Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. Krom

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(via demokrácia 3.0)  „Az elmúlt évtizedben Magyarországot sokan nevezhették következmények nélküli országnak. (...) Sok millió magyar dolgozik keményen és törekszik a becsületes életre, és a nemzet csak akkor lehet erős, ha a szabályok mindenkire vonatkoznak, ezért…..
dr. Krom 2012.03.27 16:05:44
Hajjae, Schmitt elvtárs: "A törvény mindenkire vonatkozik, kommunistákra tízszeresen, százsorosan"

www.youtube.com/watch?v=b8ghrzYMHQ0

Mekkora szerencse, hogy már nem tetszik kommunista államtitkárnak lenni, se kommunista szállodaigazgatónak. "Keresztény"-"konzervatív" politikusokra egyszeresen se vonatkozik a törvény, mint ma kiderült. Hiába tudni kell idejében váltani, mikor melyik segget nyalja a nyalonc ember, igaz-e Pali bátyám?
dr. Krom 2012.03.27 16:26:13
@tevevanegypupu: Te egy igazi minta Fideszes vagy. Nem számít neked semmi, a végsőkig kitartasz a védhetetlen álláspont mellett is, ha pártod és uralkódód ezt várja tőled. Mormolgatod magadban, hogy "akkorisnekünkvanigazunk!, akkorisnekünkvanigazunk!", de ettől még nem lesz ám így.

Te tényleg komolyan gondolod, hogy Schmitt magától nem tudta, hogy tilosban jár, amikor a doktori disszertációjának 90%-át egy az egyben másolta, majd a saját nevén adta be? Márpedig másolta, ott van fent a pecsétes papíron, ezt hogy magyarázod?

Vagy baloldali szellemek szálták meg a testét és katatón öntudatlanságban fordította bele a "törzsanyagot" a dolgoztába? Ébredjél már fel ember!