Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kurvaanyátokat köcsög cenzorok

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napok egyik legnagyobb port felkavaró bírósági döntése az volt, hogy a Kaposvári Törvényszék Katonai Tanácsa felmentette az ún. tábornokper tizenöt vádlottját. A bíróság ítéletében arra hivatkozott, hogy az eljárás egyetlen tanúvallomásra volt felépítve,…..
kurvaanyátokat köcsög cenzorok 2013.03.07 21:30:49
@kovi2: biztosan kevesebb kattintás jött rá, mint a szőke kurvás blogra ;-)
Egyébként vagyunk egy páran, akik szerint a jelenlegi rendszer a legsötétebb ötvenes éveket idézi. :-(
Pl. ha jól értem, egyes EU parlamenti képviselők szerint is...

A kedves házigazda meg bassza szájba a jókurvaédesanyját!
Baloldalt Somogyi József Leányka csikóval című, 1965-ben felállított szobra látható Neszták Béla fotóján, melyet pár éve töltött föl a SzoborLapra. Jobbra és alant ugyanennek az alkotásnak jelenlegi állapota tekinthető meg az ittlakunk.hu, ma publikált képein. A szobor…..
kurvaanyátokat köcsög cenzorok 2012.07.22 20:10:06
@kurvaanyátokat köcsög cenzorok:
gyk: selmeci gabikával a kiflilopási ügyére céloztam.
kurvaanyátokat köcsög cenzorok 2012.07.22 20:09:20
@Jaffar: külön izgalmas, hogy a tomcat nickű faszkalap kirakott a múltkoriban egy "csalibringát" a biciklitolvajok számára és videora vette ahogy ellopják a biciklit.
Na az a "cigány" kb. annyira volt cigány, mint én... :D
Ennyit a "csak a cigányok lopnak"-ról... meg a selmeczi gabika is cigány, egészen biztosan... :D
Fotó: graff.blog.hu Épp az Urbanista kürtölte világgá, hogy nagy átalakulások elé néz a Filatorigát környéke. Lesz ugye új Árkád, meg Budai Promenád, esetleg drága lakóingatlanok, gyalogoskapcsolat a Duna-felé, sőt még akár a HÉV is föld alá kerülhet Óbudán. Ennek egy…..
kurvaanyátokat köcsög cenzorok 2012.07.21 16:19:35
@belagezabela: , @gwr:
ti láttátok azt a falat? Graffitiből van művészi színvonalú is, nem is kevés. Csak van pár hozzátok hasonló faszkalap, akik összefirkálják még az ilyen, egyébként nagyon jó képeket is.

Sokáig volt a 2-es villamos fővám téri megállójának a falán pár, szerintem jól sikerült rajz. No nem sokáig, mert jött pár ilyen kretén és összefirkálta.
Újpesten is láthatsz az egyik autó kereskedés v. szerviz kerítésén (Szilágyi út-Fóti út sarok) egész jókat. És ha jól emlékszem, a szóban forgó falon is volt rengeteg, nagyon jól sikerült darab.
kurvaanyátokat köcsög cenzorok 2012.07.21 16:37:20
@Nervus: van egy olyanom, hogy ezek egy része seggbe lett rúgva, mert rajtakapták, hogy olyan helyen "tegelt", ahol tilos volt és így vezetik le a frusztrációjukat. ;-)
-    Van apród Jancsi bácsi? -    De valami jót rakjál, és három-ketteset hozzál a rizlingből! Jó meleg volt egész héten, locsoltunk is sokat. Te, ez micsoda? -    Matyi és a Hegedűs. -    Ilyeneket hallgattok? Ez van előirányozva a Jobbikban? De csak…..
  Most komolyan, mi a fene ez? A Hegyvidéket ábrázoló műholdfelvétel amúgy is elég randa a Google Maps-en, de ez még nem indokolná, hogy ilyenek legyenek rajta. Esetleg visszaveri egy tető a napfényt? Na de könyörgöm, nem Bánffyhunyadon vagyunk! A Bingen ráadásul nyoma sincs a…..
kurvaanyátokat köcsög cenzorok 2012.06.12 14:53:13
@toroB: egy repülőgép épp akkor repült át a terület felett, a műhold objektívének meg van némi kromatikus aberrációja. ;-)
(na jó, ez nem CA, csak hülyéskedtem. Mindenesetre valami optikai hiba a műhold rendszerében, ettől a színes "szellemkép")
 Tessék szépen logikusan gondolkozni a KDNP és más hasonló mutyitársaságoknak. Azért emlékezzünk arra, hogy mit is javasolnak egyes keresztény-katolikus szextanácsadó könyvek. Szerintük orrba, szájba, fenékbe mehet házasságkötés nélkül is.  Na ezen utóbbira is kellene egy ilyen frappáns…..
A mai szép, napsütötte délutánon (mely színes szándékaink és fonalaink tiszteletére dacolt az időjósok véleményével) legalább másfél tucatnyian kiültünk a Deák téri evangélikus templom lépcsőjére kötni-horgolni, turisták és pesti, munkából hazasiető lakosok legnagyobb…..
kurvaanyátokat köcsög cenzorok 2012.05.30 10:37:31
@kicsilia: exhibicionisták. Akkor nem lett volna megfelelő visszhangja.
http://www.youtube.com/watch?v=NSaH9TfKUNQ..
kurvaanyátokat köcsög cenzorok 2012.05.18 10:24:29
comment:com Leváltják a TV Macit! 2012.04.07 12:19:00
Húsvéthétfőtől új macifigurák fogadják az esti mesék előtt a gyerekeket. Maci tévé címmel nemrég kibővült mesesáv indult az m2 csatornán, az ehhez készült új főcím a TV Macik fél évszázados hagyományába illeszkedik. Legutóbb a 80-as években módosította a főcímet a…..
kurvaanyátokat köcsög cenzorok 2012.04.07 16:13:10
@Dirty Lyle: miért? Azt gondoltad, a végén úgy mennek ágyba, mint igazhitű Magyar Medvék és minden este összehoznak egy-egy újabb kismacit? :D
kurvaanyátokat köcsög cenzorok 2012.04.10 16:25:04
@vadász2:
:D
Pedig csak megsérült, mikor a csőcselék betört a tévé székházába.
kurvaanyátokat köcsög cenzorok 2012.04.10 16:26:06
@Leadfoot: a'la Monty Python? (gyk: "Hol a szörny? A nyúlon túl?" :DD)
Legalábbis a Blikk cikke szerint: Puzsér Róbert azt vallja, az RTL Klub tehetségkutató műsorában zsűritársai nem értik a feladatot, ezért nem mondják el a véleményüket.  A hétéves Radics Béla produkciójánál például Hernádi Judittal vitázott, amikor a fiú…..
kurvaanyátokat köcsög cenzorok 2012.04.10 16:23:54
@windex: életemben nem hallottam erről a faszról, míg bele nem botlottam a retek klubon a "műsor" reklámjába. Akkor megkerestem, hogy ki ez az agresszív barom. El kell, hogy keserítselek: ez mindig ilyen, nem csak szerepel.