Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ozovac

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi választja el a feldolgozást a nyúlástól? Honnan számít valami tiszteletadásnak, s honnan közönséges lopásnak? A YouTube-videók fel- és letöltése közben gyakran összeakadunk a szerzői jog fogalmával. Ez a kifejezés alapvetően a szellemi tulajdont védi. Hiszen egy dalszöveg, vers, vagy zenemű…..
ozovac 2020.04.24 09:27:43
@Bafana: ezzel csak az a gond, hogy az Edda song egy évvel korábbi alkotás...
ozovac 2020.04.24 10:50:02
@Bafana:
és mi van ha Dee Snider Edda fan?
Egy amerikai bíró úgy határozott, hogy esküdtszék bevonásával, a bíróságon döntsék el, vajon Ed Sheeren „ellopott-e” néhány részletet Marvin Gaye egyik slágeréből...
ozovac 2019.01.06 12:17:52
@Retrofuturista hifista: ettől függetlenül van egyezés...szerintem fizetni fog
Mindenekelőtt üdvözlet mindenkinek itt, az új otthonunkban! Remélem, jól fogjátok magatokat itt érezni (én nagyon izgulok...), a környezet mindenesetre szerintem csodás, a tartalom pedig marad a régi, illetve a következő hetekben terveim szerint lesz majd némi bővülés. Nem is…..
ozovac 2012.07.20 10:13:11
@Kara kán:
akkor olvasd el újra...

"Az első Orbán-kormány alatt pedig fiatalként nagyon kedvező hitelt kaptunk, dübörgött a lakáspiac, fénykorát élte a szocpol…belevágtunk."
A Tankcsapda az idei évet nem zenével, hanem azzal indította, hogy majdnem húsz év után gitárost cserélt. Ennek eredményeként Molnár "Cseresznye" Levente helyett most már Sidlovics "Sidi" Gábor, egykori Zanzibár-gitáros zenél a debreceni trióban. A…..
ozovac 2012.03.28 10:51:19
@ayatollah: A vallásnak valóban semmit, de annak a személynek aki Neked is, és mindannyiunknak az életet adta, igencsak sokat!
Egyébiránt úgy tartják, hogy az evolúcióba nagyobb hitet kell gyakorolni, mint a kreációba, mivel semmi bizonyíték nincs rá. (amit laboratóriumi körülmények közt nem igazolható, az nem tudomány) Az is csak vallás. Valaki ebben hisz, valaki abban. Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy pl. egy asztal csak úgy magától kifejlődik a székből. Valaki megtervezte, megalkotta. Akkor most mit mondjunk pl. az emberi szervezetről?
ozovac 2012.03.28 12:37:25
A Queen legendás gitárosa, Brian May az Independetnek nyilatkozva elmondta, annak idején szívesen csatlakozott volna az AC/DC-hez. Persze gyorsan hozzátette, hogy mármint akkor, ha soha nem ismerkedik meg Freddie Mercuryval és a többiekkel, és nem lesz tagja a Queennek. A zenész elmondta,…..