Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dour ®

0 bejegyzést írt és 211 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavasz csalogathatta ki a Planetárium közelébe azt az egyedet, aki több szerelmes párra is ráijesztett a parkban. „Rendkívül ritkán lehet a szabadban is megfigyelni őket, táplálkozni, gyűjtögetni élőhelyükön szoktak, és szaporodásuk is szorosan ide köti őket" –…..
Dour ® 2013.04.19 16:30:28
@benx:
Nem téged láttak.
Az már biztos.....
Újabb botrányos cselekedetet hajtott végre a kormány. Legfrissebb ember és országellenes merényletük, hogy megpróbáltak szembe menni az energiaszolgáltatókkal, és (magyarul mondva) megpróbálták lealkudni az árakat. Mennyire gáz. Rogán óráján és táskáján csámcsognak olyan…..
Dour ® 2013.04.19 11:59:12
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik):
Te tényleg egyszerű vagy. A rezsicsökkentés nálad néhány ezer, amit az "egyéb" fogyasztókra vernek, mint pékség, tejüzem, stb, tehát ők rajtad fogják behozni, ami neked többszöröse lesz a rezsicsökkentésednek.
Te faéh.
Elsőként a balassagyarmati és a szegedi fegyintézet kereste meg a médiamogult és üzletembert, hogy vásároljanak több tucatot az ősszel érkező „csodafegyverből". "Reméltük, hogy az energiacella segítségével rengeteg energiát megtakaríthatunk, már csak azzal is, hogy a rab…..
„Mivel az osztályok létszáma nem növelhető, meg kellett találnunk a leghatékonyabb és leggyorsabb megoldást. Ezt mi csak Klebelsberg-Taigetosznak nevezzük” – nyilatkozta egy szakember. A közoktatási törvény által okozott létszámduzzadás kezelése Hoffmann Rózsa…..
Dour ® 2013.04.15 12:05:49
Tovább szigorodik a dohányzás elleni törvény, májustól csak a kijelölt dohányáruboltokban lehet dohányozni reggel nyolc és délután négy között. Egy cigaretta elszívására 3 perc áll majd rendelkezésre, percenként 150 forintért, amelynek az árát a trafikosnál lehet…..
A kormány eltörölné a nyári időszámítást, mert ezzel is csak az energiacégek járnak jól - jelentette be Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős politikusa. „Egy cikkben olvastam, hogy a nyári időszámítás 4 százalékos megtakarítást jelent a közüzemi…..
Dour ® 2013.04.05 11:16:23
@kittrabi:
Sőt, dolgos is.
Ha konvergáljuk is a dolgot, akkor, ha egy ember egy 6 m3 -es gödröt 20 óra alatt ás ki, akkor két ember 10 óra, négy ember 5 óra, 50 ember pedig úgy sem fér oda, tehát a 2/3 csak nézi.
Az pedig a járulékos veszteség.
Dour ® 2013.04.05 11:43:05
@kittrabi:
Ez a sok fránya fizikai stb. tőrvény.
Az energia nem vész el, csak átalakul, mint a kommunizmus.
Dour ® 2013.04.05 18:19:02
@Dr. (cath.univ.) Adofizeto:
Hmmm....
Ahogy az utóbbi "időben" elnézem, sokan nem is kíváncsiak rá.
Még az országot is elhagyják.
Kigondoltam Riasztás és riogatás 2013.03.25 06:06:00
Riasztás során olyan, alapvetően nem várt dolgokra hívjuk fel a figyelmet, amely bekövetkezett vagy bekövetkezik. Ilyen esetekben cselekednünk kell; cselekvési sorozatot hajtunk végre és az adott riasztás tárgyának megfelelően próbáljuk kezelni a kialakult helyzetet. A riogatás…..
Dour ® 2013.03.25 19:09:48
@radairosseb:
De miért nem?
Majdnem pontosan év múlva mutatja be a nagyobbik dél-koreai márka legújabb zászlóshajóját, amely az idén érkező iPhone5S-t próbálja majd meg beérni. Összegyűjtöttük az eddigi pletykákat. Szinte biztos a kijelző. Az összes szakblog és techújságíró egyetért abban, hogy…..
Dour ® 2013.03.23 06:06:56
@prof. dr. Caesar Napoleon:
Nem alkalmatlan, hanem a telefonálás már egyszerűen elavult, viszont Braille módban a 4D is működik.
Nagy meglepetésben volt része annak a michigani biztonsági őrnek, aki egy gyanús autót ellenőrzött egy parkolóban. Minden bizonnyal sok mindenre fel volt készülve, de arra nem, hogy egy riadt szarvas ugrik majd elő a csomagtartóból. Pedig ez történt. A kocsi tulajdonosa később…..
