Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pomum

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lethia Paris művésznéven ismeretlen Tóth Richárd az országos sajtó nyilvánosságának széles körében azt terjeszti, hogy homofób vagyok. Ez a személy, akinek volt bőr a sminkje alatt kiállni egy ország elé és rátátogni egy gépről bejátszott számra, most nekiáll a…..
pomum 2012.03.28 14:08:23
Ami tény: én meleg vagyok.
Ami a véleményemet illeti: borzasztóan zavar, hogy ilyen emberek, mint ez a Richárd kiállnak ország-világ elé, és lejáratnak minket. Ma, Magyarországon, aki melegekről beszél, az leggyakrabban a felvonulgató, tv-ben magát riszáló, affektáló emberekre gondol.
Csakhogy aki meleg, az nem feltétlenül ilyen. Az érintettség miatt talán nekem szabad őket máshogy neveznem: buzinak.
Egy jó érzésű meleg (pl. magamat annak tartom) eljár dolgozni, fizeti az adóját, támogatja a családját, bevásárol az idős szomszédnéninek, megbecsült tagja a munkahelyi közösségnek (akik közül nem mindenki tudja, hogy meleg az illető, hiszen nem viselkedik úgy, és nem hirdeti magáról), hetente kétszer önkéntes munkát végez. Továbbá 8 éve monogám párkapcsolatban él, haza adja a fizetését, nem veri meg a párját, nem csinál 1-2 gyereket, hogy aztán lelépjen, és ott hagyja az asszonyt a gyerekekkel. . .
Ebből is látszik, hogy egy meleg is normális ember. Az ilyen meleggel nem hiszem, hogy bárkinek bármi baja lehetne.
A hozzánk hasonlók nem szeretik a magamutogatókat, mert sajnos velük azonosítanak minket. Ha meg aztán ki teszi magát a kirakatba, és megsértődik, ha véleményt mondanak róla, és mindezt tetézi a melegség hirdetésével, akkor meg különösen azt kívánom neki, hogy menjen a jó francba!
Nem azt mondom, hogy húzzuk meg magunkat, mert mi kevesebbet érünk, vagy mert zavarjuk a "normális" embereket, de azt igenis elvárom (egy heterotól is), hogy minőségi produkcióval, egészséges önkritikával álljon a színpadra. Aztán ha nem jön össze a dolog, akkor nézzen magába, és vonja le a következtetéseket.