Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BODzA boGár

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.24 10:40:00
Új banner! Olyan szerencsétlen vagyok, hónapokon át hülye voltam átállítani, erre tessék... Végig rossz helyen próbáltam... Nagyon pro vagyok.(A múltkor nem én raktam fel) Az új fejlécet "rexor" küldte nekem már nagyon régen. Bár az én fekete-fehér képem is…..
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..
Elérkezett a blogom új nagy állomása.Nagy megtiszteltetés, hogy a PC Guru megkeresett azzal, hogy mit szólnék ahhoz, ha készítenék egy videót a havi DVD mellékletükre!Ez még a nyár végén volt, és 2 hónapnyi csúszás után (kifutottam az időből illetve technikai okok miatt)…..
Rossz PC JuniorokMinden további infó a blogon :)Új videón tegnap elkezdtem dolgozni, kis babrálás után a Fraps még mindig nem vesz fel hangot, de még próbálkozom. Ha más nincs, ezt is felveszem hang nélkül, annyira úgysem fontos ennél a játéknál. (brümm,brümmm)..
Kicsit túl jóra sikerült a videó bejelentésem (Nem volt vicc, tényleg várni kell még heteket, de hangsúlyozni akartam, hogy nem voltam tétlen. Ne legyetek türelmetlenek, nem egy megszokott videó lesz, megszokott szerelésben), úgyhogy inkább gyorsan berakok valamit a blogra.BODzA…..
Tegnap kaptam egy e-mailt TKB-től, hogy próbáljam ki a következőt: Inditsd el a telpitest,majd probalj kilepni.Kilepes elott olvasd el az uzenetet!:)Eddig nem tettem ilyet, mert eszem ágába nem juthatott egy ilyen szenzációs játék telepítésének a megszakítása, de most kipróbáltam.…..
Köszönöm "Greg"-nek a videót, ilyet sem láttam még...Szerintem nem vagyok egyedül.Esetleg aki egy Runaway nevű kalandjátékról szeretne egy bemutatót, megnézheti itt és aki igazi bennfentes (én bevallom nem vagyok az) a Sonic the Hedgehog-al kapcsolatban, megnézhet róla itt…..
Elég sokan írtak nekem, hogy szeretnének egy képet Günther Gránátról (a Mortyr II videó egyik német ellensége), az a helyzet, hogy ez egy elég nehéz dolog.Állandóan mozog, nehéz megközelíteni a gránátok miatt, valamint sokszor míg odaérsz hozzá, már végzett magával.De az…..
BODzA boGár 2007.11.02 11:41:15