Dour ® 2013.03.22 06:04:03
A friss Táncsics-díjas Szaniszló Ferenc bepereli a MILLÁ-t, mert a vasárnapi demonstrációjukon „hülye nácinak” nevezte az egyik szónok. „Mi ez kérem? Eleve miért politizál egy egyesület, amelyik egy kameruni néger, hangsúlyozom néger focistáról nevezte el magát?” –…..
Dour ® 2013.03.19 16:57:59
@Zsu-zsu:
Júúújj ....
Csak nem Szaniszlóné vagy?
A gáz éreztetése
Élég érthetően írtad.
Könnyű egy meleg szobából osztani az észt, és még ne adj isten bírálni is a kialakult hóhelyzet miatt bekövetkezett eseményeket. Nem is akarja ezt éreztetni az olyan ember aki biztonságos távolságban van a tél viszontagságai elől, és képernyőn keresztül tájékozódik mások…..
Dour ® 2013.03.16 15:25:41
@Lindalinda:
"Köcsög liberális bloggerek meg beírogatók! Már tegnap előtt, csütörtökön figyelmeztettek mindenkit, hogy ne kelljenek útra kocsival és az autópályára végképp ne menjenek!"
Nos, Te idióta!
A lányom Zalából (mert ott tanul) szeretett volna hazajönni és vonattal, mert tudod, létezik családja, aki várja. Egyébként még nem ért haza.
Szóval, nyugodtan maradhattál volna anyádba, hogy ne kelljen soha útra kelned!
Száradtál volna inkább meg a lepedőn.....
Dour ® 2013.03.19 16:25:49
@énis:
Uhh Te idióta ....
Haza akart jutni.
Emesét többedmagával a gyorskocsi utcai fogdába szállították, megmotozták, faggatták, még a gyöngyös karkötője is elszakadt... csakhogy e történetben nem a gimnázium udvarán vagy idilli belvárosi parkban, esetleg kellemes kávézóban barátaival diskuráló, hovatovább…..
Proszektúra Hű! Hó! 2013.03.18 11:37:10
Amiben nincs vita, hogy a múlt hét második felében tényleg párját ritkító ítéletidő volt, hidegrekord dőlt meg, az autópályákon sok kilométeres autósorok alakultak ki, a szélvihar tucatjával döntötte ki a villanyoszlopokat, állítólag Szabolcsban még cigánygyerekek és…..
Dour ® 2013.03.19 06:11:36
@Kara kán:
"ez a lenge nő a stúdióban fontoskodik"
Érdekes, akiknek viszont fontoskodni kellett volna (kivonulta, bevonultak), azok utólag, lehet úgy is fogalmazni, hogy visszamenőleg fényezik magukat.
Amit neked kellene megérteni, azt Te nem értheted, amit megértek.
A Telenor április 1-jével kivonul Magyarországról, mert múlt pénteken és szombaton megfagytak az előfizetőik. „Nálunk otthon Norvégiában ilyen időjárással kezdődik a tavasz. Én ilyenkor hozom fel a leandereket a pincéből, ablakot pucolok, naftalinba teszem a North Face…..
Dour ® 2013.03.18 18:08:35
@ürügyminisztériumi álamszitkár:
Azért külön köszönet járna a lengyel és hazai bérbékamenetelőknek is, hogy segítettek kimenteni a közmunkásként regisztrált hófoglyokat is,
A TEK-es kocsik pedig Hóanyót keresték, mert biztonsági kockázatot szórt az országra.
Dour ® 2013.03.18 18:19:56
@Dr. (cath.univ.) Adofizeto:
Neked lesz visszamenőleg kiszámlázva az sms.
Emelt díjas.
Dour ® 2013.03.18 20:06:32
@ürügyminisztériumi álamszitkár:
"a Nem.Egy.Működő Rendszer képes"
Hmmm....
Ha jól átolvassa és értelmezi az utolsó kotmányt (4.), át is fogja élni.
A március 15-i Horthy-imitátor verseny idei győztesének kellemetlen emlékei maradhatnak a tegnapi bevonulásáról. Tescós hamburgerek, IKEA-s húsgolyók, és egyes menzák után lóhúst találtak Semjén Zsoltban is. A szerencsétlenül járt lovat már pszichológusok kezelik. Az…..
A hülyeség sokféleképpen osztályozható (mint erre korábban már rámutattam), de amit most szeretett hazánk lakossága bemutat, az bármely kormánynak is becsületére válna. Minden drámában van valami személyes, így ebben is, hiszen úgy keveredtem bele a tegnapi havazásba, hogy…..
Dour ® 2013.03.15 22:11:34
@Paranoid Android2:
Ilyen hülyeségeket, mint Te csak egy droid firkál össze.
Dour ® 2013.03.15 22:12:05
@Paranoid Android2:
Még cenzúrázol is.
