Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Romanista

0 bejegyzést írt és 1170 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utoljára valami Bee Gees jutott el ilyen magasságokba, de most simán lecsapdáztuk, meg különben is, ki a fene akar rájuk emlékezni, mikor itt száguld tovább a Rorschach. Rendületlenül keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé,…..
Romanista 2009.10.29 14:46:35
Teljesen érdektelen, de valahol mégis bosszantó, hogy megint egy hajrában esett gól miatt nem állhat az élre a Juventus: legutóbb Harzsa a lefújás előtt bevágott büntetője miatt a Genoa tölthetett egy hetet a Serie A trónján, most pedig Padalino a 85. percben lőtte be egy másik…..
Romanista 2009.09.23 17:10:00
@popp: Talán itt: www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=49369&part=sports

bár még lehet, hogy változik érdemes néha őket is figyelni: roma.theoffside.com/ bár néha nagyon "amerikai" a véleményük a fociról,de azért ott vannak.

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Skótokréme Panucci lehet beszáll a végére és akkor: "90. perc kanyarodik a hosszú felé a szöglet...."
Romanista 2009.09.24 11:24:06
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Isten nyugosztalja

a Palermo-Romához meg annyit hogy ekkora esőben az X a legigazságosabb eredmény, mert egyeltalán kimentek játszani játszani a csapatok és már ezért pontot érdemelnek. Azon meg nem csodálkoznék hogy ha a Palermonak novemberig nem lenne pályája, gyakorlatilag salakmotorozáson kívűl nem jó semmire.
Nem igazán ismerem a Palermo idei játlékát és a tegnapiból se szeretnék messze menő következtetéseket levonni, de az tuti hogy a Roma játékának ez nem nagyon kedvezett. (pl.: Pizarro ekkora tavakban még soha nem kellett hogy megforduljon)
14 éve volt két csatorna, 'oszt jónapot, ha azt mondtam volna, streamelned kell a Grasshoppers-Fradit, néztél volna, mint ponty a szatyorban. Most sokan erre készülnek, hogy láthassák az utóbbi évek legnagyobb klubsikerét arató Debrecent, amely annyi idő után képviseli…..
Vendégszerzőnk Fekete Márton azt énekelte meg nem röviden, hogy miért is érdemes már gyerekkorban elkezdeni csemetéink orientálását. Fogadjátok szeretettel némileg rendhagyó posztját: Egyszer megkérdeztem egy Magyarországon élő olaszt, hogy miért a Milannak szurkol. Nem…..
Romanista 2009.09.14 18:31:53
@romanista: te meg elgórtad a nevem,pedig ezt kisbetűvel nem írjuk. na mindegy.
Romanista 2009.09.14 19:12:21
@_romanista: Persze persze, a lényeget úgyis mindketten tudjuk!!! és hát az ízlést is csak dicsérni tudom; mind a név mind a csapat választást illetően. :D
Még ma is kristálytiszta emlék, amikor a belgák elleni iksz után - péntek délben - percenként frissítettük a teletextet, hogy megtudjuk, kik lesznek a Fradi ellenfelei. Nincsen nekünk vágyunk semmi, csakhogy ezt most is megtehessük. Igaz, már csütörtökön és tv vagy monitor előtt.…..
Húsz esztendőnk hatalom, húsz esztendőnk nem adom. Tiszta szívvel folytatjuk a Rorschach pályafutást, kétségbeesetten keressük Susant, valamint popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo, rowi, sporttárs,…..
Romanista 2009.08.06 16:17:43
A másik mellett ez a blog is jó hogy van...
Romanista 2009.06.10 20:16:51
