Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szendike, a Kárpátok réme

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Vannak bizonyos afrikai országok, ahol a kormányváltást - ha éppen nem golyóval és falvak felperzselésével kezdik, lásd például Sierra Leone - akkor simán csak összeül néhány vudu-varázsló, aztán kecskevérrel bekent arccal kántálni kezdik a tűz körül, hogy…..
  Szigorúan az erdély.ma hírportálra hivatkozva közlöm én is a hírt, miszerint október 23-án megközelítőleg kétezer erdélyi középiskolás utazik majd Magyarországra, természetesen Orbán tapsoló tömegét erősítve. Valami olyasmi lesz ez is, mint a tavaly március 15-én…..
  A napokban Hajdu János úr is kinyilatkozott. Igaz meglettünk volna nélküle, na de ilyen zűrzavaros időkben, amikor már a hónapok óta csak motorozgató Rogánt is előbányásszák egy-egy demagóg nyilatkozat erejéig, miszerint a gazdaság pörög, az élet szép és jó, Magyarország…..
Most megmondjuk 690 ezer 2012.08.24 17:00:00
  Túlestünk ezen is. Megvolt az éppen aktuális nemzeti konzultáció, miközben már úton van - egyesekhez pedig már meg is érkezett - a miniszterelnök legújabb levele, ezúttal a munkahelyvédelmi akciótervről, amit pár nappal ezelőtt már kiveséztem itt a blogon. Több mint…..
Szendike, a Kárpátok réme 2012.08.25 11:33:03
@pánpéter:

Csak azt vedd figyelembe, hogy az elempé (én sem szeretem őket egyébként) egy kis nulla párt, csoda, hogy egyáltalán bejutott a széksorok közé, úgyhogy tőlük még nem is rossz eredmény 150 ezer aláírás. De amikor egy állítólag 2/3-os pártot úgy hajtanak el a választók a pichába, hogy a szavazati joggal bíró állampolgárok 10%-a sem áll már velük szóba, az csúnya koppanás.

Egyébként az sem kevésbé szánalmas, amikor a hozzád hasonlók gyomorból libsiznek minden olyan esetben, amikor valaki nem a félázsiai vezért élteti.
  Emlékszik még valaki az Opusnak erre az ezer éves slágerére? Mindegy, mert tulajdonképpen nem is lényeges.   A grafománia görög eredetű szó, jelentése íráskényszer, kóros írásszenvedély, amely esetben az alkotás mennyisége sokszor köszönőviszonyban sincs annak…..
Szendike, a Kárpátok réme 2012.08.17 11:02:31
@Lencsés István:

Pont az ilyen 5 éves óvodás szintjén lévő megszólalásaid miatt tartanak annak. De azért írogass csak, mindig jól jön egy udvari bohóc ájkídós-szippantós :-)
Szendike, a Kárpátok réme 2012.08.17 20:19:23
@csak egy néző:

Amíg ilyen lencsés-félék alkotják a felcsúti napóleon szavazóinak gerincét, nagyon nincs mitől félni :-)
Olvasd el alaposabban a hozzászólásait bármilyen blogon szegén fogyatékkal élőnek... amikor már a Hírcsárdán is megpróbálja megmagyarázni, hogy a vicc az szerinte miért nem vicc, akkor tényleg az az érzésem, hogy egy 6 éves kölyök ül a gép előtt, mert ilyen hülye felnőtt nem létezik. De persze nem fogja fel.
Szendike, a Kárpátok réme 2012.08.17 23:10:12
@csak egy néző:

Az a barátnős kép, amit egyszer a Vastagbőrre is belinkelt valaki?

Pfej, fene a gusztusát...
  Az elmúlt két-három napban eléggé sok hír röppent fel a rendőrség átszervezésével kapcsolatban, és most, hogy már kicsit tisztul a kép (ha ugyan tényleg tisztul), ideje kicsit megvizsgálni a dolgokat. Az már biztos, hogy a Belügyminisztérium döntése szerint jogutód…..
Szendike, a Kárpátok réme 2012.08.13 11:41:43
@Don Quixote de la Ferko:

"Eljutunk vajon odáig, hogy az egykulcsos adóval megvettek szeme felnyílik, és rájönnek, hónapok kérdése az, hogy még az ő megemelt fizetésük is kevés lesz a megélhetéshez?"

