas volt, főleg, amikor több góllal vezettek.

@Transylvanianmixedgrill:
Szerintem sem volt az igazi a riporter csaj (el kéne mennie beszédtanárhoz - már ami a mondathangsúlyokat illeti stb.), de ennyi simán belefér, hogy kicsit túllelkesedett.

Szántó Dávid meg az egyik legjobb riporter az utóbb 10 évben.
Nem kéne hülyeségeket beszélni.

@Herlock Sholmes:
Szerintem meg te beszélsz egetverő ostobaságokat.

@vattika63:
Mondjuk szegény Molnár Dani ritka rossz sportriporter volt, ahogy Knézy is. Ezen nem változtat az, hogy már nem élnek.
Meg persze Sydney. A Sidney egy keresztnév.

@dagiivanandras:
Sportban szokás ilyet mondani, hogy X vagy Y bosszút állt valamelyik honfitársa vagy nemzeti csapata korábbi vereségéért.
És nemcsak vívásban, hanem focitól kézilabdán át jégkorongig és teniszig bármiben.
Tudod, metafora. A költőnek sem börtönéből szabadult sas a lelke valójában, csak úgy érzi, mintha.
És akkor a kirakatban lila dalra kelő nyakkendőről még nem is szóltam.
(A többi ilyen hülye érvekkel előjövőnek is szól.)

@Esik:
De, az a baj, hogy komolyan gondolja.
dr. Ez is csak egy nick 2012.08.01 12:30:35
@Behajtó70:
Na igen, 2014-ben azért jusson majd eszedbe a magánnyugdíjpénztárak sorsa meg az egyéni nyugdíjszámla is. Meg az AB. Meg a NER. Meg az, hogy "ha az IMF jön, én megyek", és a többi betartott ígéret.

Meg az, hogy mennyi most egy euró, meg mennyi volt az elmúlt 26 hónapban, és mennyi volt akkor, mikor Viktorkádék színre léptek.

(És erre ne gyere azzal, hogy "de a szocik is", mert nem azért lettek leváltva, hogy valaki ugyanazt a szart csinálja, hanem azért, hogy valaki jobban csinálja.)

Bocs a politikáért a jelenlévőktől.
Egy Twitterező magyar, Sboi nem bírta tovább nézni a csálé m1 logót (teccik tudni, a nem terhesest) és a mellette bénán lelógó ÉLŐ feliratot, és megcsinálta, hogy jó legyen. Ez a köztévénél miárt nem jut eszébe senkinek? Szépérzék?    ..
dr. Ez is csak egy nick 2012.08.01 12:05:00
@titok84:
Na jó, de mást fikázni sokkal jobb, mint saját szemben keresni a gerendát.

(A legjobban egyébként nekem az tetszik, amikor a Blikket, Mai Napot és hasonlókat fikáznak, ami kb. egy szint az Indexszel, vagy talán kicsit magasabb is.)