Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Lencsés István PhD.

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel a Zsiga Marcival mindig csak a baj van. Vagy a sajtóval, akik kiszúrják a duplán fölvett költségtérítést, a miskolci önkormányzati cégekbe eldugott rokonokat, a rendkívüli aszfaltozást és most legújabban azt a kismiújságot, hogy a frissen vásárolt kéró árával nem tud…..
Dr. Lencsés István PhD. 2013.02.12 16:48:07
@gazoló: Kedves fiatal barátom, hozzám szólt? Kérném, szíveskedjék tagolt emberi kommunikációt alkalmazni, mert nem tudom értelmezni a hozzászólását.
Dr. Lencsés István PhD. 2013.02.12 16:58:30
@gazoló: Eszerint ön egy hatvan éves nem-magyar. Az Adria - szent. A magyarok - köcsögök. A diákok - őszinték. Valakik félnek valamitől (gondolom, a "paráznak" kifejezés erre utal, nem a "paráználkodás"-ra).

Ez már némileg tagoltabb, de még mindig nem értem, hogy első hozzászólása mire utal.

Sajnálom, mert ebben az életkorban már nehéz új készségeket elsajátítani, ha valaki nincs tanuláshoz szokva.
Dr. Lencsés István PhD. 2013.02.12 17:06:09
@DezInf: Köszönöm az elismerést. Különösen jólesik, ha elárulom, hogy az "igazi" Lencsés István az én Pista fiam, aki korábban elhanyagolta tanulmányait, az internetes ún. "trollkodás" kedvéért, emiatt többször is szobafogságra kellett ítélnem.

Az Ön meglátása szerint viszont a gyermek kezd hozzám hasonlítani, ez igazán öröm egy apának!
Történt egy szép, havas februári délelőttön, hogy a Hallgatói Hálózat orcáján csúnyán elkenődött a „független egyetemista érdekképviselet" amúgy is elég gyatrán felmázolt sminkje. A Jobbegyenesen ugyan mi már egy ideje tépjük a szánkat, hogy itt bizony csúnya átverés…..
Fénylő Csillagunk és a szavazóautomata gépsor ismét kézivezérlésre kapcsolja az alkotmányozást. Mert a teringettét neki olyan nincs, hogy az erre tartott Alkotmánybíróság alkotmányellenesnek mond valamit és nem kezdünk pótlapokat matricázni a gránit tömb - muhahahahahaha -…..
Dr. Lencsés István PhD. 2013.02.11 23:27:07
@Pobjeda Rezső fémipari TMK-s: Ez rendkívül érzelemgazdag hozzászólás volt.
Megelevenedett a Haction, lemászott a képernyőről és életre kelt. Az kibernyomozók nyomoztak, a rendőrség lecsapott, ráadásul az élet írta epizódban Oroszlán Szonjának és Hujber Fecónak nem kellett dugást sem imitálni, a kiberbűnözők mégis megkapják a megérdemelt…..
Dr. Lencsés István PhD. 2012.09.08 17:11:33
@Lеncsés István: Fiam, most már komolyan megharagszom!!!
Itt lábatlankodsz, ahelyett, hogy tanulnál a hétfői szintfelmérőre. Ha így haladsz, idén is megbuksz, és akkor mehetsz, amerre a szemed lát, keresd meg a kenyeredet, ahogy tudod.
Dr. Lencsés István PhD. 2012.09.08 17:23:19
@Bernáth Tarján, 4914 Olcsvaapáti, Nyár utca 40.: Csak nem a mélyen tisztelt kulturális miniszter úrhoz van szerencsénk?
Dr. Lencsés István PhD. 2012.09.08 20:56:43
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Hú bassza meg! Rossz nikken küttem el! :-((

Ugye, ugye? Megmondtam én, fiam, rossz vége lesz ennek!
Ma jókedvemben vagyok, nem veszem elő a nadrágszíjat, de ez volt az utolsó! Mars a szobádba tanulni!!!!
Új test, régi lélek. Nagyjából ennyivel foglalható össze a hódmezővásárhelyi lázárutódlási kérdés. A város polgármesterét Almási Istvánnak hívják, de ez többé kevésbé teljesen lényegtelen. Ennyi erővel lehetne Jóska Pista Béla is, ha Lázár egykori alattvalójáról…..
Dr. Lencsés István PhD. 2012.09.03 13:57:31
@belekotty: "Ahogy elnéztem Schindler Pistiből is van vagy 3, ahogy Lencsésből is."

