Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ReK

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Semmi értelme szembesíteni, vádolni, bekérdezni. Egy megtörhetetlennek látszó Orbán Viktor kedvét úgy vehetjük el legkönnyebben az egésztől, ha lágy, de aggodalommal teli hangon megjegyezzük, hogy „Felizgatta magát. Igyon egy kicsit!” A vasárnapi „olyan kínos,…..
ReK 2006.09.29 16:36:13
Ewok és a többi megtévesztett:
Ezek szerint azért szavaztok egy nyilvánvaló bűnösre, hogy Viktornak keresztbe tegyetek? Normális ez???
Egyértelmű, hogy pofátlan egoista Feri hatalomvágyból megszegte esküjét, feladatkörének, felhatalmazásának ellentétesen cselekedett, és annak ellenére, hogy tudta, hogy az egész ország pénzével játszik, hamis adatokat tömött a fejünkbe, átvert minket és még most neki áll feljebb. Térj észhez! Nem csak az ellenfelein röhög, hanem rajtad is, amiért így bevetted a dumáját.
Bűnös, ez kiderült, lebukott, és minimum hogy ezért mennie kell. Ha nem tudnád ez lenne a legjobb az Országnak, sőt az MSZP is jobban kijönne belőle.
És: most nem Orbánról van szó, nem miatta pattant ki ez az egyész, szegény szerencsétlenek, vegyétek már észre!
Illene észrevenni, hogy átvertek titeket is, és illene eszerint cselekedni.
Teljesen feleslegesen jöttök azzal, hogy Orbán sem jobb, ez nem igazol semmit, ezek csak dumák, amiket belétek sulykolnak, hogy legyen mibe kapaszkodnotok, ha nem akartok a valósággal szembesülni, vegyétek már észre!
Én is csak nevetnék rajtatok, hogy hogyan vert át benneteket is Feri meg a csapata, de sajnos egy országban élünk és én is rosszabbul járok, mert ti nem elég felvilágosultan, vagy elfogultan álltok a témához.
Értsétek meg végre: Feri és csapata egyértelműen előre megfontoltan átvert minket, és röhög rajtunk. Ferinek nem fájna, ha nem csinálná tovább: csak söprögetné tovább a padláson a millióit; nincs veszteni valója, azért is ilyen nagyképű. Megszorító programot pedig -legyünk reálisak- bárki tud csinálni.
Ha nem menne a Feri, legalább 2 évig a köpködés menne, aztán kezdenék megint elszórni a pénzt, hogy láthassa az ország, hogy sikerült kilábalni a szarból. (Aztán jönnek megint a szokásos kampányhazudozások)
Ha Feri helyett egy másik (MSZP!) kormány alakul, akkor sok ember megnyugszik (jogosan), jobban elfogadná az ellenzék is, talán még dolgoznának is a parlamentben végre (nem csak egymás lejáratán ügyködnének, mint az mostanra szokássá vált)
Feri addig hazudott, ameddig csak tudott, aztán mostanra már rákényszerült, hogy megszorító programokat csináljon. Nem bátorságból tette, hanem kényszerből. Nem megváltozott, és mostmár igazat mond, hanem most már nincs lehetősége hazudni, pl. mert lebukott. Még most is hazudna.
Ha ő maradna, az egy újabb példa lenne a politikusoknak: hazudni érdemes. Sőt: más alternatíva nem is mutatkozna számukra sem a hatalmon maradásra, sem a hatalomra jutásra. Ezt meg kell állítani. Ez nem az a Feri, akibe beleszerettetek! Átvert titeket is!
És ha Orbán még rosszabb? Ha bebizonyosodik, menjen ő is! De most nem ő bukott le. Nincs indok, és magyarázat rá, hogy Feri maradjon, csak az elfogultság. Nyíljon ki a szemetek! Ne ragaszkodjatok Ferihez, csak azért mert Orbánt nem szeretitek.
Ne támogassatok bűnös tetteket a szavazatotokkal. Ha másra nem akartok szavazni, akkor van még egy lehetőség: ne szavazzatok.
Friderikusz:
Na, van valaki aki nem lejáratni akarja mindenáron a riportalanyát, mégis tud értelmes riportot csinálni (bár ez spec nem sikerült túl jól, de Fridi egész jó egyébként szerintem) Ritka az ilyen.
Sváby András biztos igyekszik elfelejteni a tegnap estét, végül is ki akarna emlékezni arra, ahogy egy mosolygó exminiszterelnök összepakolja, és határozott mozdulatokkal betömi egy szecskavágóba? Éppen ezért nem meglepő, hogy az Interaktív vezetőjének Orbán Viktor-interjúját…..