Ne viccelj. Még mindig volt/van közel félmillió barom, aki visszaküldte az inzultációs ívet, mert azt hiszik, számít valamit.
(Bár a számoknak nem tudom mennyire higgyek, mert július közepén belengették a bukásszagú 396 ezres számot, aztán egy hét múlva valami fityeszes honlap már döngette a mellét, hogy megvan a 600 ezredik).
A lényeg, hogy akad még bőséggel olyan droid, aki a gépfegyvertűzbe is vakon belerohanna szeretett vezére szőlőbirtokainak megmentésért.
Most megmondjuk Célok 2012.07.29 20:30:00
Ha nincsenek céljaid, elbuktál. Bolond vagy, ha nem tervezel előre. Jóelőre. Mert manapság a tudás nagy fegyver. Aki gondolkodik is és nem csak úgy van bele a nagyvilágba, az előrébb juthat. A többiek meg elbuknak. Rendre. Csúnyán. Nem egy mai fiatal magasról tesz a jövőjére.…..
Szendike, a Kárpátok réme 2012.07.31 14:26:54
  Bevallom őszintén, nem terveztem ezt a cikket. Nem csak azért, mert mint jogi pályán mozgó embernek, nem szerencsés ennyire erős szubjektív állásfoglalást tenni egy ilyen kaliberű ügyben, hanem azért sem, mert a magam részéről egyszerűen csak szívesebben időzök el és…..
Szendike, a Kárpátok réme 2012.07.19 10:59:29
@kesztió:

Őszintén kívánom, hogy az a kedves, őszes halántékú nénike legyen a következő, aki téged a világra segített, hátha akkor lebukfencezel a magas lóról.
  Már korábban írtam, hogy újra fellángolt az IMF körüli hírözön; a ma reggel leglényegesebb híre pedig az, hogy a küldöttséget alkotó hölgyek és urak ma érkeznek Budapestre, hogy megkezdjék a tárgyalásokat. Ők még persze nem tudják, de feleslegesen jönnek. Azaz nem…..
Szendike, a Kárpátok réme 2012.07.18 12:24:14
@S=klogW:

És vajon hány blogon akarja még ugyanezt az egymondatos hülyeséget beírni néhány agymosott orbán-fan?
Csodálatos két év volt, nem is kell mást tennünk, mint felütnünk a kormányprogramot, és csemegézni belőle. (Ez a poszt teljesen jó lesz 2014-re is, amikor előállnak a frissített hazugság-programmal.)Félidős értékelés a Véleményvezéren és a Ténytár blogon, a hónap…..
Levél érkezett: "Tisztelt Vastagbőr blog!Érdeklődéssel olvastam május 22-i bejegyzésüket. Megjegyezném, hogy azon magyar családok egyikében nőttem fel, melyek nem csupán tankönyvekből tanulták a történelmet, különösen a Szovjetunióba kényszermunkára elhurcolt…..
Tegnap folytatódott az ország leghíresebb mókamesterének "one-man" showja, mindenki kedvenc Gyurija bejelentette a végleges-közeli formába öntött új adóterveket.Kicsit visszaugorva az időben, Matolcsy György tavaly novemberben végén írt egy sarkalatos törvényt, amelynek az volt a…..
Vastagbőr Fejér megye kipipálva 2012.04.26 11:01:00
"ezzel a programmal szemben mohó, zsákmányszerző gazdasági érdekcsoportok, hogy ne mondjam "maffiacsaládok", spekuláns nagytőkés "oligarchák" és a volt TSz-eket, állami gazdaságokat a többiek elől elprivatizáló nagybirtokos "zöldbárók" koalíciója jött létre." - indokolta…..
Szendike, a Kárpátok réme 2012.04.26 12:39:50
@Rettegő [ megbízott Bohócügyi Államtitkár]:

Mr. V. és Mr. E72 jelenleg eligazításon vesznek részt a pártközpontban, de annyit már most üzentek, hogy "Bezzeg az emútnyócév alatt a gyurcsánymegabajnai"
A fideszes Koszorús László pénteken benyújtott egy törvénymódosítási javaslatot, mely szerint a Miniszterelnökség kiválogatott neveket és lakcímeket kérhetne ki a nyilvántartásból.   A hivatkozott kiválasztási szempontok a következők: az állampolgárok - neme -…..
Szendike, a Kárpátok réme 2012.04.25 14:56:27
@ketroot:

Ember, ennek a gifnek a láttán be kellett dobnom három sárga tabit, hogy mergszűnjön az általa okozott migrénem...
Szendike, a Kárpátok réme 2012.04.25 15:32:58
@Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül):