Nekem mondod???
Dr. Lencsés István PhD. 2012.09.03 21:44:08
@GeoCracker: Jókai Anna bájai mély benyomást tettek miniszterelnök úrra, amit szájának önkéntelen nyalogatásával fejezett ki.
Fényességes Vezénylő Csillagunk végletekig lemerült állapottyában sem engedte el kezünket teljesen a szünidőre, nem hagyott minket szellemi manna nélkül. A faszbúkjára feltöltött három percet elemezték sokan sok helyen, a valóságtartalmát is ideértve, pedig a lényeg ezúttal…..
Dr. Lencsés István PhD. 2012.07.15 19:46:31
Palotaforradalom van Tündérországban! Az Állami Számvevőszék gyakorlatilag kettéhugyozta a költségvetést, mint részeg mikulás a hóangyalt. Igen, ez az az Állami Számvevőszék, amelynek élére Domokos László egykori fideszes honatyát nevezte ki a Nemzeti Együttműködés…..
Dr. Lencsés István PhD. 2012.06.23 22:36:19
@a szív fészkei: "nordikus, repeszbombafejű gyerekekkel nem raknám teli az országot"

Kiskegyednek igazsága van. Azonban hadd jegyezzem meg, Stefi - nőnemű lévén - statisztikai szempontból nem jelentős tétel. Ha hímnemű volna, akkor elismerem, lehetne némi alapja az Ön aggodalmainak. Nem tudom, érti-e - hölgyek társaságában nem szívesen taglalok ilyen témákat, a nevelésem, tudja...
Dr. Lencsés István PhD. 2012.06.23 22:38:02
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "szánalmasan uncsi"

Valóban, egy tréfa csak egyszer csattan, mondta volt nagyapám, szakállát símogatva.
Dr. Lencsés István PhD. 2012.06.23 22:39:16
@keresztanya fabi(en): "még meg kell szavazni, hogy elfogadjuk."

A borszaggyűlésnek kell jóváhagynia a kinevezést?
Varánusz Abcúg Ángyán, le vele! 2012.06.15 05:26:00
Bosszantó egy bugris bunkó, Abcúg Ángyán, le vele! Illemkódexről nem hallott, S nem tud még olvasni se! A nagy büdös parlamentben Úrnak képzeli magát, A nerről baszki azt sem tudja, Eszik-e vagy megisszák!   (via)  Kedves NERtársaim, szeretett Vezérem, meg te, te, te…..
Dr. Lencsés István PhD. 2012.06.15 18:17:26
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:
Kedves fiatal barátom, rendben van, megengedem, hogy tegezz.
Azonban a PhD kötelez, arra ugyanis, hogy a tényeket megkülönböztessem a véleményektől. Állításodat nem támasztottad alá tényekkel, emiatt bátorkodtam volt kiegészítő információkért fordulni hozzád.
Amennyiben ez nehézséget okoz, eltekintek tőle, azonban a továbbiakban az itt megjelenő szövegeidet csupán véleménynek fogom tekinteni.

Megkülönböztetett tisztelettel
Dr. Lencsés István PhD. 2012.06.15 21:13:31
@Knósszosz: "Kérdvényem: kell ilyen antropológiai anomáliával kommunikálni?"

Kedves Knósszosz, ugyan lelkem legmélyén még nem tudtam döntésre jutni kérdését illetően, ám az Ön terminológiája: "antropológiai anomália" mély benyomást gyakorolt rám. Igaza van, nem szükséges, és nem is kellemes ezzel a hölggyel foglalkozni, ezért tanácsára hallgatva, nem is teszem a jövőben. Ha ez mégis megtörténne, szavamon foghat.
Kedvenc hírportálomról, blogomról van szó, ahol kötetlen stílusban, őszintén írhatott mindig a fiatal nemzeti konzervatív/jobboldali szerzőgárda. Vannak radiálisabbak, vannak nemzeti keresztények, nemzeti liberálisok, vannak univerzális fideszesek. Fenntartva, hogy véleményem…..
Dr. Lencsés István PhD. 2012.06.15 03:42:58
@Farkantoán Chatpartnеr: "Kimaradt az a troll, amikor megtévesztésig hasonló nicket kreálva ellehetetleníti az adott nicket."