Ha lenne olyan rovatunk, hogy A hét nyálcsorgató idiótája, most nagy lenne a tülekedés, ám a hamburgi szurkolók még a szoros mezőnyből is kiemelkednek fél testhosszal, mögöttük az Atya, a Fiú és a Szentlélek tempózik, míg a dobogó legalsó fokán Jürgen Klinsmann szeli a…..
Az, hogy a két legjobb csapat játssza a döntőt ma este, még nem jelenti azt, hogy jó meccset is látunk, de legalább leegyszerűsíti a helyzetet, ami a várakozásokat illeti. A legszebb, és a leghatékonyabb focit játszó társaság fináléjának színvonalát az dönti el, melyikük…..
Romanista 2009.05.28 02:07:44
Megint összecsúszott két forduló, így viszont két végleges dologról is be tudunk számolni a 36-37. olasz fordulók kapcsán: bajnok az Inter és kiesett a Reggina. A nyitott kérdések száma kettőre csökkent: melyik ússza meg a Lecce, Torino, Bologna hármasból és ki lesz a Lazio és…..
Romanista 2009.05.24 17:44:06
Romanista 2009.05.25 09:02:01
@_benito: abszolút ezzel értek egyet. ha 24 (vagy az adott eset idején 14) évet ad egy játékos az életéből egy csapatnak az akármit mondhat a szurkolóknak. (egyébként akik kifütyülik a búcsú meccsén, vagy amikor épp nem megy nekik X meccsen keresztül azok hozzá képest tényleg zsoldosok)
egyébként nem csak egy csoport fütyülte?
Roma-Catania 3-1. A brazil különítmény (Juan, Doni, Cicinho, Baptista) orvoshoz jár – esetleg utóbbi lehet harcképes. Aquilani újabb műtét után van, viszont Totti és Vucsinics kész a bevetésre. A Catania még nem nyert az Olimpicóban, viszont a 11 meccsből kilencszer veszített,…..
Ki fekszik le kinek? Ki ad kölcsön egy shillinget csütörtökig? most a kérdés, ugyanis pontegyenlőségről, kétgólos Celtic előnnyel indul a két Glasgow-i társaság az utolsó két körnek, mégpedig a Hiberniannek köszönhetően, akik nem adták meg magukat a trónkövetelő…..
Romanista 2009.05.14 14:53:09
Ne gondoljuk, hogy a Milan-Juventus a 35 forduló rangadója, a sörmeccsé silányított presztízscsata helyett javasoljuk mindenkinek, hogy a Torino-Bologna last_man_standing_típusú összecsapása felé fordítsa figyelmét. A bennmaradási rangadón kívül érdekes lesz még a 4. helyért…..
Romanista 2009.05.10 16:55:41
@popp: és végre mi lőttük a szebb gólokat is.
Sampdoria-Reggina 1-2. Nyernek a déli vitézek és nem azért, mert szeretjük őket, hanem azért, mert a genovaiak spórolni fognak legjobbjaikkal – maguk mondták. A múlt héten Bolognában győzők pedig mindent fognak csinálni energiáikkal, csak spórolni nem.Lazio-Udinese 0-2. A…..
Bologna-Reggina 1-2. Lanzaro, a Reggina védője azt mondja, támadni fognak – márpedig, ha ő védőként ilyet mond, akkor ott lesz hepaj. Szóval nagyon odateszi magát a vendégcsapat. Corradi két hét sérülés után tér vissza és most kikaparja a gesztenyét a Chievónak.Inter-Lazio…..
Volt, aki négynégyszerű csodát várt ma este is. Volt, aki katalán gálát szeretett volna londoni zakóval. Cserébe, kaptunk egy dezsavűt tavalyról, így az sem lepne meg minket, ha ezt a párharcot is Scholes rakétája döntené el.Hatalmas csalódás volt az egész mérkőzés, egy…..
Romanista 2009.04.29 19:12:57
@crouchy: az még csak hagyján hogy én ezen kiakadok,de a haverom kiakad már a boglár-szón is.
Romanista 2009.04.29 19:32:36
@Martin Astin: nem úgy megy az! olaszországban az ilyen ügyeket a camorra nézi, azt meg nehéz kijátszani. meg aztán a klubvezetés arcára is kiült a pír.ló helyett nem mindig jó a szamár.
Romanista 2009.04.29 19:46:16
@Martin Astin: az totti.