Na de a zorbánc királynak nem is kell se a léte se a lénye, csak a ténye, azt meg megkérdezheti tőle egy vaskos borítékban, csakis neki címezve. Ettől lehet teljes a lencsisrác élete, hogy a nagyvezír személyesen hozzá fordult. Ezek után megdícsőült mosollyal az arcán fog cipót gyúrni, amíg él.
              A magyarok fegyelmezetten elfogadják a kihívások miatt szükséges változásokat - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn, Brüsszelben tartott előadásában, az Európai Politikai Központ elemző…..
Szendike, a Kárpátok réme 2012.04.23 22:22:56
Ki kell vezetni a különadókat, de a helyük egy kibaszott nagy lyuk lesz a költségvetésben (idén 150 milliárd, 2013 400 milliárd), így ahelyett, hogy csökkentenék a kiadásokat, új adókon ötletelnek Matolcsyék. Csodálkozom,hogy a jövedékiadó-emelés még nem került szóba, ezt a…..
Szendike, a Kárpátok réme 2012.04.22 17:56:17
@Lencsés István:

Tiszta Jack Benny vagy, csak nem kíséri nevetés a mondataidat.

Azért a magad módján szórakoztató vagy, még ha sugárzik is belőled egy enyhe szellemi fogyatékosság. Remélem, még sokáig boldogítasz itt minket, aki ilyen szinten van, mint te, azon felszabadító érzés röhögni.
Szendike, a Kárpátok réme 2012.04.23 14:32:42
@Lencsés István:

Ha a sértés leperegne, nem válaszolnál, de nem tudod lenyelni a békát, ergo hazudsz.
Ahhoz képest meg, hogy nem akarsz reagálni arra, amit írok, eddig elég jól megy :-)
Szendike, a Kárpátok réme 2012.04.23 21:32:05
@Lencsés István:

Miért reagálsz, ha egyszer nem reagálsz? :-)))

FACEPLAM
Pénteken már egyes távközlési cégekkel egyeztetett az NGM, így napok kérdése volt, honnan fognak előszivárogni a szaftos részletek. Ez feltehetően a T-Com -> Deutsche Telekom -> Die Welt vonalon futott végig, mivel a német újság szerint percenként és smsenként 2 forint lesz…..
A Jobbiknak három kártyája van, ezt kevergetik szorgalmasan: zsidók, cigányok, melegek. Teljesen felesleges elmagyarázni nekik, hogy milyen magyarországi és Európai Uniós alapjogokat sért ez az agyszüleményük, amit "T/6721 Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása…..
Két évre szóló, a központi kormányzati szervekre vonatkozó korrupciómegelőzési programot fogadott el a kormány március végén. Csodálatos tervek, remek mondatok! "A program azt a célt fogalmazza meg, hogy a korrupció elleni fellépés túllépjen az eddigi lépcsőfokokon, és a…..
Trompf Lemondani vagy lövetni ? 2012.04.02 20:17:00
Schmitt Pál lemondott.   Lemondása kötelesség volt. Kötelessége az országgal a jobboldallal és önmagával szemben is.Lemondásához vezető állomások a lebukás, a kivárás, a bizonyosság, majd a következmény. A lebukás Lehet azon vitatkozni, hogy valaki, aki a dolgozata 95%-át…..
605 nap után lemondott Schmitt Pál köztársasági elnök. Örülünk, hogy a 20 évvel ezelőtti csaló távozik. Örülünk, hogy az elmúlt hónapokat-heteket-napokat-órákat minden idők legnagyobb és legpofátlanabb hazugságcunamijával elárasztó köztársasági elnök távozik. Eme…..
Szendike, a Kárpátok réme 2012.04.02 22:34:46
@pimpalini:
(Sóhaj): Tudod mit? Láthatóan csak nem sikerül rajtam fogást találnod, így már csak a személyeskedésre tudsz támaszkodni, az egyszerűség, a harag, a gyűlölet emlegetésére, kiegészítve egy jó adag elfogultsággal való vádaskodással, ami tulajdonképpen a saját , ilyen jellegű érzésed rám vetítve. Ez nem vall éppen épületes jellemre, sem kiterjedt retorikára, ezért inkább majd dobj egy privátot, ha úgy érzed, sikerült a személyes érzések visszacsatolásán túl is végre valamilyen értelmezhető állásponttal megfognod. (De vigyázz, hova nyúlsz, könnyen izgalomba jövök...)
Szendike, a Kárpátok réme 2012.04.02 22:56:18
@pimpalini:
Használom én a MaSZoP kifejezést is. Akkor? Most vajh' melyik oldal propagandistája vagyok?
Vagy ilyet még nem láttál? Hogy valaki egyik oldalra se húzzon?

