Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lencsés Gizella

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lám, lám ... és egyesek azt mondják, hogy Matolcsy Gyuri be van havazva, mert döglődik a gazdaság, sok a tennivaló... hát nem! A jó Gyuri mindenre figyel, még arra is, hogy Schmitt Pál, illetve a volt elnökök juttatásai sarkalatos, vagyis kétharmados törvény legyen. Az egyszerű…..
Lencsés Gizella 2012.06.02 15:28:01
@Lencsés István: Kisfiam szóltam már hogy hagyd a hülyeségeidet meg magadnak és inkább az itthoni dolgokkal foglalkozz. Most is itt vár 3/4 órája a finom gulyásleves és a paprikás csirke nokedlivel erre te itt osztod a hülyeségeidet ahelyett hogy lejönnél uzsonnázni.
Vastagbőr Nem plagizált? 2012.03.27 08:55:00
"A megújulás azt is jelenti, hogy Magyarország nem lehet a jövőben olyan következmények nélküli ország, mint az elmúlt nyolc évben volt." - Orbán Viktor, 2011A Magyar Nemzet hozta az első trailert a holnapi nap remeknek ígérkező eseményéből, amikor is a Bizottság két hónapnyi…..
Lencsés Gizella 2012.03.27 23:35:38
@Lencsés István: Mi van veled kisfiam hát már engemet is megtagadsz?Hát ha már vállalod a neved akkor a rossz dolgokat se tagad le.Mi az hogy nem Gizella az én nevem és mért tagadod le hogy apád te miattad lesz szép lassan alkoholista.Na megállj csak ha apád ezt megtudja hogy nem csak butaságokat beszélsz de még hazudsz is akkor mit fogsz kapni tőle.Ez eddig nem volt rád jellemző hogy hazudsz de nagyon rossz úton jársz ezzel.És még egyszer ne próbálj kioktatni engem magyar nyelvtanból mert lehet hogy csak 3 voltam az iskolába belőle de a te 2 még annál is rosszab.
Lencsés Gizella 2012.03.27 23:51:38
@dr. mesterseges szinezek: Ebben felelősök vagyunk mi is a férjemmel mert mindig úgy neveltük hogy mindig tartson ki az igaza mellett.De hát ki láthatta előre hogy ilyen kis butus lesz belőle aki a nyilvánvalót se veszi észre.Ép ezért fáj hogy saját névvel beszél össze vissza mert ha Anonymusként írná a butaságait semmi gond nem lenne de ö már csak ilyen.De azért mi így is szeretjük.
Lencsés Gizella 2012.03.28 07:20:13
@Lencsés lstván: Milyen anonimról beszélsz kisfiam hisz én is felvállalom a nevem és ez tény.Remélem ez a éjszakai kirohanás velem szembe csak azért volt mert már nagyon fáradt voltál és nem tudtál már úgy gondolkodni mint kellett volna.A Nyilvánvaló gondokat meg nem szabad letagadni még ha magunk miatt is van ez.Most már te is érzed hogy mi mit érezhetünk mikor annyi sületlenséget beszélsz itt a Interneten.De ugye mi vállaljuk magunkat és akkor a rossz dolgokat is kell vállalnunk.