(jajj szegény anyám ha ezt látná. megfogok inkább egy sört és lépek. csak egy csellendzset hagyok hátra: akinek sikerül Jan Vennegoor of Hasselink teljes nevéből egy a fentiekhez mérhetőt faragni az vendégem egy által kiválasztott alkoholos italra.egyébként is mar a donna.)
Hiába kapott ki az Inter, a bajnoki címért folyó versenyre már egy szót sem kívánunk pazarolni. Vannak itt más dolgok, amikért még lehet izgulni, bár ezek is fogynak. A Roma agyonverésével – és a Genoa bukásával – a Fiorentina óriási lépést tett az utolsó BL-hely…..
Romanista 2009.04.28 10:11:03
@michellewild: Cassano se véletlen játszott 18-asban. (életkor,millió)

@_benito: nyilván nem mindenért hibás,de benne van,csúnyán és mivel én nem igazán tudom hinni hogy a tulajdonos váltás lesz, de változás nagyon kell, ez tűnik a legreálisabbnak. különben, ahogy higgadok le a firenzei pofon óta, úgy nő bennem az hogy kár lenne érte.

@popp: Aquilani akármilyen tehétséges és szimpatikus srác is, néha úgy érzem saját érdekében jobban tette volna anno hogy ha valami irodai munkát vállal profi fodball helyett. 40 évesen nem tud majd talpra állni annyira szétszapulja magát.
a legjobb megoldás pedig szerintem is az lenne amit a kommented végén írsz,csak ez az egész tulajdonosváltásosdi nekem rendkívül ködös. (a deja vúről ne is beszéljünk: oroszokon át,egyiptomi-szaudiakon keresztül Sorosig volt már itt minden)
Romanista 2009.04.28 10:54:57
@michellewild: Batistuta. de egyébként muhahahha
Romanista 2009.04.29 17:52:17
@giacinto: goal.com-os infókat osszuk legalább hárommal,mert helyenként vadabb mint ha keményen bepiálva és drogokon Managereznél.
Chievo-Udinese 1-1. Bombaformában – talán túlzás – a két csapat. A hazaiak Udinében kezdték el tavaszi hadjárattá dagadt felzárkózásukat. A pontokra még szükség van, mert a Roma, Inter, Genoa hármas következik, vagyis az a 8 pont gyorsan kevés lehet. Rövidebben:…..
Nagy taps az V. kerület főépítészi irodájának, akik megkeresésünkre egy egész kis találkozót szerveztek, hogy mindent elmeséljenek nekünk az - egyébként már beindult - főutca projektről. Mi pedig leszünk olyan kedvesek nektek elmesélni! Több fronton támadunk, hogy eloszlassuk…..
Romanista 2009.04.23 10:45:46
@wiener: na most csak egy kérdés:
ha azt mondod a forgalommal csökken a vásárlóerő(?) akkor azt kell feltételezzük hogy te autóval jársz vásárolni az éjjelnappaliba?

szvsz, ha elkezdődne valami "sétállóutca-szerűsítés" Budapest belvárosa nemcsak élhetőbb lenne, ha nem csábítóbb is, miegymás,ami azért nem sokszor tesz rosszat a vásárlóerőnek/vásárlók számának.

egyébként grat srácok,mert jó a cikk.
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo, rowi és sporttárs méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott…..
Derbi volt, és látjuk a kommentek között, hogy ezzel sokan nem fognak egyetérteni, de mi valahogy egyetlen pillanatra sem éreztük, hogy ez a derby d’Italia a Juventusnak állna. Még az első félidőben sem, amikor kiegyenlített volt a meccs, még néhány helyzet is összejött.…..
daje Tulajdonosváltás Rómában? 2009.04.22 10:52:00
 Több, mint 2,5-szeres forgalmat bonyolítanak a tőzsdén a Roma papírjai, miközben értékük történelmi 19,5%-ot emelkedett a csapat eladása körül felröppent hírek óta, melyet Rosella Sensi tegnap 13 órakor kiadott hivatalos közleményében igyekezett cáfolni. Aki azt hiszi,…..
Volt ennek a tavaszi szezonnak olyan része, amikor még számított volna, mi lesz a Derby d’Italia végeredménye. Ez már nem az, de azért az eseménynek kijáró tiszteletet most is megkapja a (nagyon) Öreg Hölgy, akit elővett az övsömör, és már kedve sincs az egészhez, és a…..