Azt pedig - és ezt most jóindulatból mondom - kerüld el, hogy valakinek egy vita hevében egyéb érv híján a képébe vágod, hogy "tele vagy sok-sok haraggal és gyűlölettel" mivel az értelmesebbje tudja, hogy a mai frusztrált világban ettől maximum a Himaláján élő hegyipásztorok mentesülnek, de senki más, ergo ahelyett, hogy okos pszichiáternek vagy emberismerőnek látszódnál, az ellenkezője fog érvényesülni. Ez ugyanis olyan egyértelmű kijelentés, mintha azt mondtad volna, "tuti hogy tele vagy érzelmekkel." Na ne mond...
Szendike, a Kárpátok réme 2012.04.02 23:10:57
@pimpalini:
Nyugi, tudom mit jelent az SS, ennyi rálátásom van a történelemre.
És igen, minden párt szúrja a szemem, felülemelkedni pedig nem tudok rajtuk. Szúrják, de annyira, hogy már fizikailag is érzem... Bár ez inkább csak álmosság, úgyhogy jobb lesz eltenni magam...

Majd holnap folytatom, jó éjt.
Van pár szerencsétlen, akik még ebből a viszonylag pofonegyszerű ügyből is szarul jönnek ki, hiába, ha kézközelben van a szopóálarc, könnyen felugrik az ember fejére ...Societas-performansz, Ferihegyi-repülőtér, tegnap 23:00:A videót már felesleges is megnézni, sikerült majdnem…..
Szendike, a Kárpátok réme 2012.04.01 22:41:32
@Károly4:

A mobiltelefon meg az Internet korában ehhez nem kell számottevő idő.
De az is lehet, hogy simán csak a tudomására jutott valami még korábban a FideSS-maffia ügyeiről ennek a hülyének, bármennyire is próbálták elzárni előle.
Vagy neked van igazad, és ez tényleg csak ennek a felcsúti negyedosztályú focistának a marhasága, és annyi. Nem számított arra, hogy a hülyéknek nem szabad túl nagy hatalmat adni, mert a gőgük miatt aztán nem akarják majd visszaszolgáltatni, és most fő a feje.
Gyorsan letépte a sebtapaszt a SOTE doktori tanácsa, 16:2-es szavazással Schmitt Pál köztársasági elnök doktori címének visszavonását javasolták.Hogy mit jelent mindez? Semmit. A nálunk "demokratikusabb" országokban ugyanis az ilyen "ügy" el sem jut a doktori tanácsig, mert az…..
Szendike, a Kárpátok réme 2012.03.29 21:13:30
@Lencsés lstván:

Megjöttél, elmebeteg?
Egyébként ha jártál volna iskolába, akkor tudnád, hogy az értelmiségi nem a diplomás szinonímája, hanem két teljesen külön fogalom, csak hát a kisegítőben ezt neked nem tanították.
Szendike, a Kárpátok réme 2012.03.29 22:12:16
@Lencsés anyuka:

Az is valami? Nekem plüss sztálin elvtársam van vöröscsillagos pizsamával, mer' én már csak ilyen kommunista némber vagyok.
A Magyar Köztársaság jelenlegi elnöke 20 évvel ezelőtt csalt és lopott, most, 2012-ben pedig minderről hazudott. És erről az elnök úrnak immáron hivatalos papírja is van.A kormánypártok szerint ezzel a "Schmitt-ügy" lezárult, pedig dehogy zárult, még csak most kezdődik.Lassan…..
Szendike, a Kárpátok réme 2012.03.28 15:49:04
@Dörmögő_Dömötör:

Igazán köszönöm a kisdoktori címet kolléga, de ma reggel már schmitteltem egyet magamnak.
Bár, jobb kettő mint egy se...
Szendike, a Kárpátok réme 2012.03.28 16:04:47
@Dörmögő_Dömötör:

Na, ki is tettem az általad adományozott doktori címet, hogy mindenki láthassa, elvégre minden valamire való embernek van legalább egy. Amúgy hihetetlen, másfél órája regisztráltam, és máris van egy doktorim... plagi bá' érezhetett anno hasonlót...

Már csak azt nem tudom, hol lehet Lencsés? Lehet, hogy ő is a doktoriért áll sorban?