Milyen igaz! Milyen igaz!
Mindig jókat röhögök a pártok spindoktorainak kétségbeesett baklövésein. Időnként olyan érzése van az embernek, hogy mikor nem jön semmi ihlet, akkor jó alaposan be agancsos kóláznak - mert töményet munkaidőben nem lehet - és így születnek az olyan remekek, mint a legfrissebb…..
Dr. Lencsés István PhD. 2012.06.04 21:11:30
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": "Én kérek elnézést, hogy nem tapsolok annak, hogy nyomul egy szélsőjobb párt. "

Nem értem egészen, miért bactatjátok Habakukot.
Igaza van, hogy az ellenzéki pártok nem használják ki a lehetőségeket a mutatkozásra, így nyomulhat a jobbik. Ez sztem nem a mondanivalóról szólt, hanem az eszközökről, és segítő szándékkal.
Cáfoljatok.
Kettős Mérce A fenébe is, Milla! 2012.06.04 14:46:17
Én kedvellek titeket, sokszor nem értek egyet azzal, amit csináltok, de azt gondolom a cél, a társadalmi aktivizmus segítése, az egyik legfontosabb dolog, amelyet ma Magyarországon tenni lehet! Csináltok számtalan hülyeséget, de mindenki hibázhat. Viszont azt a képet és szöveget,…..
Miközben Orbán Viktor azon gondolkozik, hogy jó-e a kérdés, amit a köztévé riportere feltesz neki, mások pedig már azon, hogy mennyi köze van vajon a valóságnak ahhoz, amit a miniszterelnök lát, aközben a magyar fiatalok fele, az összes magyar ötöde tervezi külföldön további…..
Dr. Lencsés István PhD. 2012.06.04 13:34:35
@piefke: "Jávor Benedek kijelentette, rögzíteni akarják azokat a feltételeket és kereteket, amelyek között az új Magyarországnak működnie kell. Habár konkrétumokról még nem tárgyaltak, de a frakcióvezető általánosságban annak a meglátásának adott hangot, hogy rendezni kell a demokratikus fékek és ellensúlyok rendszerét, a demokratikus döntéshozatal ellenőrzésének kérdéseit valamint a közjogi berendezkedést. Hangsúlyozta, olyan javaslattal kell előállniuk, amelyik élvezi a 2010 előtti időszak kritikájában egyetértő szervezetek konszenzusát és garanciát ad arra, hogy kijavítsák a rendszerváltozás húsz évének hibáit."
Piefke, te előítéletes vagy.
Dr. Lencsés István PhD. 2012.06.04 13:40:39
@Trompf: ""Ha pár évig szar, azt mindenki elviseli. Ha huzamos ideig szar, akkor az emberek lelépnek."

Ezzel kb ugyanazt mondod amit én. Hogy nem 2 év eredménye a kivándorlás."