Tüntetések, zászlófelvonások és szórványos Szaniszló Ferenc országszerte. Exkluzív programajánló az ünnepre. 9:00 Ünnepélyes zászlófelvonás a Kossuth téren. A Himnusz hangjaira hóátfúvások kíséretében emelkedik magasba a fehér-fehér-fehér magyar zászló. 9:15…..
Dour ® 2013.03.15 19:46:05
@Victor McKerguelt:
Nyugi!
Mennek érted és visznek.
Q hetessel.
Az adódból telik rá.
Dour ® 2013.03.15 21:18:13
@Victor McKerguelt:
Újabb sms-t nem kapsz, de a kormányszóvivőtől ünnepi beszédet biztos.
"A Márc.15.-re megemlékezve Osztrák hókotrók lépték át a Magyar határt, romeltakarítás céljából".
24 órával a havazás megkezdése után előkerült Pintér Sándor belügyminiszter és kesztyűbábja, a Télügyi Kormánybiztos, Bakondi úr sajtótájékoztatójukon fényezték magukat, majd elköszöntek. Riadót rendeltek el, nincs kihirdetett vészhelyzet.A miniszterelnök Brüsszelben, a…..
Úgy tűnik, hogy a magyar társadalom nem szabadul a szocializmus árnyától: a hóhelyzetért is az államot okolja, ahelyett, hogy elgondolkodna akár egy pillanatra is a maga felelősségén. Ugyanakkor dicséretes, ahogy önzetlenül kisegítik egymást eme nehéz helyzetben. A tegnap…..
Megbuktatok. Megbuktatok, már a nemzetközi porondon, megbuktatok már a gazdasági területen, demokrácia kritériumokban és országvezetésben. Most egy hóesés buktatott meg Titeket. Nem kicsi hóesés és nem kicsit buktatott meg Titeket, hanem nagyon. Semjén lovagol...…..
A feleségem kapott egy SMS-t a Belügyminisztériumtól ezzel a szöveggel: Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át egy másik autóba! Belügyminisztérium Nos, az asszonyka jelenleg – teljes szerető pereputtyunkkal – a jólfűtött, barátságos…..
Tovább szigorodnak az energiaszolgáltatók árképzésének szabályai. Elképzelhető, hogy 2014-től a szolgáltatóknak kell fizetni az ügyfeleknek a fogyasztás után. A kormány legújabb törvénye megtiltotta az energiaszolgáltatóknak, hogy az áraikba beszámítsák a rájuk…..
Ha bármilyen színű füst száll fel, akkor Áder János elégette az alkotmány módosítását. Egyszemélyi konklávét tart Áder János a Sándor-palotában, ahol hamarosan megválasztja, hogy mit lépjen a kőbevésett alkotmány negyedik módosítására. A pápaválasztási…..
Dour ® 2013.03.14 06:49:01
@Neel Armstrong:
Olyan megható vagy ....
Téged már átírni sem lehet.
Azért a neved kőbe vésése megérne egy misét.
Dour ® 2013.03.14 07:59:18
@Dr. (cath.univ.) Adofizeto:
Még nem fogta fel, hogy az elkövetkezendő időben büntethető lesz a "hatalmi jelképpel való visszaélés" is. :)
Vatikánban felszállt a kénes, néhol szalontüdős füst. A svájci gárdistának öltözött, átfésült sisakú Pajor Tamás közölte a jó hírt a média képviselőivel. „Megvan az első magyar pápa, halleluja! Ünnepeljük együtt Németh Sándort, azaz MLM. Alexandroszt, az első…..
Dour ® 2013.03.08 20:24:35
Ez olyan megható ....
@Lencsés István:
" ti nem vagytok MAGYAROK ...."
Jááájj ....
Pápa is csak egy lehet. Az is itt a "nagy magyarságban".
Tudod, Győr alatt, német(h) Ajka fölött.
Dour ® 2013.03.09 16:36:31
@Lencsés István:
Pontosan idéztelek, pontosabban másoltalak.
Egyébként nagyon szívesen.
Szívesen bemásolom újra.
"ti nem vagytok MAGYAROK ...."
Már két Dr. titulusom is lehetne ezáltal.
Dour ® 2013.03.10 07:24:51
@Lencsés István:
Olyan megható vagy ....
Jáájjj nekem!
Nem fog változni. (nehogy kommunikáljunk)
Csak hogy tudd!
Jobban érzem magam névtelenül, mint Lencsésként. (az orvosom igazolja)
„Wie du weinst, wie du weinst,Daß i' wandere muß,Wandere muß,Wie wenn d'Lieb jetzt wär vorbei!“ („Hogy sírsz, hogy sírsz,/hogy el kell vándorolnom,/el kell vándorolnom,/Mintha a szerelem most odalenne!”) Muß i’denn zum Städtele hinaus („El kell hagynom a várost” - német…..