Mi az oka, hogy idén vált tömegessé? Hmmm??? Már két éve nem a szocik vannak.
Kár tagadni, az Orbán-kormány két éves ténykedésének nem csak a mindenhol megénekelt nómenklatúra a közvetlen haszonélvezője. Megalapozott szakértői becslésem szerint, melyet az ujjamból szoptam, tehát megbízhatóbb, mint bármelyik Századvég-prognózis, körülbelül…..
Dr. Lencsés István PhD. 2012.06.04 03:24:56
@dr. Bubó: Paprikás krumpli nem robban.
Lám, lám ... és egyesek azt mondják, hogy Matolcsy Gyuri be van havazva, mert döglődik a gazdaság, sok a tennivaló... hát nem! A jó Gyuri mindenre figyel, még arra is, hogy Schmitt Pál, illetve a volt elnökök juttatásai sarkalatos, vagyis kétharmados törvény legyen. Az egyszerű…..
Eddig azt gondoltam a Médiatanácsban nem ülnek teljesen idióták, értenek ahhoz, amit csinálnak, csak az én lelkemnek túlságosan fideszesek, szervilisek. De a Freedoom House-nak küldött válaszuk után ‎csalódnom kellett. Ezek idióták. "Ismereteink szerint az említett…..
Dr. Lencsés István PhD. 2012.05.25 02:31:33
@KG2000: a médiatanács, ha hallgatott volna, bölcs maradt volna. Egyébként te is, drágaságom.
Dr. Lencsés István PhD. 2012.05.25 02:32:21
@yatumux: forgasd csak a szemedet, bébi, forgasd.
Varánusz Oligarcha, túrsz? 2012.05.24 05:25:00
Budai Gyula, mint a kormány mögénézésügyi államtitkára egyszercsak betoppant Mezőcsátra, mint valami közepesen szarul megrajzolt Marvel szuperhős. - Mivanmivanmivan? - kérdezte kedvesen a fogadására összegyűlt gazdáktól, - hun vannak azok az oligarchák, akik Orbán Viktor…..
Dr. Lencsés István PhD. 2012.05.24 13:37:21
@simple observer: a rádió ostroma sem volt olyan felhőtlenül hősies. Volt ott vagy negyven sorkatona, fiatal gyerekek, akiket simán lelődöztek a felkelők (akik éjféltájt már nem a csillagszemű egyetemisták voltak), mert hiába kérték, nem kaptak engedélyt védekező lövésre.
A rendszerváltással egyidejűleg elkezdődött a történelemhamisítás.
És azoknak a szegény gyerekeknek az emléktábláját letakarták.
Dr. Lencsés István PhD. 2012.05.24 18:14:09
Új elemmel gazdagodik a kereki kisiskolások uzsonnacsomagja. Az elemózsiát az önkormányzat biztosítja osztálykirándulás idejére. ..
„Villámmal cseszem agyon, aki szerint válság van. Ha kell, bika formában kényeztetem Angela Merkelt a népemért” – nyilatkozta Zeusz a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak egy sajtótájékoztatón. A görög istent az eseményre elkísérte Aphrodité, Pallasz Athéné és Kronosz is,…..
Dr. Lencsés István PhD. 2012.05.17 04:12:22
@Lencsés lstván: Fiam, már megint csavarogsz? Mars a szobádba!
Mit is jelent, ha valakire azt mondják, hogy horgonyszemélyiség? Stabilitást nyújt a személye? Biztonságot ad a viharos tengeren hánykolódó hajónak, a hajó legénységének, az utasoknak? Egy hollywoodi pszichológus szavai egészen új értelmezési lehetőséggel szolgálnak arra…..
Dr. Lencsés István PhD. 2012.05.08 19:57:06
Varánusz A mérték-adó Orbán 2012.04.24 05:20:00
 Egyszer volt, hol nem volt, éppen tegnap volt amikor egyszeri fideszesekkel is megesett az elképzelhetetlen: Szeretett Vezetőjük le se szarta őket. Képviselőik a hazai hírportálok videóstábjainak bizonygatták, az ágazati különadókat áthárító találgatás ellenzéki métely…..
Dr. Lencsés István PhD. 2012.04.24 14:49:25
@Fräulein Stefanie: "A zsidókra, a cigányokra, a buzikra és az ateistákra kellene különadót kivetni."
Logikus. A fideszt már olyan kevesen támogatják, hogy ha minden narancsagyúra kivetnének különadót, a hidegvízre sem volna elég.
Egyébként ez volt nálam az utolsó kedélyeskedésed, tahótlanítlak MOST.
Csak hogy meglegyen ez a két videó így egy oldalon, örök emlékül ..- Reggel kiszivárog a telefonadó terve.- Az Origo és a HVG megkérdezi erről a kormánypárti képviselőket.- Délután a Széll Kálmán terv 2.0-ban a kormány bejelenti az új adót.Félelmetes, hogy ezeknek az…..
Dr. Lencsés István PhD. 2012.04.24 14:34:57
@Lencsés István: Fiam, mars a szobádba tanulni!
Mi egymás nélkül annyit érünk, mint egy fél nadrág. A szabadság, s a függetlenség álomnak pazar, De elszakadni nem tudunk, mert összeköt a szar. Sztevanovity Dusán ( Nati Krisztián)***Az LMP 160-ezer aláírást tudott összegyűjteni a népszavazáshoz. Ez arra elég, hogy ha a…..
605 nap után lemondott Schmitt Pál köztársasági elnök. Örülünk, hogy a 20 évvel ezelőtti csaló távozik. Örülünk, hogy az elmúlt hónapokat-heteket-napokat-órákat minden idők legnagyobb és legpofátlanabb hazugságcunamijával elárasztó köztársasági elnök távozik. Eme…..